PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ακολουθήσετε την καρδιά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θετική επίδραση θα έχει επάνω σας, καταφθάνουν τυχερά συμβάντα. Η μέρα θα σας χαρίσει ψυχική αρμονία γεγονός που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από συναισθηματικά συμπλέγματα, ο ξεκάθαρος τρόπος με τον οποίο θα αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα θα σας κάνει διορατικούς, ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας. Ένα χρηματικό ποσό, μια νέα πρόταση συνεργασίας και ένα ερωτικό ραντεβού, θα ανεβάσουν για τα καλά τη διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσανατολίζεστε και συντονίζεστε, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις σε θέματα επαγγελματικά, κατά επέκταση και σε υποθέσεις συνεργασίας. Κινητικότητα θα υπάρξει στο πορτοφόλι σας, ένα σεβαστό χρηματικό πόσο θα λάβετε και ένα σχετικά ανάλογο θα ξοδέψετε για αγορές διαφόρων ειδών. Προσοχή στην υπερκατανάλωση, αφήστε και κάτι στην άκρη, τακτοποιήστε χρηματικές υποχρεώσεις που δεν πρέπει να τις αφήσετε να αυξηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ηρεμία και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, ο ευδιάθετος τρόπος συμπεριφοράς σας θα φέρει ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας, αρμονία μέσα στην οικογένεια σας. Ένα εμπόδιο λύνεται, παίρνετε την έγκριση που χρειαζόσασταν για να προχωρήσετε σε ένα μεγαλεπήβολο βήμα σας. Κινητοποιείστε τις ιδέες σας, προχωρήσετε άφοβα στα δυναμικά σας σχέδια, η αστρολογική όψη της ημέρας διαύγεια θα φέρει στη σκέψη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας θα είναι αυτή που θα υπερισχύσει τόσο στις διαθέσεις σας όσο και στις πράξεις σας. Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η καλλιτεχνική σας τάση, η φαντασία σας θα αποδειχθεί δημιουργική και αποτελεσματική. Συμφιλίωση και αποκατάσταση σχέσεων θα είναι η κατάληξη των ενεργειών σας, ο ειρηνικός τρόπος προσέγγισης σας θα σας οδηγήσει στην επίτευξη των επιθυμιών σας. Πείτε ναι στις προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό γεγονός.

ΛΕΩΝ

Θετική και εποικοδομητική θα είναι η σημερινή σας μέρα. Σταθερότητα, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η διορατικότητα σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να πράξετε σωστά. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, η στάση σας θα είναι εξωστρεφής και ανέμελη. Η επιλογή σας να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει λύσεις σε τυχόν προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θα καταφέρετε να περιορίσετε τον ρομαντισμό σας, η φαντασία σας ενδεχομένως να ξεφύγει απ’ τα συνειδητά όρια και να σας ταξιδέψει σε διαδρομές ίσως εκτός πραγματικότητας. Δεκτικότητα και κατανόηση θα είναι τα βασικά στοιχεία της συμπεριφορά σας, θα συμπαρασταθείτε σε φιλικό σας πρόσωπο, θα βοηθήσετε ένα κοντινό σας άτομο να βγει από ένα προσωπικό του αδιέξοδο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, φανείτε τολμηροί και δράστε συνειδητά.

ΖΥΓΟΣ

Ευαίσθητοι και συμπονετικοί θα εμφανιστείτε σήμερα δεν θα έχετε σκοπό να κρύψετε τις τάσεις ρομαντισμού που θα σας διακατέχουν, ένα τυχαίο γεγονός θα σας οδηγήσει σε πράξεις αλτρουισμού και αλληλεγγύης. Οι γύρω σας θα σας νιώσουν δεκτικούς, δοτικούς και πολύ θερμούς, σήμερα θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει πρόσωπο που έχει στόχο να γίνει βασικός πρωταγωνιστής στην καθημερινότητα σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αντισταθείτε στα αισθήματα που θα νιώσετε, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει τυχερές ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να αλλάξετε στόχους ίσως και όνειρα ζωής. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, με σωστό τρόπο θα αξιοποιήσετε τα νέα ανοίγματα που θα προκύψουν, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Η θερμή συμπαράσταση σας σε πρόσωπο του στενού σας κύκλου θα ενδυναμώσει τον μεταξύ σας φιλικό και ψυχικό δεσμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει ενθουσιασμό στη καρδιά σας και νέο πνεύμα στον τρόπο σκέψης σας. Η επιλογή σας να ενεργήσετε με κατανόηση θα λήξει τυχόν εντάσεις, θα περάσει τις σχέσεις σας, επαγγελματικές και ερωτικές, σε επίπεδο πιο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Θα υπάρξει ενδυνάμωση φιλικών δεσμών, μια ξαφνική συνάντηση θα ανοίξει προοπτική επανένωσης με ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαλλάσσεστε από το άγχος και τις σκοτεινές ή απαισιόδοξες σκέψεις. Θα ονειροπολήσετε, θα ηρεμήσετε, συνειδητά θα αποφύγετε τις βαριές υποχρεώσεις και συζητήσεις. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα να φροντίστε για την υγεία σας, ψυχική και σωματική, ασχοληθείτε με χόμπι που σας ξεκουράζουν. Πείτε ναι σε προτάσεις για συναντήσεις, θα υπάρξει προσωπική επαφή με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρωτότυπες θα είναι οι ιδέες σας, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει οξυδέρκεια στη σκέψη σας, σωστή θα είναι η αντίληψη σας. Είστε στη χρονική στιγμή που θα επιτευχθεί ένας επαγγελματικός σας στόχος, κινηθείτε χωρίς επιφυλάξεις, τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά. Κοινωνικές συναναστροφές, ευχάριστες συνομιλίες και ξαφνικές αποκαλύψεις, θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Έρχεται καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για έναρξη σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα επικεντρωθείτε κυρίως σε θέματα συναισθηματικά, θα αναζητήσετε ηρεμία, ξεκούραση και ψυχική ισορροπία. Αδιάφορους θα σας αφήσει ο ανταγωνισμός, στόχος σας θα είναι να βρεθείτε σε ανέμελες φιλικές παρέες, θα εστιάσετε στις ουσιαστικές επαφές. Πρόκληση θα αποτελέσει για εσάς το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σας συστήσουν, δεν αποκλείεται η γνωριμία σας να καταλήξει σε σταθερή ερωτική σχέση. Ανέμελη θα είναι η στάση σας, οι χωρισμένοι θα είστε θετικοί στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment