PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 1 Αυγούστου 2020


Καλό μήνα σε όλες και όλους! Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η πρώτη μέρα του Αυγούστου θα είναι κάπως περίπλοκη και θα χρειαστεί να προσέξετε πολύ τα λόγια και τις πράξεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να φροντίσετε λίγο τους χώρους της καθημερινότητάς σας. Τόσο το εργασιακό όσο και το σπιτικό περιβάλλον χρειάζονται μια ανανέωση, προκειμένου να δραστηριοποιείται ξανά και η ενέργειά τους. Θα νιώσετε τη διαφορά άμεσα, όχι μόνο γιατί βελτιωθεί η διάθεσή σας αλλά και επειδή θα αυξηθεί η παραγωγικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τολμήστε να σκεφτείτε πέρα από τα τετριμμένα. Η έναρξη του καινούργιου μήνα ευνοεί την καινοτομία και την αυθεντικότητα, βελτιώνοντας σημαντικά τις εντυπώσεις που αφήνετε. Οι επαγγελματικές συμφωνίες έχουν τη στήριξη των άστρων και θα αποκτήσετε πολλούς ένθερμους υποστηρικτές. Εναπόκειται σε εσάς να αξιοποιήσετε την διορατικότητά σας για να τους εντοπίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήπως κάποια εγχειρήματα σας δεν κάνουν βήματα προόδου; Πρέπει να εστιάσετε εκεί την προσοχή και την ενέργειά σας, για να τα δείτε να υλοποιούνται. Όσο τα αναβάλετε, μειώνονται καίρια τα περιθώρια σας και οι συνεργάτες θα σας πιέζουν περισσότερο. Θα το μετανιώσετε αργότερα, αν δεν αναλάβετε δράση άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή σας στρέφεται στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Ενώ διαχειρίζεστε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, πρέπει να κάνετε μια αναγκαία ενδοσκόπηση. Κάποιες σκέψεις και συναισθήματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό, χρειάζονται επίλυση για να εξομαλυνθεί το γενικότερο κλίμα. Μπορείτε να έχετε αίσιες εξελίξεις προς αυτή την κατεύθυνση και να νιώσετε πιο χαρούμενοι και ανακουφισμένοι.

ΛΕΩΝ

Κάποιες απρόβλεπτες δαπάνες διαβλέπονται, ίσως να πρόκειται για προσωπικά ή κρατικά χρέη και εκκρεμότητες του παρελθόντος, που αφήσατε να βαλτώσουν. Πρέπει να τα χειριστείτε άμεσα, είτε αφορούν τον επαγγελματικό είτε τον προσωπικό σας τομέα. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να αντεπεξέλθετε με λογική και ωριμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί τα άστρα να μην είναι απόλυτα αίσια απέναντί σας, αλλά κάθε ουσιαστική προσπάθειά σας θα βοηθήσει στο να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Ακόμα και μια απρόβλεπτη εξέλιξη στα οικονομικά, με συνετό χειρισμό μπορεί να συμβάλει στην αύξηση του εισοδήματός σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιστρατεύσετε το ένστικτό σας και το ταλέντο στη διαχείριση των χρημάτων.

ΖΥΓΟΣ

Προβλέπονται νέες συμφωνίες και ανανεωμένες πρακτικές στη στρατηγική σας. Οι στοχευμένες δράσεις θα βοηθήσουν να χειριστείτε όσα σας απασχολούν. Ακόμα και πιθανά εμπόδια ή καθυστερήσεις, θα αποδειχθούν κεκαλυμμένη εύνοια της τύχης. Ο καινούργιος μήνας μπαίνει με αίσια διάθεση, γι’ αυτό δεν έχετε να φοβάστε τίποτε. Με την κοινωνική σας ζωή σε άνοδο, θα έλξετε σημαίνοντα άτομα που θα βοηθήσουν να ανελιχθείτε στην ηγετική κλίμακα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρειάζεστε οργάνωση, η έναρξη του Αυγούστου είναι ιδανική για να συγκροτήσετε τη σκέψη και τις κινήσεις σας, ώστε να χειριστείτε όσα αφήσατε σε εκκρεμότητα τον τελευταίο καιρό. Μην παραμελήσετε τις λεπτομέρειες, όσο ασήμαντες κι αν σας φανούν. Κινηθείτε μεθοδικά. Δώστε επίσης προσοχή στην υγεία σας, στη φυσική σας κατάσταση και σε όσα αναμένουν από εσάς οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας φτάνουν στο ζενίθ! Με την είσοδο του Αυγούστου αδημονείτε να ορμίσετε και να αναμιχθείτε στα πάντα. Αλλά πρέπει να συγκρατηθείτε και να μην εμπλακείτε σε θέματα που δεν σας αφορούν. Για να μην δημιουργήσετε διχόνοιες, φροντίστε να λειτουργήσετε με μέτρο και σύνεση χωρίς να κρίνετε τους πάντες και τα πάντα. Να φέρεστε στους άλλους όπως θα θέλατε να σας φέρονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύμπραξη παίρνει τα ηνία της καθημερινότητάς σας. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα ευνοηθείτε αν κινηθείτε συνεργατικά για να χειριστείτε τις υποχρεώσεις σας. Αποδείξτε πόση εμπιστοσύνη έχετε στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για να κερδίσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, που θα τον διαθέσετε στην ξεκούραση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εστιάστε σε θέματα καριέρας, όσο πιο καλή είναι η απόδοσή σας σε αυτά, τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα θα αντλείτε. Να χειρίζεστε άμεσα κάθε εμπόδιο που μπορεί να προκύψει, χωρίς να αφήνετε εκκρεμότητες. Η λογική και το μέτρο που σας χαρακτηρίζουν, θα βοηθήσουν να περιορίσετε τις συναισθηματικές σας παρορμήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πρέπει να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά. Η προσωπική σας ζωή και όσα οφείλετε στον εαυτό σας, χρειάζονται καλύτερους χειρισμούς. Το ίδιο ισχύει και για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Να κάνετε σίγουρες και σταθερές κινήσεις. Γιατί όποιος βιάζεται, σκοντάφτει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment