PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 9 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα εκδηλωθεί ανάγκη για ξεκούραση, χαλάρωση και συναισθηματική ισορροπία.

ΚΡΙΟΣ

Θα κινηθείτε με γνώμονα τη λογική ή το συναίσθημα; Με φορτισμένη τη συμπονετική πτυχή σας, ίσως δεν αρνηθείτε να εξυπηρετήσετε ένα άτομο που ζητά βοήθεια. Θέλετε να το στηρίξετε, ίσως και να μπορείτε, αλλά αν οι συμβουλές σας βρουν αντίσταση, απομακρυνθείτε πριν εμπλακείτε σε αχρείαστες επιπλοκές.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό είναι να στηρίζεστε στους φίλους σας, αλλά τώρα μπορεί να νιώσετε ότι πατάτε σε κινούμενη άμμο. Θα έχετε ανάγκη από συμβουλές ή και μια αίσθηση θέρμης, αλλά μπορεί να κάνει τους άλλους πιο ατομιστές. Όσο κι αν χρειάζεστε μια ανάπαυλα, μην συναντήσετε ανθρώπους που σας στενοχώρησαν. Καλύτερα να αποσυρθείτε και να χαλαρώσετε στην άνεση του καναπέ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φυσικά και πρέπει να εκφράσετε τις απόψεις σας, αρκεί να μην αναμένετε άμεση απάντηση από ηγετικά στελέχη. Θα μιλήσετε ξεκάθαρα, αλλά ίσως παρεκκλίνει τα μηνύματά σας. Μπορεί η αποστολή σας να πέσει θύμα αργοκίνητων δικτύων, μπορεί οι αποδέκτες να έχουν άλλες προτεραιότητες. Σε κάθε περίπτωση, παραμείνετε ψύχραιμοι και επαναλάβετε την προσπάθειά σας στην αρχή της επόμενης εβδομάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τις αντιδράσεις σας. Όσο σωστό κι αν είναι κάτι, δεν πρέπει να φτάσετε στην παράνοια και να κάνετε βουνό κάθε κόκκο άμμου. Εξίσου πιθανό είναι να γίνετε ευκολόπιστοι και θύματα εξαπάτησης, από κάποιους χαρισματικούς λαοπλάνους. Περιοριστείτε στον εαυτό σας και τον χώρο σας επί του παρόντος.

ΛΕΩΝ

Μήπως υπάρχει ένα σάπιο μήλο στη «φρουτιέρα» σας; Δεν πρέπει να πιστεύετε όλα όσα ακούτε, από όσο αξιόπιστη πηγή κι αν προέρχονται. Παρά τη δεκτικότητά σας, μην ανοίγετε αδιάκριτα τις πύλες σας. Δεν αξίζουν όλοι την εμπιστοσύνη σας, πρέπει να κερδίσουν αυτό το προνόμιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είστε τώρα σε θέση να αναλάβετε μια δέσμευση. Η καλύτερη επιλογή είναι να δώσετε αναλυτικές κατευθύνσεις στους συνεργάτες σας. Μην προχωρήσετε σε κάτι μεγαλεπήβολο, χωρίς σαφή έγκριση από τους ανωτέρους σας. Θα βοηθήσει αν διοχετεύσετε την επιπλέον ενέργειά σας σε λίγη έντονη άσκηση.

ΖΥΓΟΣ

Ακόμα κι αν ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες, ενίοτε του αρέσει να παίζει «κρυφτό». Αδημονείτε να δώσετε κίνηση σε ένα σπουδαίο σχέδιό σας. Παραμερίστε για λίγο την εντατική έρευνα και στραφείτε στον οραματισμό, ίσως σκεπτόμενοι και καταγράφοντας τα επόμενα βήματα. Η ατμόσφαιρα δεν ευνοεί τα νούμερα και τις αναλύσεις, θα πετύχετε περισσότερα ακολουθώντας τη φαντασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα. Ακόμα κι αν κάποιο άτομο σας φλερτάρει, δεν θα έχετε διαυγή έκφραση των προθέσεών του. Μην σας παρασύρει η γοητεία, τα βλέμματα ή οι μεγάλες υποσχέσεις, επίσης, μην παραγκωνίζετε τα πιο ήσυχα άτομα στο περιβάλλον σας. Έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν την καρδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε τις ενοχικές τάσεις σας. Θα διχάζεστε για το αν πρέπει να είστε ειλικρινείς, αν ενδέχεται να πληγώσετε ή να εξοργίσετε κάποιον. Αλλά έτσι θα μείνετε πικραμένοι και εύθραυστοι, ακόμα και ευσυγκίνητοι. Να θυμάστε ότι το «όχι» είναι πλήρης πρόταση, είτε τη λέτε είτε την εισπράττετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαιτήστε τη διαύγεια. Τα μηνύματα θα φαντάζουν μπερδεμένα και θα αποτελεί πρόκληση η λήψη μιας απλής απόφασης. Για να διατηρήσετε την ισορροπία σας, εστιάστε στην ελαχιστοποίηση των πάντων. Μην ασχολείστε με πολλά θέματα ταυτόχρονα και διεκπεραιώστε όσα είναι απαραίτητα. Αργότερα θα επιβραβεύσετε τον εαυτό σας για τα καλά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όρεξή σας για πολυτέλειες ίσως δεν συνάδει με τον προϋπολογισμό σας, γι’ αυτό χάνετε την αίσθηση των χρημάτων. Επίσης, προσέξτε τις έντονες επικοινωνίες που μπορεί να οδηγήσουν σε αχρείαστο χάος.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλετε περισσότερες επαφές ή χρόνο για τον εαυτό σας; Έναυσμα να μιλήσετε με συγγενείς ή να χειριστείτε οικιακές υποχρεώσεις. Αλλά πρόταση να τα παρατήσετε όλα και να αγνοήσετε τις κλήσεις σας, θα λαχταράτε ένα τονωτικό μασάζ ή ένα απολαυστικό κοκτέιλ με φίλους. Ισορροπήστε τις δύο τάσεις, ενημερώνοντας εκ των προτέρων τους ενδιαφερόμενους για την απουσία σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment