PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα θα κατανοήσετε τι χρειάζεστε.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίξτε πανιά για καινούργιους ορίζοντες. Η θέα Τύχη θα προωθήσει τις δράσεις σας, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν προκύψει μια μοναδική ευκαιρία. Μπορεί να αφορά ένα εγχείρημα, ένα ταξίδι όταν θα το επιτρέπουν οι συγκυρίες, μια επαφή που μπορεί να «εξελιχθεί» μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επίπεδα του πάθους σας παίρνουν την ανιούσα. Η ανάγκη σας για επαφή είναι ακαταμάχητη και συντονισμένη με τη σαγήνη σας. Από τα εφήμερα παιχνίδια μέχρι την ουσιαστική δέσμευση, να ενδώσετε σε όλες τις παρορμήσεις σας. Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα φωταγωγήσουν το μονοπάτι για τα επόμενα βήματά σας. Και ίσως να αφορούν κάτι που παραβλέπετε για καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείτε τα όλα «διπλά», η συγκυρία ανοίγει έναν διετή κύκλο, που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στα πάθη και τους έρωτες σας. Αλλά στις δύο εβδομάδες που ακολουθούν, ίσως βιώσετε ένα ορόσημο σε μια καίρια σχέση σας. Μια πολυπόθητη συμφωνία μπορεί να πάρει επιτέλους σάρκα και οστά, ενώ κάποιοι θα νιώσετε έτοιμοι για να δεσμευτείτε και προσωπικά. Κάθε προσέγγιση προς αυτές τις κατευθύνσεις, θα είναι τώρα παραγωγική και παθιασμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναδείξτε την εσωτερική σας λάμψη. Ξεχάστε τις διατροφικές υπερβολές του τελευταίου διαστήματος, τώρα ανοίγετε έναν νέο κύκλο υγιούς διαβίωσης. Για να απολαύσετε ακμαίοι το καλοκαίρι, φροντίστε τη διατροφή σας και εντάξετε μόνιμα την άσκηση στην καθημερινότητά σας. Με αργά και σταθερά βήματα, θα μετατρέψετε το σώμα σας στον «ναό» που πρέπει.

ΛΕΩΝ

Ίσως δεν ξέρετε καν ότι έχετε έναν φωτεινό στόχο σε σχήμα καρδιάς στην πλάτη σας, αλλά ο φτερωτός Έρωτας τον βλέπει και στοχεύει εκεί. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια ιδιαίτερη γνωριμία, ακόμα και μέσω ιστοσελίδες γνωριμιών. Η συγκυρία ευνοεί και την τεκνοποίηση, οπότε κινηθείτε αναλόγως. Όποιες αλλαγές κι αν θέλετε να κάνετε στην προσωπική σας ζωή, αυτή είναι η στιγμή να ξεκινήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε επιπλέον σημασία στο σπιτικό σας. Σίγουρα ασχοληθήκατε με τους χώρους σας στη διάρκεια της καραντίνας, αλλά πόσο λειτουργικές είναι οι όποιες αλλαγές κάνατε; Ίσως χρειάζεστε μια γωνιά για τον εαυτό σας ή να θέσετε πιο ξεκάθαρους κανόνες. Κάντε ειλικρινείς συζητήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, ακόμα κι αν εκφραστείτε πιο συγκινησιακά απ’ όσο συνηθίζετε. Αλλά προφυλαχτείτε από αρνητικές δονήσεις, γιατί ίσως αποτελέσετε συναισθηματικό «σφουγγάρι».

ΖΥΓΟΣ

Είστε έτοιμοι να σφραγίσετε συμφωνίες; Τώρα έχετε την ευκαιρία! Ο δρόμος ανοίγει για πολλά υποσχόμενες συνεργασίες, ίσως με έναν φίλο ή συνάδελφο. Αν ήσασταν σε διαβουλεύσεις, θα καταλήξετε μέσα στις επόμενες δύο ή τέσσερις εβδομάδες. Και φροντίστε να νιώθετε ικανοποιημένοι, γιατί η συμφωνία σας θα έχει διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καιρός να μεταφράσετε τις δράσεις σας σε χρήμα. Μάλιστα, ανοίγεται ένας διετής κύκλος σε αυτό τον τομέα. Με απλά λόγια, θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων που καταβάλατε τους τελευταίους έξι μήνες. Επίσης, θα αποκαλύψει κρυμμένες ευκαιρίες για να προοδεύσετε περισσότερο. Και αν οι απολαβές σας δεν είναι τώρα ικανοποιητικές, σύντομα θα είναι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμαστείτε για την πολυπόθητη ανάταση. Κάθε προσωπική πρόοδο και αλλαγή που επιδιώκατε τους τελευταίους έξι μήνες, θα δείτε να θριαμβεύει μέσα στις επόμενες δύο με τέσσερις εβδομάδες. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν κρυμμένες ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να τις αδράξετε γρήγορα. Να έχετε υπόψιν σας ότι η αλλαγή είναι αναπόφευκτη, γι’ αυτό μην αντισταθείτε. Αφήστε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας να ξεδιπλωθεί, όσο άβολα κι αν νιώσετε για λίγο. Γρήγορα θα βρείτε τον βηματισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενίοτε ο καλύτερος τρόπος να προοδεύσει κάτι, είναι να το εμπιστευθείτε στη ροή του σύμπαντος. Έχετε την απαραίτητη στήριξη, γι’ αυτό μην θεωρήσετε ότι είστε μόνοι. Αφεθείτε στη φυσική σας σοφία για να βιώσετε τα δώρα που σας αναμένουν. Όταν καλωσορίσετε αυτή την ανανεωτική ενέργεια, θα προσκαλέσετε θαύματα στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ώρα να επιστρατεύσετε τους συμμάχους σας. Κάθε συνέργεια θα σας χαρίσει νίκες, με πιθανές καινοτομίες που θα ωφελήσουν το κοινωνικό σύνολο. Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να εμπλακείτε στην πολιτική, τον ακτιβισμό ή την κοινοτική αρένα. Παραμερίστε κάθε εγωκεντρισμό και επιδείξετε την απόλυτα ομαδική φύση σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Η ευκαιρία σας χτυπά την πόρτα. Οι κόποι που έχετε καταβάλει θα φτάσουν σε ένα ιδανικό ορόσημο, με εσάς έτοιμους να προοδεύσετε. Αν δεν έχετε αξιοποιήσει κάποιες από τις δυνατότητές σας, αυτή είναι η στιγμή να τις γνωστοποιήσετε σε ευρύτερο. Προετοιμαστείτε και πρακτικά για τα νέα σας μονοπάτια, τολμήστε μια ανανέωση της εμφάνισης και της γκαρνταρόμπας σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment