PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η μέρα είναι ήρεμη.

ΚΡΙΟΣ

Διορατικότητα και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, διανοητικά θα είστε προικισμένοι με χαρακτηριστικά ικανά να σας οδηγήσουν στις επιτυχίες που αναμένετε. Δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθείτε από απαισιόδοξες σκέψεις, θα προβείτε σε ενέργειες με στόχο να ανανεώσετε τα δεδομένα της καθημερινότητα σας. Ένα καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε οικονομικά, αν είστε άνεργοι θα λάβετε θετική απάντηση από προσπάθειες εύρεσης εργασίας που είχατε κάνει την προηγούμενη περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Βγαίνετε από την κυκλοθυμία, φεύγουν τυχόν τάσεις απογοήτευσης, παίρνετε τα πάνω σας ανανεώνεστε και αισιοδοξείτε. Σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, επαγγελματική πρόταση θα λάβετε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επεκταθείτε. Συνειδητά και αποφασιστικά θα αδιαφορήσετε σε τυχόν ανταγωνιστικές προκλήσεις, μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα θελήσετε ηρεμία και ομαδικότητα. Σήμερα κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους ή σε αγαπημένα σας οικογενειακά πρόσωπα, οι κουβέντες σας θα είναι πρόσχαρες.  Πολύ καλά θα κάνετε και θα μείνετε μακριά από προβληματισμούς από αρνητικές σκέψεις και σκοτεινές εικασίες. Στον αισθηματικό σας τομέα καταφθάνει πρόσωπο για σταθερή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, πρόσωπο που εμπιστεύεται τις ικανότητες σας  θα σας δώσει το έναυσμα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Σε ισορροπία θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, θα εκδηλώσετε ελεύθερα τα αισθήματα σας, θα φανερώσετε απόψεις και επιθυμίες χωρίς αναστολές. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση ένα γοητευτικό άτομο θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε σταθερές επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν επαφές που θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης. Θα προκύψουν γεγονότα που δεν θα τα περιμένετε, θα σας εκπλήξουν και θα σας φέρουν ανυποψίαστες θετικές αλλαγές. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, θα νιώσετε την ανάγκη να αγοράσετε και να ξοδέψετε, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Στον αισθηματικό σας τομέα, η εμφάνιση προσώπου που είχε διαγράφει από τη σκέψη σας, θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη.

ΛΕΩΝ

Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ψυχραιμία και μεθοδικότητα θα έχει ο χειρισμός σας. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακατέχει, θα είστε συνεργάσιμοι και διπλωματικοί, στο χώρο της εργασία σας θα αποφύγετε κόντρες και διχασμένες καταστάσεις. Καινούργιο άνοιγμα συνεργασίας θα προκύψει, οι εξελίξεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να στοχεύσετε ακόμα πιο ψηλά. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για οικονομικές επενδύσεις, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε έξυπνα και προνοητικά. Μια συνάντηση θα τακτοποιήσει θέμα που σας έφερνε ψυχολογική αναστάτωση, περνάτε σε περίοδο αρμονίας και συνεννόησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στις ονειροπολήσεις σας, σήμερα ενδεχομένως να μην καταφέρετε να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, βόλτες θα κάνει η σκέψη σας, ίσως να βγείτε και λίγο εκτός πραγματικότητας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα επικρατεί κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας, οι διπλωματικές σας ενέργειες θα αποτρέψουν διαθέσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Στον αισθηματικό σας τομέα σε συνάντηση που θα έχετε θα σας δοθεί την ευκαιρία να τακτοποιήσετε παρελθοντικό ζήτημα, καταφθάνει επανασύνδεση. Σήμερα θα βρείτε την ηρεμία και την ισορροπία σας στο θερμό και αισθησιακό περιβάλλον που θα σας δημιουργήσει το ταίρι σας. Ένα πρόσωπο θα σας δείξει το θερμό του ενδιαφέρον θα περιμένει από εσάς την ανάλογη ανταπόκριση.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αγορές υλικών αγαθών,  το νου σας να μην παραμελήσετε τις χρηματικές σας υποχρεώσεις προκειμένου να αποκτήσετε το αντικείμενο που επιθυμείτε. Σήμερα μάλλον δε θα έχετε διάθεση για φόρτο εργασίας, θα βρείτε τρόπο να μειώσετε τις ώρες εργασίας και να στραφείτε σε φιλικές ή κοινωνικές επαφές. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δείξει το θερμό του ενδιαφέρον. Σήμερα η ελκυστικότητα σας θα είναι έντονη και δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οι χαρακτήρες καλλιτεχνικής φύσης θα έχετε έμπνευση. Προσοχή σε παρορμητικές επιλογές γύρω από αγορές ή ζητήματα που σχετίζονται με χρηματικά ποσά. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, ενδέχεται να δημιουργήσετε αυξημένα έξοδα. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος προσέγγισης σας, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Η εμφάνιση προσώπου αισθηματικού ενδιαφέροντος θα αλλάξει τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα εργασιακά σας ζητήματα στόχος σας θα είναι η εποικοδομητική συνεργασία και όχι ο ανταγωνισμός,  θα είστε συγκαταβατικοί και πρόθυμοι να μοιραστείτε ιδέες και σκέψεις. Στον αισθηματικό σας τομέα, θετική απάντηση θα λάβετε στην πρόταση συνάντησης που θα κάνετε. Το ραντεβού σας θα πάει πολύ καλά, θα προκύψουν εκδηλώσεις και εξομολογήσεις που θα ανοίξουν πορεία  δεσμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σκέψη σας θα είναι θετική, αισιόδοξοι θα φανείτε στα καινούργια επαγγελματικά αλλά και αισθηματικά ενδεχόμενα. Σήμερα κάπως αόριστες θα είναι οι διαθέσεις σας, θα αναζητήσετε ελευθερία κινήσεων. Ίσως να δυσκολευτείτε λίγο να τακτοποιήσετε τις εργασίες σας, ωστόσο θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε ανοιχτές υποθέσεις. Στις εργασιακές σας δοσοληψίες θα αποφύγετε τις εντάσεις, με υπομονή και συγκαταβατικότητα θα συμπεριφερθείτε. Σε τυχόν διλήμματα επαγγελματικά ή οικονομικά  εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας, διεισδυτική θα είναι η αντίληψη σας. Στον αισθηματικό σας τομέα δε θα απορρίψετε τις νέες προκλήσεις.  Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ, έρχονται ανοίγματα νέων γνωριμιών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις εσωτερικές σας εξάρσεις, θα αποφύγετε τις εκρήξεις θυμού. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει ευκαιρία βελτίωσης και σταθεροποίησης, προχωρήστε στους διακανονισμούς σας το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Κλείνει με αισιόδοξη κατάληξη ένα οικογενειακό σας ζήτημα, συμφιλιώνεστε με συγγενικό σας άτομο, θα τα βρείτε και θα συνεχίσετε τις επαφές σας χωρίς αντιπαραθέσεις.  Στο ταίρι σας θα συμπεριφερθείτε με ειλικρίνεια και ξεκάθαρα αισθήματα, οι επαφές σας θα είναι θερμές και ισορροπημένες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε εκτός περιοριστικών ορίων, απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, επιθυμία σας θα είναι να βρεθείτε σε ανοιχτούς χώρους, να μιλήσετε για ευχάριστα θέματα. Στον αισθηματικό σας τομέα προσωπική συνάντηση θα γίνει με το πρόσωπο έχετε ερωτευτεί. Για εσάς τους χωρισμένους σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί το πρώην ταίρι σας, τα μεταξύ σας λόγια θα ανανεώσουν τις βλέψεις σας. Θα λάβετε πρόταση επανασύνδεσης, σας συμβουλεύω να μην την απορρίψετε, αυτή τη φορά το αποτέλεσμα δεν θα είναι απογοητευτικό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment