PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα θα πρέπει να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι ανταγωνισμοί.

ΚΡΙΟΣ

Διέπεστε από τον τέλειο συνδυασμό πάθους και παρουσίας, είστε σε θέση να εκφράσετε τις θέσεις σας για κάθε εγχείρημα. Όσο κι αν δεν προσπαθήσετε να αναδειχθείτε, δεν θα τα καταφέρετε, αρκεί να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες για την αυτοπροβολή σας, θα έλξετε περισσότερους με την ισότιμη επικοινωνία, το δούναι και λαβείν στις αλληλεπιδράσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο διάλογος είναι το κλειδί για να πετύχετε συμφιλιώσεις. Αν υπάρχει μια αντιπαράθεση με ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος, μην κρατήσετε μέσα σας την ενόχληση. Συζητήστε με έναν συγκάτοικο ή συνάδελφο τους νέους κανόνες που μπορείτε να θέσετε για μια ομαλή συνεργασία. Να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να υπάρχουν όρια, ώστε καμία πλευρά να μην καταπιέζει την άλλη. Αν βάλετε και λίγο χιούμορ στο διάλογο, θα καταλήξετε στη χρυσή τομή πιο ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε σκεφτεί να χρεώνετε με την ώρα τις συμβουλές που παρέχετε; Τα αιτήματα θα αυξηθούν κατακόρυφα, θα μπορείτε εύκολα να δείτε όλες τις πτυχές κάθε θέματος, άρα καθίσταστε τέλειοι ακροατές για φίλους και γνωστούς. Ωστόσο, χρειάζεται υπευθυνότητα στους χειρισμούς. Το ζητούμενο είναι να συνεισφέρετε, όχι απαραίτητα να λύσετε τα προβλήματά τους. Αν θέτετε πολλά ερωτήματα, θα τους κατευθύνετε να βρουν τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να ανατρέψετε όσα δεν σας ικανοποιούν στη δουλειά σας. Με το σκεπτικό σας στραμμένο ήδη στο 2021, ποια νέες δεξιότητες θέλετε να αποκτήσετε ή ποιον διευρυμένο ρόλο θέλετε να αναλάβετε; Προσπαθήστε να δώσετε απαντήσεις με γνώμονα τη λογική και όχι την τελειομανία σας, για να μην υπονομεύσετε την πρόοδό σας. Όσο αντιφατικό κι αν ακουστεί, θα προχωρήσετε περισσότερο με αργά και σταθερά βήματα.

ΛΕΩΝ

Τολμήστε να κάνετε πιο σπουδαία όνειρα. Θέστε μεγαλεπήβολους στόχους, χωρίς να «λογοκρίνετε» κανέναν ως υπερβολικό ή χάσιμο χρόνου. Οποιαδήποτε λαχτάρα σας αξίζει την ενέργεια και τη δουλειά που θα της επενδύσετε, το σύμπαν θα χαρεί να ακούσει τους πιο ευσεβείς πόθους σας. Φυσικά όλα χρειάζονται κόπο και έμπνευση, γι’ αυτό μην κάνετε κινήσεις πριν στήσετε ένα στιβαρό σχέδιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να διανύσετε μεγαλύτερη απόσταση με την αίσια οπτική. Είναι καιρός να απαλλαγείτε από κάθε είδους εμπόδια, από μια επιβλαβή συνήθεια μέχρι κάποιες περιοριστικές πεποιθήσεις. Φυσικά θα εκφράσετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν, θα κάψετε λίγο φασκόμηλο, θα απευθυνθείτε στους αγγέλους σας. Αλλά θα βοηθήσει περισσότερο η συζήτηση με άτομα που έχουν βρεθεί στη θέση σας. Η δική τους ιστορία επιτυχίας, θα αποτελέσει έναυσμα για να προσεγγίσετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Είναι ασυνήθιστο για εσάς να πορεύεστε με τη «λογική». Συνήθως προτρέπετε τους πάντες να είναι πιο δημιουργικοί, αισιόδοξοι και τολμηροί, πρέπει όμως να πάρετε τις πιο απλοϊκές και συνετές διαδρομές. Όσο κι αν σας αρέσει να παρέχετε στους άλλους, δεν οφείλετε να τους στηρίζετε συνεχώς θυσιάζοντας τις δικές σας ανάγκες. Θέστε πιο υγιή όρια, για να μην το μετανιώσετε αργότερα. Αν θέλετε οπωσδήποτε να προσφέρετε ψυχολογική βοήθεια, εκπαιδευτείτε αναλόγως και κάντε το επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίστε να κινείστε πιο δραστικά. Αν ετοιμάζετε ένα νέο εγχείρημα ή λαχταράτε ένα ανώτερο πόστο, οραματιστείτε πρώτα πώς θα το προσεγγίσετε. Αν μπορείτε να δείτε τις κινήσεις σας σε βάθος ενός χρόνου ή ενός μήνα, σίγουρα μπορείτε να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού. Αλλά αυτή δεν είναι μια διανοητική διαδικασία μόνο, χρειάζεται ουσιαστικό κόπο και ανάλογη εκπαίδευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάντε όσα χρειάζονται για να φτάσετε στον στόχο σας, κατασταλάξτε στα πιο φιλόδοξα όνειρά σας. Αλλά να θυμάστε ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε ή διαμορφώθηκε σε μία μέρα. Φροντίστε να διαμοιράσετε το όραμά σας σε μικρότερα και εφικτά βήματα, σαν να κόβετε σε κομμάτια την ευρύτερη εικόνα. Έτσι θα καταφέρετε να το πραγματώσετε, να συνθέσετε το παζλ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνδυάστε τη λογική με τη διαίσθησή σας. Η συλλογή και ανάλυση των δεδομένων σας είναι μια απαραίτητη πτυχή, δεν είναι η μόνη. Συντονιστείτε με το ένστικτό σας, ειδικά αν πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Αν η διαίσθηση σας ωθεί να πάρετε το υπολογισμένο ρίσκο, να την ακούσετε. Μπορεί τα κέρδη να είναι μεγαλύτερα και από όσα φαντάζεστε, αλλά αν νιώθετε κάποιο δισταγμό, μην προχωρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε εξαιρετικά κοινωνική ιδιοσυγκρασία, είναι λεπτή για εσάς η γραμμή ανάμεσα στον «φίλο» και τον «γνωστό», γι’ αυτό να μην παραμελείτε τον πιο στενό σας κύκλο. Αν μια σημαίνουσα σχέση έχει προβλήματα, δεν πρόκειται να τα λύσει ο χρόνος. Κανονίστε μια συνάντηση, που θα συζητήσετε ήρεμα τις διαφορές σας. Και αν όλα κυλούν ομαλά στη ζωή σας, είναι ευκαιρία να γιορτάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους την αγαστή σας σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Φαίνεται ότι τελευταία έχετε παραμελήσει την ευημερία σας. Χρειάζεστε αυτή την επιπλέον ώθηση, για να επιστρέψετε στην εξάσκηση και να υιοθετήσετε πιο μόνιμες συνήθειες υγείας. Δεν υπάρχει λόγος να τα κάνετε όλα μαζί και άμεσα, καλύτερα να θέτετε στόχους που μπορείτε να διαχειριστείτε. Με αργά και σταθερά βήματα, σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε θετικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment