PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 31 Μαΐου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ευχάριστα θα σας εκπλήξουν κάποιες ειδήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει ευνοϊκές συνθήκες στην επικοινωνία σας, θα σας χαρακτηρίζει οξυδέρκεια και διορατικότητα, στόχος σας θα είναι να δώσετε πρακτικές λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Στην κοινωνική και προσωπική σας ζωή θα απομακρυνθείτε από ανιαρές καταστάσεις, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε συμβάντα που να μπορούν να σας αναζωογονήσουν. Εσείς οι ελεύθεροι ή χωρισμένοι ξεκινάτε ολοκαίνουργια αρχή με νέο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τη στάση σας, τώρα οι ενέργειες σας θα είναι πρακτικές. Οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις επικοινωνιακές σας διαθέσεις, η μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και εξομολογήσεις. Για εσάς που τσακωθήκατε με ταίρι σας πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε διαλλακτικοί, έρχεται λύση παρεξήγησης, οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ουσιαστική θα είναι η επικοινωνία σας τόσο με συνεργάτες και συναδέλφους, όσο και με πρόσωπα αισθηματικού ενδιαφέροντος. Ένα καινούργιο άτομο θα θελήσει να δημιουργήσει μεταξύ σας σχέσεις φιλίας και συνεργασίας. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε θα υπάρξουν προσοδοφόρες εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ανοίγεται ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας ανέμελη θα κάνει τη σκέψη σας, απεγκλωβίζεστε από αρνητικές εικασίες, τώρα θα αποκτήσει αισιοδοξία η δράση σας. Άνεση και ευγλωττία θα σας χαρακτηρίζει, στις επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις θα μιλήσετε τεκμηριωμένα, θα καταφέρετε να πείσετε και να επηρεάσετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που είστε σε σχέση, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, περάστε σε άμεσες προτάσεις.

ΛΕΩΝ

Οι εσωτερικές σας αντιθέσεις θα σας ωθήσουν στο να δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι. Θα αλλάξετε συναισθηματική και ιδεολογική τοποθέτηση, η αφορμή θα δοθεί από ένα απρόοπτο συμβάν που θα φέρει έντονες αναστατώσεις και σκέψεις. Πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούργια πνοή στις επαφές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει ανατροπές στο σκεπτικό σας, διαφορετικός θα είναι ο τρόπος δράσης και αντιμετώπισης. Τώρα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε ποια πρόσωπα και ποιες καταστάσεις φράζουν την προσωπική σας εξέλιξη, αισθηματική ή επαγγελματική. Παίρνετε απόφαση να υλοποιήσετε κάποιες εσώψυχες επιθυμίες σας και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τη συναισθηματική σας κατάσταση. Σήμερα θα συναναστραφείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Οι συζητήσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Θα σας δοθεί το έναυσμα για νέες αναζητήσεις και καινούργιες διεκδικήσεις, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να διατυπώσετε τις ιδέες σας. Θα είστε σε θέση να παραγκωνίσετε ανούσια πρόσωπα με επιφανειακούς σκοπούς, θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε άτομα που μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει μεταστροφή στις επιθυμίες και στις ανάγκες σας. Σήμερα θα κάνετε το βήμα να ανοιχτείτε σε επαγγελματικό ίσως και οικονομικό επίπεδο, θα αναζητήσετε συνεργασίες και επαφές που να μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα σας. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ναι μεν θα ξεκινήσει φιλικά, δεν αποκλείεται όμως να πάρει προσωπικές διαστάσεις. Θα σας δοθεί ευκαιρία έναρξης νέας σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε κάποια δεδομένα της καθημερινότητα σας, είτε αυτά αφορούν θέματα επαγγελματικά είτε αισθηματικά. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να θέσετε διαφορετικούς στόχους, καταφθάνει συνάντηση με άμεσα και τελεσίδικα ξεκαθαρίσματα. Η ειλικρίνεια σας σε προσωπική συζήτηση με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αλλαγές, με δική σας πρωτοβουλία αλλάζετε την πορεία των επαφών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα απορρίψετε πρόσωπα που στο παρελθόν ή στο πρόσφατο παρόν σας δημιούργησαν απογοητεύσεις. Ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε επιθυμίες που τον τελευταίο καιρό της είχατε αφήσει στην άκρη, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως αφήσατε πολύ χρόνο να σας φύγει χαμένος. Νέες οικονομικές προοπτικές θα σας ανοιχτούν, αν επιθυμείτε να ανεβείτε ένα σκαλί παραπάνω, τότε μην δειλιάσετε να δράσετε αποφασιστικά και άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει η αστρολογική όψη της ημέρας. Σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας ορίζοντες. Στον αισθηματικό σας τομέα, κατόπιν ουσιαστικής και τολμηρής συζήτησης ξεκαθαρίζετε με το ταίρι σας επίμαχα ζητήματα. Για τους μοναχικούς, καταφθάνει καινούργια προοπτική που δεν πρέπει να την χάσετε, ανοίγεται ευκαιρία έναρξης σταθερού δεσμού.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα εμφανιστούν στη σκέψη και στην καρδιά σας εσωτερικά διλήμματα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε όχι μόνο την καθημερινότητα σας, αλλά και την επαγγελματική σας πορεία. Σήμερα ένα απρόοπτο και τυχερό συμβάν θα σας πείσει, πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, θα βρείτε το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά διεκδικώντας και ρισκάροντας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment