PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα συντηρητικοί και επιφυλακτικοί.

ΚΡΙΟΣ

Βάλτε το πόδι στο γκάζι, είστε έτοιμοι να πορευτείτε στην υλοποίηση των στόχων σας, χωρίς να αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας εμποδίσει. Απαλλαγείτε από κάθε είδους περισπασμό. Θα πετύχετε πολύ περισσότερα μόνοι σας. Μετά θα έχετε τον χρόνο να δείτε τις πρακτικές πτυχές των σχεδίων σας, όπως νούμερα και χρονοδιαγράμματα. Αργότερα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήσασταν αρκετά άτακτοι τις τελευταίες μέρες, τι να γίνει, χρειάζεται και αυτή η ευχάριστη νότα στη ζωή. Μην παραμερίσετε ακόμη ό,τι κεντρίζει το πάθος σας. Αλλά αργότερα επανέρχεστε στη συνήθη ταχύτητά σας. Τώρα μπορείτε να καλύψετε όσα κενά αφήσατε, για να μην σας πιέσουν κατά το σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε τη συνεργατική σας διάθεση στην αρχή της ημέρας, μπορείτε να διαπρέψετε στους ρόλους στήριξης. Δείξτε πόσο αγαπάτε και εμπιστεύεστε τους δικούς σας ανθρώπους. Αργότερα η ενέργειά σας θα κατακαθίσει. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για μια ανάπαυλα, προκειμένου να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ξεκουραστείτε και προετοιμαστείτε για τα σχέδια του σαββατοκύριακου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στοχεύστε στα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας στην αρχή της ημέρας. Να βάλετε σε σειρά όλα τα εγχειρήματα σας, που χρειάζονται περισσότερη προσοχή και εστίαση. Αργότερα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να προσεγγίσετε εκείνους που μπορούν να σας παράσχουν βοήθεια και στήριξη. Έτσι θα τελειώσετε τις υποχρεώσεις σας πιο γρήγορα, με πολύ κερδισμένο χρόνο για να διασκεδάσετε το σαββατοκύριακο.

ΛΕΩΝ

Προσθέστε λίγο ορό αλήθειας στον πρωινό σας καφέ, η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πρακτική για να προωθήσετε ακόμα και τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας μακροπρόθεσμα. Ίσως βρεθείτε σε απόσταση αναπνοής από την πραγμάτωση ενός σημαντικού εγχειρήματος. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, έχετε το απαραίτητο δίκτυο στήριξης για να κάνετε φιλόδοξα βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε έτοιμοι να εκραγείτε; Κάποιοι άνθρωποι προκαλούν την υπομονή σας, πριν καν ασχοληθείτε με τα καθήκοντά σας. Για να αντεπεξέλθετε, πρέπει να «φορέσετε» το ανέκφραστο προσωπείο σας και να πάρετε βαθιές ανάσες. Ως το απόγευμα θα έχει αλλάξει το κλίμα, αν διατηρήσετε την ψύχραιμη στάση σας. Μια ειλικρινής συζήτηση με αυτά τα άτομα θα ξεκαθαρίσει το κλίμα. Και δεν αποκλείεται να ανοίξει δρόμους για σημαντικές αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Η Γη σας καλεί, είστε αφηρημένοι ή ονειροπολείτε, με επίκεντρο μια συγκεκριμένη σχέση σας; Το απόγευμα, θα βάλετε σε σειρά τα προσωπικά σας θέματα. Αν σας έχει ενθουσιάσει μια καινούργια γνωριμία, πρέπει να διαπιστώσετε αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία πριν προχωρήσετε. Αν είστε δεσμευμένοι, επιλέξτε με σύνεση όσα θα θίξετε στις συζητήσεις σας. Έχει σημασία η σύμπνοια, μιας και τα καλύτερα έρχονται σε αυτούς που ξέρουν να περιμένουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μείνετε στα γεγονότα και μόνο, μιας και έχετε την τάση να υπογραμμίζετε τα λάθη των άλλων, τι γίνεται με τα δικά σας; Το πρωί θα συνειδητοποιήσετε τις αδυναμίες σας και θα κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Μπορείτε να γίνετε πιο ουσιαστικοί ακροατές και να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αργότερα συζητήστε τα όνειρά σας με ένα ιδιαίτερο άτομο. Δεν αποκλείεται να είναι η πιο αποδοτική συζήτηση που έχετε κάνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φυσικά και βγαίνετε από το σπίτι με την εμφάνιση και τον αέρα μοντέλου, το πρώτο μισό της ημέρας είναι ιδανικό για συζητήσεις με διεκδικήσεις, που θα επιφέρουν πολλά οφέλη. Φροντίστε να διατηρήσετε αυτό το υπέροχο συναίσθημα, γιατί αργότερα θα μειώσετε τους εργασιακούς σας ρυθμούς. Αργότερα θα εστιάσετε στον εαυτό σας. Η εξάσκηση και η προσεγμένη διατροφή θα πρωταγωνιστήσουν καθ’ όλο το σαββατοκύριακο. Είναι η ιδανική ευκαιρία να διαλέξετε σαλάτες για γεύμα, ίσως και μια σύντομη επίσκεψη σε ένα σπα. Να πάτε νωρίς για ύπνο, προκειμένου να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να μην θέλετε καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι το πρωί, γι’ αυτό ενδέχεται να είστε κυκλοθυμικοί και βαριεστημένοι. Αλλά το απόγευμα η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο ανέμελη. Τώρα αξιοποιήστε τις αίσιες δονήσεις, για να βρείτε ξανά το κέφι και το πάθος σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να στήσετε ψυχαγωγικά σχέδια για το σαββατοκύριακο, με την καλύτερη παρέα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εστίασή σας δεν θα είναι στα καλύτερά σας σήμερα το πρωί, γι’ αυτό επιλέξτε να ασχοληθείτε με τις κοινωνικές πτυχές της δουλειάς σας, όπως να βγάλετε για καφέ έναν συνεργάτη ή πελάτη. Αργότερα όμως, θα είστε απόλυτα εστιασμένοι στα σχέδιά σας με ένα ιδιαίτερο άτομο. Καλέστε το για δείπνο και κουβεντούλα. Αλλά μην παρασυρθείτε τόσο από τον διάλογο, που να μην δείτε τις σπίθες στην ατμόσφαιρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Δώστε προσοχή στις υποχρεώσεις σας στην αρχή της ημέρας. Μπορείτε ακόμη να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας, για να μην σας προβληματίζουν το σαββατοκύριακο. Αργότερα δεν θα τις σκεφτείτε καν. Θα ασχοληθείτε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας, για να αναπληρώσετε όσο χρόνο έχετε απουσιάσει. Κάντε ευχάριστα σχέδια με τους δικούς σας ανθρώπους, για το βράδυ και το διήμερο ξεκούρασης που έπεται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment