PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 3 Μαΐου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ελέγχετε όσα χρειάζεστε.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ταχτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες, έρχονται χρήματα στα χέρια σας. Στα επαγγελματικά στόχο θα έχετε να διεκπεραιώσετε ανοιχτά ζητήματα, να δώσετε οριστικά αποτελέσματα, να κλείσετε συμφωνίες. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις βάθους, θα αναλάβετε δυναμικά ρίσκα, όποια απόφαση πάρετε θα είστε σε θέση να την τηρήσετε. Στα ερωτικά σας θα υπάρξει γεγονός που θα φέρει κατάληξη ένωσης με πρόσωπο από τα παλιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να φανείτε οργανωτικοί και δραστικοί προκειμένου να δώσετε άμεσες λύσεις και να κλείσετε υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ή αγοροπωλησίες. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο, δίνοντας σας τη δυνατότητα να υπερχειλίσετε σε διαλόγους και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Αν κρατήσετε θερμή και ειλικρινή στάση σε συζήτηση σας με ερωτικό πρόσωπο, τότε να είστε σίγουροι πως θα κερδίσετε την καρδιά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα δείτε με ωριμότητα και ρεαλισμό τις νέες προοπτικές που θα υπάρξουν, καταφθάνουν αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε επαγγελματικά. Θα λάβετε πρόταση που ουσιαστικά θα ανταμείψει τις προσπάθειες σας, θα βρείτε καταξίωση και άμεση χρηματική βελτίωση. Στον ερωτικό σας τομέα έρχονται συμβάντα που δεν αποκλείεται να σας βάλουν σε σοβαρές σκέψεις για δεσμευτικές κινήσεις. Η όψη της ημέρας θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενα νέας γνωριμίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας επαγγελματικός ζήλος θα κάνει την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να σας πιάσει η εργασιομανία σας, προσοχή στις υπερβολές. Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε χρηματικά ζητήματα και σε επικοινωνιακές συνευρέσεις για λογούς επαγγελματικούς. Στόχος σας θα είναι θα διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, να επεκταθείτε, να βελτιώσετε τις ικανότητες ή τις γνώσεις σας . Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους διασκέδασης, απρόοπτη εμφάνιση ελκυστικού προσώπου θα προκαλέσει ερωτικό ξάφνιασμα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα κλείσουν με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε τολμηρά δεν θα υπάρξει αποτυχία. Περνάτε σε σοβαρές και δεσμευτικές συμφωνίες, ανοίγεται προοπτική οικονομικής ανόδου. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε θα εισχωρήσει στη ζωή σας γοητευτικό πρόσωπο, θα σας δοθεί ευκαιρία σταθερού μακροχρόνιου δεσμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να προβείτε σε καινούργια επαγγελματικά άλματα. Για εσάς που θέλετε να επεκταθείτε ή να αναλάβετε επιχειρηματικά ρίσκα, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το ένστικτο σας, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας θα υπάρξει επιτυχημένη κατάληξη. Κλείνουν εμπόδια σχετικά με οικονομικά σας ζητήματα καταφθάνουν καθυστερημένες χρηματικές απολαβές. Η επενδυτική ιδέα που θα σας έρθει στο μυαλό θα είναι διορατική και έξυπνη, εφαρμόστε την άφοβα.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα θα ενισχυθεί ο διπλωματικός τρόπος σκέψης σας, οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες, μελετημένες, οι πράξεις σας θα διακρίνονται από δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θα νιώσετε την ανάγκη για βελτίωση, για άνοδο αλλά και για σταθερότητα, στόχος σας θα είναι το μόνιμο και όχι το εφήμερο. Σήμερα θα φανείτε εκδηλωτικοί, θα έχετε μια πολύ όμορφη συνάντηση, θερμός διάλογος που θα προκύψει με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα ανοίξει νέες προοπτικές στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα καριέρας θα βγουν στην επιφάνεια, θα σας απασχολήσουν συνεργασίες και διαπραγματεύσεις. Δυναμική θα είναι η στάση σας, θα κυνηγήσετε την καταξίωση, στόχος σας θα είναι η βελτίωση ή η προαγωγή. Έρχονται νέα ενδεχόμενα τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά, κινηθείτε ενστικτωδώς και θα επιτύχετε. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα ισχυροποιήσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, σήμερα θα υπάρξουν θερμές ερωτικές στιγμές που θα σας ηρεμήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σας θα είναι κυρίως στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα επικεντρωθείτε σε θέμα εργασιακά. Στόχος σας θα είναι η σταθεροποίηση, η υπευθυνότητα και η ολοκλήρωση. Με το ταίρι σας θα είστε θετικοί σε συζητήσεις για μελλοντικά θέματα, θα φανείτε πρόθυμοι στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις. Για τους ερωτικά μόνους δεχτείτε κάλεσμα φίλων ή προτάσεις βραδινών εξόδων, θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοβαρότητα, υπευθυνότητα και μαχητικότητα, θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας δώσει η σημερινή μέρα. Ευχάριστα ανοίγματα θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας, έρχονται νέες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Κινηθείτε αποφασιστικά, δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας, οι αποφάσεις και τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα γοητευτεί από την παρουσία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα δεν θα λείψουν οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς συντηρητικές τοποθετήσεις, η τύχη θα είναι ευνοϊκή μόνο με τους τολμηρούς. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, κατευθυνθείτε σε ότι θεωρείτε πως θα βελτιώσει τη ζωή σας, δεν επρόκειτο να απογοητευτείτε. Είστε στη χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, θα υπερισχύσετε σε καταστάσεις επαγγελματικού ανταγωνισμού.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα θα φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, να εδραιώσετε τη θέση σας, ή να μεταβιβαστείτε σε ένα νέο και πιο εξελίξιμο πόστο. Δεν αποκλείεται να νιώσετε τη διάθεση να τα παίξετε όλα για όλα με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο εργασιακά όσο και οικονομικά. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment