PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αποζητάτε περισσότερη ελευθερία και είστε ανοικτοί για κάθε διάλογο.

ΚΡΙΟΣ

Θολώνει η σκέψη σου και μπορεί να επηρεάζει σημαντικά τις αποφάσεις σου σε σχέση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Μην προβείς σε σημαντικές συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενισχύονται οι ανασφάλειες και η καχυποψία δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να ξεφύγεις από υπερβολικές συμπεριφορές που θα σε βουλιάξουν συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οδηγήστε σε λανθασμένα μονοπάτια σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσοχή καθώς ο συναισθηματισμός σε οδηγεί να εμπιστευτείς πρόσωπα που πιθανά δεν το αξίζουν και στο τέλος θα σε απογοητεύσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να αυξηθεί το άγχος και η ένταση στην καθημερινότητα δημιουργώντας προβλήματα με τους γύρω σου. Προσοχή καθώς χάνεις τον προγραμματισμό σου λόγω λαθών και αυταπατών που έχεις.

ΛΕΩΝ

Δεν σου επιτρέπεται να δεις αντικειμενικά τι μπορεί να σου προσφέρει το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή. Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές και υπερβολικές απαιτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενισχύεται ο συναισθηματισμός και τα ξεσπάσματα στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και συζητήσεις που θα αναστατώσουν την οικογενειακή ζωή λόγω λανθασμένης προσέγγισης των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Αναστάτωση στο κοντινό περιβάλλον λόγω ψευδαισθήσεων που μπορεί να υπάρχουν από την πλευρά σου. Μην επιτρέπεις στους άλλους να σε κατευθύνουν λανθασμένα γιατί αργά ή γρήγορα θα απογοητευτείς και από αυτούς αλλά και από τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναστάτωση σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Έρχεται στην επιφάνεια ανασφάλεια χωρίς πραγματικούς λόγους που μπορεί να δυναμιτίσει τόσο οικονομικές όσο και προσωπικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπάρχει περιθώριο για να δεις αντικειμενικά τις ανάγκες σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν που θα σε εντυπωσιάσουν, φρόντισε να μην δείξεις όμως άμεσα εμπιστοσύνη γιατί θα απογοητευτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενισχύεται η ανάγκη για απομόνωση καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και σε απογοητεύουν έντονα. Φρόντισε να ασχοληθείς με την τέχνη και τη μουσική για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να φέρεις κοντά σου πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν σε κοινούς στόχους. Απέφυγε να δεσμευτείς γιατί αργότερα θα απογοητευτείς με τα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ.

Δεν υπάρχει περιθώριο για να δεις ρεαλιστικά πώς πρέπει να κινηθείς στο επαγγελματικό πεδίο. Δεν αποκλείεται να βγεις εκτός ορίων σε δημόσιο χώρο δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην εικόνα σου σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment