PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα ατμόσφαιρα με διάθεση προσφοράς.

ΚΡΙΟΣ

Ότι κι αν προγραμματίζετε να κάνετε σήμερα, οποιαδήποτε επαγγελματική ή προσωπική αποστολή επιθυμείτε να φέρετε εις πέρας, θα τα καταφέρετε με τον καλύτερο τρόπο, γιατί η τύχη είναι στο πλευρό σας, γιατί διαθέτετε την λεκτική και την πρακτική επιδεξιότητα να κατακτήσετε τους στόχους και τα συναισθηματικά σας όνειρα, γιατί έχετε την αποδοχή και την εκτίμηση των κοντινών σας ανθρώπων και του ερωτικού σας συντρόφου. Οι αδέσμευτοι γοητεύετε με την άψογη εμφάνιση σας ένα υπέροχο φλερτ.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαλαρώστε και ηρεμήστε από τις έγνοιες και τις υπευθυνότητες που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας αγαπητοί Ταύροι, αρπάξτε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στην προσωπική και κοινωνική σας καθημερινότητα και μεταμορφώστε την πλήξη και την ανία της ερωτικής σας ζωής, σε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι και τους οικείους σας. Κάντε μια σημαντική και σοβαρή κουβέντα στον δεσμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λειτουργείστε με συνέπεια και ενθουσιασμό για να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και τα προσωπικά σας σχέδια, διαθέστε αυτοπεποίθηση στα πολυάριθμα ταλέντα και την αξιοσύνη σας, για να οργανώσετε καλύτερα την δουλειά σας, αλλά και την συναισθηματική σας ζωή. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας ίσως δημιουργήσουν αμφιβολίες για το ταίρι σας, πρωτοτυπήστε με το χιούμορ και την ζωντάνια σας, μην αφήνετε τις άσχημες στιγμές να αμαυρώνουν την σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκεφτείτε μόνο θετικά σήμερα για να καταφέρετε να ξεπεράσετε τις τρικλοποδιές και τις παγίδες στον επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον που κινείστε χωρίς να υπάρχουν απώλειες, καβγάδες και έριδες με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα. Χρησιμοποιείστε τον καλό χειρισμό του λόγου και της επικοινωνίας με τους γύρω σας, για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα, επιστρατέψτε την γλυκύτητα και την ευγένεια σας για να αγκαλιάσετε με τρυφερότητα τον δεσμό σας.

ΛΕΩΝ

Είσαστε αρκετά δραστήριοι και δυναμικοί σήμερα στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας συναναστροφές, η μέρα σας αρχίζει με τις καλύτερες και ευνοϊκότερες προϋποθέσεις, για να κερδίσετε τον θαυμασμό και την εκτίμηση των δικών σας ανθρώπων, για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή ενός υπέροχου φλερτ οι αδέσμευτοι, για να στολίσετε με το κέφι και την δοτικότητά σας τον δεσμό σας οι ζευγαρωμένοι, για να φωτιστεί η ερωτική σας ζωή με σταθερότητα και ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιδιώξτε σήμερα την ισορροπία, την αρμονία και την σταθερότητα σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής, της προσωπικής και της συναισθηματικής σας ζωής, κάνοντας την αρχή από τους κοντινούς σας ανθρώπους, τους συνεργάτες και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην εγωιστεύετε και μην πεισμώνετε με τις αναβολές και τις καθυστερήσεις που ίσως προκύψουν σε ένα οργανωμένο σας σχέδιο, χαλαρώστε με τις απρόοπτες εκπλήξεις, επιστρατεύστε το κέφι και το χιούμορ σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας δεν αποκλείεται να εγείρουν τις ελπίδες σας για την συναισθηματική επανασύνδεση που περιμένετε με ερωτικό πρόσωπο του παρελθόντος, για αυτό το λόγο μην επιτρέπετε στον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας να δημιουργήσουν την εικόνα της απόλυτης δοτικότητας, πριν φιλτράρετε με προσοχή τα δεδομένα που μπορεί να υπάρξουν για το άμεσο μέλλον, κρατήστε επιφυλακτική στάση και συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ημέρα που η δουλειά και οι υποχρεώσεις σας στέκονται πάνω από όλους και από όλα είναι η σημερινή, που αν λειτουργήσετε με διορατικότητα και ηρεμία σκέψεις, μπορείτε να εξασφαλίσετε την προσωπική και οικονομική σας καταξίωση, να δικαιώσετε τους κόπους και τις προσπάθειές σας. Στον συναισθηματικό τομέα, τα πάντα λειτουργούν κάτω από τον αισθησιασμό, τον ερωτισμό και την φλογερή σας λίμπιντο, μην αφήσετε οι αδέσμευτοι να πάει χαμένη η ευκαιρία για ένα νέο, τρυφερό φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα παιχνιδίζει ευνοϊκά με τους υπόλοιπους πλανήτες στον τομέα της επικοινωνίας και της συνεννόησης με τους κοντινούς σας ανθρώπους και το πρόσωπο που έχετε επενδύσει συναισθηματικά, καταφέρνετε σήμερα να βρείτε χώρο και χρόνο για τον εαυτό σας και τους οικείους σας, να μην σπαταλήσετε έστω και λίγα λεπτά από την αφοσίωση και το πάθος σας για το ταίρι σας, να αγκαλιάσετε τον δεσμό σας, έχοντας πίστη στα πολυάριθμα ταλέντα και τις ταξιδιάρικες ιδέες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθάνεστε περισσότερο συγκροτημένοι και ευδιάθετοι σήμερα, λειτουργείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας περισσότερο με τον συναισθηματισμό και λιγότερο με τον ορθολογισμό σας, αποκτάτε το πάνω χέρι σε ζητήματα που αφορούν την ενότητα και την ομοψυχία στον δεσμό σας, δείχνετε τι μπορείτε να κάνετε και πόσο ικανοί είσαστε για να φέρετε εις πέρας οτιδήποτε έχετε αναλάβει με μαεστρία και διπλωματία, απομακρύνοντας από την σχέση σας τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκμεταλλευτείτε την εύνοια της τύχης στα προσωπικά και τα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν, ξεπεράστε με μαεστρία και διπλωματικό τρόπο τις αντιξοότητες και τις φουρτούνες στην δουλειά σας και την συναισθηματική σας ζωή, επενδύστε σε μια ήρεμη κουβέντα ή συμφωνία με αγαπημένο σας άτομο ή το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι φίλοι, μην αρνηθείτε μια πρόταση για καινούρια γνωριμία, εμβαθύνετε με σιγουριά σε ένα τρυφερό, καινούριο ειδύλλιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αντισταθείτε σε οποιεσδήποτε αλλαγές έρχονται αιφνιδιαστική στην επαγγελματική σας καριέρα και τις κοινωνικές σας επαφές σήμερα, μην επιτρέπετε να σας ανατρέποντα τα σχέδια και τα πλάνα από την μια στιγμή στην άλλη χωρίς σοβαρές αιτίες, ρυθμίστε οικονομικές εκκρεμότητες, εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν και θέλουν μόνο το καλό σας. Όσο κι αν διαφωνείτε με το ταίρι σας για τις λεπτομέρειες της σχέσης σας, τόσο αισθάνεστε πως σας αγαπά και σας εμπιστεύεται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment