PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα οργανωθείτε και κάντε τις απαραίτητες ρυθμίσεις που θα διασφαλίσουν την ευημερία σας.

ΚΡΙΟΣ

Μήπως φτάνετε το σημείο υπερφόρτωσις σας; Πριν περάσετε στην ανάληψη ενός ακόμη καθήκοντος, ελέγξτε αν είναι υπό έλεγχο όλα τα υπόλοιπα. Απλοποιήστε όσες διαδικασίες θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. Μετά βάλτε σε τάξη το πρακτικό σας περιβάλλον, όπως τα πολλά χαρτιά και άλλα άχρηστα που βρίσκονται γύρω σας. Αξιοποιήστε τη λογική σκέψη σας για να στήσετε μια πιο αποδοτική καθημερινότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ετοιμαστείτε για μια ατμόσφαιρα πάθους και παιχνιδιάρικης διάθεσης. Μην αντισταθείτε στην προσοχή που θα μαγνητίζετε, είτε μιλώντας σε κάποιους είτε με όσα θα αναρτάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, υπό αυτές τις ακτίνες είναι πιθανό να κάνετε υπερβολές. Γι’ αυτό ας αφήνετε τους άλλους να τελειώνουν τις προτάσεις τους μόνοι τους. Επίσης, ελεύθεροι και δεσμευμένοι ασχοληθείτε με την ενδυνάμωση σχέσεων. Μπορείτε να ανατρέψετε την βαλτωμένη τους ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η άνεση είναι το ζητούμενο σας. Αν πρέπει οπωσδήποτε να βγείτε από το σπίτι, ντυθείτε όσο το δυνατόν πιο άνετα και βολικά. Αν μπορείτε να μείνετε μέσα, κάντε τη διάθεσή σας πιο ζεστή και ήρεμη. Ένα φλιτζάνι τσάι και λίγη χαλαρωτική μουσική, θα βοηθήσουν για να έρθετε πιο κοντά και με τους δικούς σας ανθρώπους. Και αφού τα τακτοποιήσετε όλα, βυθιστείτε σε ένα απολαυστικό αφρόλουτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε βέβαιοι ότι «στέλνετε» τα σωστά μηνύματα; Χωρίς να φτάσετε στο άκρο να παραμελήσετε τους δικούς σας ανθρώπους, πρέπει να πάψετε να εμπλέκεστε στις υποθέσεις τους. Είναι άλλο να κάνετε διερευνητικές συζητήσεις και άλλο να δίνετε υποσχέσεις ή να παίρνετε πρωτοβουλίες. Προτιμήστε να ωθείτε τους άλλους να δράσουν κι εσείς να ασχοληθείτε πλέον με τη δική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Ξεχάστε την περίπτωση να αναβάλετε πάλι κάποιες υποχρεώσεις σας. Αλλά η πραγματική πρόκληση για εσάς, είναι να κάνετε όσα πρέπει με χαρωπή διάθεση. Μιας και αγαπάτε την πολυτέλεια, αξιοποιήστε τη στην πορεία διεκπεραίωσης. Ντυθείτε αναλόγως της κάθε υποχρέωσής σας, κάντε λίστα προτεραιοτήτων και απολαύστε την ανακούφιση που σας δίνει η υλοποίησή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πάντα φέρουν το δικό σας στίγμα, δεν είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε τους πολλούς. Αλλά μην αναμένετε και από τους άλλους να ακολουθήσουν τον βηματισμό σας. Θα είναι πιο εύκολο να λειτουργήσετε αυτόνομα, αντί να προσπαθήσετε να τους συντονίσετε. Θα αξιοποιήσετε καλύτερα όλη αυτή την ενέργεια, αν βάλετε δικές σας προτεραιότητες. Έτσι θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας κι εσείς θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να μειώσετε τόσο τον ρυθμό σας σαν να ξεκίνησε ήδη το σαββατοκύριακο; Μιας και θα είναι δύσκολο να είστε πολύ παραγωγικοί, κάντε περικοπές. Αλλάξτε το πρόγραμμά σας, ώστε να έχετε χρόνο για σκέψη και οραματισμούς των εγχειρημάτων σας. Αν κάποιες υποχρεώσεις δεν αναβάλλονται, χειριστείτε τις πρώτες. Μετά κάντε έναν περίπατο ή διαβάστε ένα βιβλίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διευρύνετε την εξέταση όσων τεκταίνονται γύρω σας, έχετε ανάγκη από συμπράξεις. Μιας και είστε άτομα που αφοσιώνονται στην ομάδα, δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε όλα τα άτομα ή τα θέματα που την αφορούν. Οι καινούργιες προσεγγίσεις μπορεί να επιφέρουν σημαντικές συνεργασίες για το μέλλον αλλά και κάποιους νέους φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλωσορίστε την ανδροπρεπή ατμόσφαιρα, γι’ αυτό οι φίλοι θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σας. Ίσως κάποιος να χρειάζεται τη βοήθειά σας ή να έχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για εσάς. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε τα βήματα που πρέπει. Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας έχουν προοπτικές να υλοποιηθούν, αρκεί να τολμήσετε να μπείτε σε νέες πορείες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί οι επικρατούσες συνθήκες να μην επιτρέπουν τον πολύ αυθορμητισμό, σας επιτρέπει να παρεκκλίνετε λίγο. Είναι καιρός να βγείτε από τη ζώνη άνεσης σας, να σκέφτεστε υπερβολικά κάθε βήμα πριν το κάνετε. Αφεθείτε λίγο στη ροή των πραγμάτων, χωρίς να ρισκάρετε τα μέτρα ασφαλείας. Αγκαλιάστε το πνεύμα της εξερεύνησης σε νέα πεδία και υλικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εστιάστε πιο συνειδητά σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Χωρίς να παρεκκλίνετε από τις υποχρεώσεις σας, προγραμματίστε ότι θα «παρεκκλίνετε» από τις συνήθειες της τελευταίας περιόδου. Κάποια ενδιαφέρουσα προοπτική έχει αναδυθεί με μια πρόσφατη γνωριμία μέσω διαδικτύου και είναι καιρός να την εξερευνήσετε. Ακόμα κι αν απασχοληθείτε εκεί όλη τη νύχτα, θα καταλήξετε γεμάτοι ενέργεια και ικανοποίηση. Ακόμα και οι πλατωνικές επαφές το προσφέρουν, αρκεί να είναι ειλικρινείς.

ΙΧΘΥΕΣ.

Μήπως δεν ασχολείστε με την ουσία και την ποιότητα των άλλων; Θα δείτε πραγματικά όσους είναι στο περιβάλλον σας. Αλλάξτε τις τοξικές σας πρακτικές, να θεωρείτε δεδομένη την προσφορά των άλλων. Αν χρειάζεστε βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία, η εποχή ενδείκνυται για να απευθυνθείτε σε έναν σύμβουλο. Να θυμάστε ότι είναι πιο σημαντικός ένας σταθερός σύμμαχος, από όσους μπαίνουν και βγαίνουν στη ζωή σας εφήμερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment