PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα απελευθερωθείτε από ό,τι δεν χρειάζεστε πλέον.

ΚΡΙΟΣ

Ώριμη και διαλλακτική θα είναι η στάση σας, τις πράξεις σας θα τις σκεφτείτε πολύ καλά. Συνεννόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που ενδεχομένως να κρατούσε από το παρελθόν. Συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, απ’ πλευρά σας θα λείψουν ανταγωνισμοί και εγωιστικές ενέργειες. Στόχος σας θα είναι οι εποικοδομητικές συμφωνίες, οι δημιουργίες συνεργασίες και το συλλογικό αποτέλεσμα. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε την παρορμητικότητα και τις αντιδράσεις σας, δε θα θελήσετε σε καμιά περίπτωση να παραταθούν οι έκρυθμες καταστάσεις. Μια ευχάριστη πρόταση που θα σας γίνει θα καταφέρει να δώσει νέα πνοή στην ψυχολογία σας, θα τονωθεί η θετική σας διάθεση και ενέργεια. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες επαφές φιλικές αλλά και οικογενειακές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα συναναστραφείτε, θα συναντηθείτε και θα διασκεδάσετε. Θα έχετε την ανάγκη να προβείτε σε απελευθερωμένες ενέργειες απ αυτές που τονώνουν τις διαθέσεις και τις σχέσεις.  Σε κάποια συγκεκριμένα θέματα προσέγγισης αυτή τη φορά δε θα αναστείλουν τη δράση σας εσωτερικές φοβίες ή αναστολές. Σωστή θα είναι η αντίληψη σας, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, με έξυπνο τρόπο θα περάσετε σε άμεσες ενέργειες. Εσείς που θέλετε να βγείτε από τα προκαθορισμένα, δεν θα φανείτε διστακτικοί στο καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει, θα είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σήμερα δε θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει συμπάθεια και διάθεση για επικοινωνία, θα δοθεί έκταση στις προσωπικές σας επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν κινηθείτε με μεθοδικότητα και οργανωμένες κινήσεις θα καταφέρετε να κλείσετε επιτυχώς εκκρεμότητες και υποθέσεις που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αλλάξει βλέψεις και πεποιθήσεις, τοποθετήστε πλέον σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε τακτική χειρισμού και αντιμετώπισης. Σήμερα βασική σας προτεραιότητα θα είναι να βρείτε την ψυχολογική σας ισορροπία και ηρεμία, με αφορμή μια πρόταση που θα λάβετε θα καταφέρετε να τερματίσετε ανοιχτά ζητήματα που σας δημιουργούν αρνητισμό και άγχος. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να βγείτε από συνθήκες πίεσης, με ορθολογισμό και αυτοπεποίθηση θα οδηγήσετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά, αν λείψουν οι υπερβολές και οι βιασύνες θα μείνουν όλα υπό τον έλεγχος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο χειρισμός των καθημερινών σας υποθέσεων θα είναι μετρημένος και ώριμος, θα λείψουν οι υπερβολές. Τα χρηματικά ποσά που θα λάβετε θα είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε με οργανωτική διάθεση. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξει επικερδής κατάληξη, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα, δεν θα υπάρξουν επικίνδυνα ρίσκα, πρόσφορο έδαφος θα βρείτε για αλλαγές όρων και για διαπραγματεύσεις επάνω σε νέες βάσεις. Εσείς που αναζητάτε νέο ξεκίνημα ή κάποια νέα ευκαιρία να είστε σίγουροι πως θα τη βρείτε μπροστά σας, μην αφήσετε κανένα γεγονός αναξιοποίητο. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο επαγγελματικής συνεργασίας, θα υπάρξει προοπτική σταθερής εξέλιξης.

ΛΕΩΝ

Με αισιοδοξία θα κινηθείτε, απεγκλωβίζεστε από ψυχολογικό βάρος που σας έριχνε τη διάθεση και τη ζωτικότητα σας. Υποχωρούν οι συναισθηματικές αναταράξεις και οι εσωτερικοί διχασμοί, καταλαγιάζουν τάσεις για εξουσία και υπεροχή. Αυτή τη φορά δε θα πέσετε στην παγίδα του ψυχοφθόρου ανταγωνισμού, θα είστε σε θέση να αποβάλλεται την πώρωση. Επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αισιοδοξία σας, αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν χωρίς πίεση. Σήμερα δεν θα λείψουν οι συναντήσεις φιλικές και οικογενειακές, θα είστε σε θέση να περάσετε σε προτάσεις, να ανοιχτείτε και να κινηθείτε με ευχάριστη διάθεση. Στις επαφές σας θα εκδηλωθείτε, αυθορμητισμός θα διακρίνει τις ενέργειες σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να γίνεται προσιτοί, διευρύνονται οι γνωριμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανωθείτε και ξεκινήστε τα εγχειρήματα σας, μην δημιουργήσετε επιπλέον καθυστερήσεις ή αναβολές. Θα είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε πράξη σχέδια που από καιρό έχετε στο νου σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τη δυναμική και δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, την εμφάνιση τους θα κάνουν καινούργια ενδεχόμενα. Στις κοινωνικές σας επαφές, συναντήσεις και συνομιλίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, η κατάληξη θα είναι επιτυχημένη, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείτε και να εκφραστείτε χωρίς ανασφάλειες. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα μιας ιδέας ή μιας επιχειρηματικής κίνησης δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τα προσόντα σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει.

ΖΥΓΟΣ

Η ζωτικότητα που θα σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες, τώρα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και ενέργειες διεκδίκησης. Στο εργασιακό σας περιβάλλον με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί συζήτηση που θα ανοίξει προοπτική ανόδου ίσως και χρηματικής βελτίωσης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δείξει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας είναι πολύ πιθανόν να ανοιχτεί δίοδος νέας συνεργασίας που θα έχει θετικά και άμεσα αποτελέσματα. Καταφθάνουν ευχάριστες αλλαγές που θα σας ικανοποιήσουν ηθικά και οικονομικά. Προχωρήσετε σε δυναμικές πράξεις, σε θέματα διεκδίκησης μη κάνετε πίσω, ανακτήστε τις δυνάμεις σας. Σήμερα θα θελήσετε επαφές κοινωνικής φύσης, βγείτε έξω με φίλους, κάντε τις προτάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα εμφανιστείτε τολμηροί και συζητήσιμοι, σήμερα θα εκφράσετε ελεύθερα σκέψεις, ιδέες και προτάσεις χωρίς ενδοιασμούς και κομπιάσματα. Φανείτε άμεσοι και δραστικοί προκειμένου να δώσετε λύσεις σε εργασιακά θέματα, θα καταφέρετε να κλείσετε υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες ή επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο δίνοντας σας τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε διαλόγους και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Η ειλικρινή σας στάση θα σας βγάλει κερδισμένους, ωστόσο αν θέλετε να τερματίσετε εντάσεις ή διαφορές θα πρέπει να αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Σε κοινωνικό επίπεδο σήμερα θα συνομιλήσετε και θα γνωριστείτε με καινούργια άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι διαθέσεις σας θα είναι δημιουργικές, καινούργιες ιδέες θα εμφανιστούν στη σκέψη σας. Θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία και ψυχική υπομονή, γι αυτό οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις σας θα κλείσουν εποικοδομητικά. Τώρα θα δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, με πιο ανανεωμένες ίσως και πιο δοτικές διαθέσεις. Θα αλλάξετε ιδεολογική τοποθέτηση, η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις, θα διαφοροποιήσετε τις απόψεις σας. Η προσιτή και θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες ανοίγοντας σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών. Πλησιάστε και προσεγγίστε, θα είστε σε θέση να κάνετε τους συνομιλητές σας να σας εμπιστευτούν. Σε ζητήματα αγοροπωλησίας ή οικονομικών διαπραγματεύσεων καλό θα είναι να αποφύγετε τον κάθετο ή ασυμβίβαστο τρόπο σκέψης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρχονται συμβάντα που θα ανανεώσουν και θα επεκτείνουν τις επαγγελματικές σας βλέψεις ίσως και τις οικονομικές, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον σας να επεκταθεί σε καινούργια αντικείμενα εργασίας. Θα υπάρξουν γεγονότα πολύ ευνοϊκά που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συνομιλίες. Σήμερα θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, να διεκδικήσετε αλλαγές, η δράση σας θα είναι αισιόδοξη και δυναμική. Σε περίπτωση που έχετε νέες επαγγελματικές ιδέες τότε μην καθυστερείτε άλλο, περάστε σε προτάσεις, διατυπώστε αυτό που σκέπτεστε. Οικονομικό άνοιγμα θα προκύψει, ευνοϊκοί θα γίνουν κάποιοι όροι σε περίπτωση που έχετε υπογράψει δάνειο ή συνάψατε συμφωνία συνεργασίας. Ομαλό θα είναι το κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα συμπαρασταθείτε θα προστατέψετε και θα προσφέρετε τη φροντίδα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συγκαταβατική σας διάθεση ευνοϊκές θα κάνει τις επικοινωνιακές συνθήκες, οι συζητήσεις σας θα προχωρήσουν με ομαλότητα, δε θα υπάρξει αντίξοο κλίμα θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Στις προτάσεις σας δεν θα υπάρξουν αρνητικές απαντήσεις ή εμπόδια, σταθεροποιούνται οι επαφές σας, προχωρήσετε στις προσεγγίσεις σας. Ενδεχομένως να έχετε τη διάθεση να κάνετε αγορές, συνετές θα είναι οι επιλογές σας, δεν θα ξεφύγουν τα ποσά που θα ξοδέψετε. Ήρεμη και οργανωτική θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε και να τακτοποιήσετε. Στον οικογενειακό σας τομέα, ο προσωπικός διάλογος που θα ανοίξετε θα κλείσει τυχόν διαφωνίες των προηγούμενων ήμερων. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα θα καταφέρετε να εξακριβώσετε και να πείσετε. Τερματίζουν εντάσεις, δυναμώνουν οι προσωπικοί δεσμοί, ίσως να ακουστούν υποσχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ.

Ανάγκη σας θα είναι να υπάρχει συνεργάσιμο κλίμα μέσα στον εργασιακό σας χώρο, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας ανταγωνιστούν ή που δημιουργούν καταστάσεις που δυσκολεύουν την απόδοση σας, ατομική και ομαδική. Εσείς οι συναισθηματικά πιεσμένοι θα αναζητήσετε τρόπο να αποφορτιστείτε, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους τάσεις φυγής. Θα κρατηθείτε μακριά από προβληματισμούς και από καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογία σας, σήμερα θα επιλέξετε τις συντροφικές παρέες και τις ελαφριές ανέμελες συζητήσεις. Προσκολλημένοι θα είστε με τα οικογενειακά σας άτομα, στις κουβέντες σας τα λόγια σας και οι προθέσεις σας θα είναι θερμές. Η στάση σας θα είναι προστατευτική και ήρεμη, σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις θα βρείτε τρόπο να ξεδιαλύνετε τα αρνητικά σημεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment