PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα εμμείνετε στον σχεδιασμό σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι ευνοϊκές όψεις που κάνει σήμερα η μέρα με τους πλανήτες, ενθαρρύνουν  τις προσπάθειες που καταβάλετε στην δουλειά σας, δημιουργούν θετική ατμόσφαιρα στην επικοινωνία σας με τους φίλους, τους συνεργάτες και το ταίρι που σας ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα να μπει ακόμα ένα σταθερό λιθαράκι στο οικοδόμημα που λέγεται ερωτική σχέση. Μετριάστε τον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητά σας στις περιπτώσεις εκείνες που χρειάζονται ισορροπημένες επιλογές και ήρεμες αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάντε τις ιδέες σας πράξη σήμερα, μην αφήνετε άλλο τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος, δράξτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή και μην επιτρέπετε να λιμνάζουν οι σοβαρές καταστάσεις και τα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν. Μια πιθανή συνάντηση ή επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν, ίσως ταράξει την διάθεση και την ηρεμία σας, βάλτε σε τάξη τα αισθήματά σας, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα του παρελθόντος που αφορούν κυρίως τις οικονομικές και επαγγελματικές σας δοσοληψίες είναι πιθανόν να σας απασχολήσουν σήμερα, να σας βγάλουν έξω από τα νερά μιας φαινομενικής ηρεμίας και να επισπεύσετε να δώσετε λύσεις, για να φύγει το άγχος και η στεναχώρια σας. Εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, την ευγλωττία και την γλυκύτητα στην συμπεριφορά σας, για να διώξετε την μελαγχολική σας διάθεση, για να κάνετε θαύματα στην συναισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα είναι άκρως ευνοϊκή όψη, που επηρεάζει τον τομέα της καθημερινότητάς σας που έχει να κάνει κυρίως με τα οικονομικά και των εργασιακά σας θέματα, ξεκαθαρίζει τις σκέψεις σας από τις σημαντικές έγνοιες που σας ταλαιπωρούν, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την αληθινή και ειλικρινή αγάπη με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάντε τις συμφωνίες και τις συναλλαγές που επιθυμείτε, εξετάζοντας το συμφέρον και το καλό σας, η τύχη είναι στο πλευρό σας.

ΛΕΩΝ

Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει και σας αγχώνουν, πριν σας προλάβουν οι εξελίξεις και τα σοβαρά γεγονότα, ασχοληθείτε με νέα σχέδια και οράματα που επηρεάζουν την καριέρα σας και βοηθούν να κατακτήσετε τα ερωτικά σας όνειρα στο πλευρό του ανθρώπου που συντροφεύει την καρδιά σας. Οι αδέσμευτοι φίλοι μην αφήνετε ανεκμετάλλευτη μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία, εκμεταλλευτείτε τον αισθησιασμό και την ζεστασιά που εκπέμπετε, γοητέψτε ένα υπέροχο, νεογέννητο φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εστιάστε στις προσδοκίες και τα σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σας προκοπή σήμερα, προωθήστε με σοφία και ταπεινότητα τις ιδέες και τα πιστεύω σας, για να πάρουν σάρκα και οστά οι επιδιώξεις και οι φιλοδοξίες σας. Οι πλανητικές όψεις σας απαλλάσσουν από δισταγμούς και αμφιβολίες και σας προτρέπουν να κυνηγήσετε τα συναισθηματικά σας όνειρα, όσο δύσκολα κι αν φαίνονται, στο τέλος εσείς είσαστε οι κερδισμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Η εξυπνάδα, το επικοινωνιακό σας χάρισμα και η νοητική σας σήμερα είναι σε άριστη κατάσταση, πράγμα που σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τις αστρολογικές συγκυρίες που είναι στο πλευρό σας, προκειμένου να πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις που αφορούν την επαγγελματική σας πρόοδο αλλά και την συναισθηματική σας ζωή. Μην τρομάζετε αν υπάρξουν κάποιες απαραίτητες αλλαγές στην καθημερινότητά σας, σκεφτείτε πως ότι συμβαίνει είναι μόνο για το καλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρωθείτε σε όλες τις υποθέσεις και τα ζητήματα που σας ταλαιπωρούν σήμερα, χρησιμοποιώντας την διαίσθησή σας και τον μαγνητισμό που ασκείται με την εξωτερική σας εμφάνιση. Είναι απόλυτα βέβαιο πως κανένας και τίποτα δεν μπορούν να αντισταθούν στην γοητεία σας, η τύχη είναι στο πλευρό σας, οι εξελίξεις ευχαριστούν και χαροποιούν την συναισθηματική σας ζωή. Θυμηθείτε πως οι καλύτερες συζητήσεις και οι εγκυρότερες πράξεις, γίνονται με ανοιχτό μυαλό κι εσείς διαθέτετε αρκετό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχετε ακολουθήσει την πεπατημένη και έχετε ήδη προστατέψει τις ιδέες και τα σχέδιά σας για το επαγγελματικό μέλλον και την προσωπική σας καταξίωση, τότε σήμερα ανταμείβεστε για τις προσπάθειες σας, δικαιώνονται οι κόποι σας, αποκτάτε το πάνω χέρι στην κοινωνική και συναισθηματική σας καθημερινότητα. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας προμηνύουν ευτυχισμένες και ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην κοιτάζετε μόνο το δέντρο και χαθεί το πολύτιμο δάσος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκφράστε τις πραγματικές σας προθέσεις στους συναδέλφους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς υπεκφυγές και παρεξηγήσεις, δίχως να φοβάστε μήπως παραπλανηθείτε από ψεύτικες υποσχέσεις και κάλπικους όρκους. Περιορίστε σήμερα όσο μπορείτε τα προσωπικά σας έξοδα και τις υπερβολικές σπατάλες, μην προκαλείτε εντάσεις και ανταγωνισμό στο περιβάλλον που κινείστε. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στον δεσμό σας, αγκαλιάστε με τρυφερότητα, στοργή και φροντίδα το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διεκπεραιώνετε γρήγορα και σίγουρα σήμερα θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας και στις επαγγελματικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν. Λειτουργείτε κυρίως με την πρακτική και όχι με την συναισθηματική πλευρά του εαυτού σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην δίνετε μεγάλη σημασία στις εσωτερικές σας επιθυμίες και να μην αφουγκράζεστε τις ανάγκες και τα θέλω του ερωτικού συντρόφου. Μην θεωρείτε την σχέση σας δεδομένη, θυσιάστε χρόνο για το καλό του δεσμού σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε ψυχική και διανοητική διαύγεια σήμερα για να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά και για να αφιερώσετε δημιουργικό χρόνο στην προσωπική και συναισθηματική της ζωή, που επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις και σοβαρές προτάσεις από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Το ένστικτό σας λειτουργεί αλάνθαστα, ακολουθήστε την φωνή της καρδιάς σας για να οδηγηθείτε στην χαρά και την ευτυχία, μην διστάζετε να τσαλακωθείτε μπροστά σε αγαπημένους και έμπιστους φίλους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment