PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η ατμόσφαιρα ευνοεί την διερεύνηση και την οικοδόμηση όσων λαχταράτε.

ΚΡΙΟΣ

Η απλότητα είναι η επιταγή της εποχής. Καιρός να αποφασίσετε πόσα από τα υπάρχοντά σας είναι απαραίτητα και ποια πιάνουν μόνο χώρο. Όταν αδειάσετε και τακτοποιήσετε το περιβάλλον σας, θα νιώσετε ανάλαφροι και ανακουφισμένοι. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τις σχέσεις σας. Αν διαφέρουν οι ανάγκες και τα ζητούμενα σας με κάποια άτομα, συζητήστε με ειλικρίνεια. Επίσης τολμήστε να πάρετε ένα συναισθηματικό ρίσκο, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα οι αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τολμήστε ένα άλμα στον έρωτα, αν είστε δεσμευμένοι, η συγκυρία ευνοεί μια ειλικρινή συζήτηση για τα επόμενα βήματα στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται να παρθεί τώρα η σημαίνουσα απόφαση. Αν είστε αδέσμευτοι, ανοίξτε το μυαλό σας σε περιπτώσεις έξω από τα συνήθη «κριτήριά» σας. Μια νέα οπτική στις αναζητήσεις σας, είναι βέβαιο ότι θα διευρύνει τους ρομαντικούς σας ορίζοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε πιο ευαίσθητοι απ’ όσο συνήθως; Προμηθευτείτε χαρτομάντιλα και ανοίξτε ουσιαστικό διάλογο με τους δικούς σας ανθρώπους, για συμφιλίωση και ανταλλαγή εμπειριών. Αν αντιμετωπίζετε μια δυσκολία, οι συμβουλές των συμμάχων σας στη ζωή θα βοηθήσουν να βρείτε τις πιο αποδοτικές λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το συναίσθημα ξεχειλίζει από κάθε πόρο σας. Οργανώστε μια διαδικτυακή συνάντηση, για να μοιραστείτε αναμνήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Μην εκπλαγείτε αν προκύψουν και κάποιες δημιουργικές συνέργειες με την ευκαιρία. Για τους αδέσμευτους, υπάρχει μια ακόμη πτυχή. Δεν αποκλείεται να αποκτήσει πιο ερωτική χροιά μια φιλική σχέση.

ΛΕΩΝ

Ισορροπήστε τη δουλειά με την ψυχαγωγία υπό τις συνθήκες. Μιας και λατρεύετε τις τολμηρές κινήσεις, αναζητήστε τώρα τις πιο προσοδοφόρες ευκαιρίες. Η ατμόσφαιρα σας κάνει τόσο γοητευτικούς, που θα κάμψετε κάθε αντίσταση στις προτάσεις σας. Προωθήσετε ακόμα και τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδιά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξερευνήστε καινούργιους ορίζοντες, αφού τα ταξίδια απαγορεύονται, μπορείτε να μεταφερθείτε νοερά σε άλλα μέρη μέσω του διαδικτύου. Ας μελετήστε σημεία του πλανήτη που θέλετε να επισκεφθείτε στο μέλλον, αφεθείτε στην ομορφιά και την έλξη τους. Αν είστε υγιείς και χρειάζεστε λίγη επαναφόρτιση, εξασφαλίστε τη σχετική άδεια και κάντε μια μικρή απόδραση.

ΖΥΓΟΣ

Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, η οικειότητα απαιτεί να δείξετε πόσο ευάλωτοι είστε, χωρίς επιφυλάξεις. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για συζητήσεις, με την ειλικρίνεια και τη διπλωματία σας οξυμένες. Διαλέξτε τους πιο έμπιστους ανθρώπους σας και εκφραστείτε, ακόμα κι αν αρχικά νιώθετε άβολα και οι δύο πλευρές. Να θυμάστε ότι υπό τις συγκυρίες, η συμπόνια και η κατανόηση μπορούν να κάνουν θαύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καιρός να γνωστοποιήσετε τις σημαντικές σας ιδέες. Είναι βέβαιο ότι θα τραβήξετε την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρκεί να είστε ο χαρισματικός εαυτός σας. Αν αναζητάτε το επόμενο ταίρι σας, μπορεί μια φιλική ή συνεργατική επαφή να πάρει άλλη χροιά. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να ενδυναμώσετε τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσθέστε τη χαρά στην καθημερινότητά σας. Η έμπνευσή σας πυροδοτείται για να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Αφού έχετε παραμερίσει αναγκαστικά τις πολλές υποχρεώσεις, στραφείτε σε όσα αγαπάει η καρδιά σας. Βάλτε μουσική και χορέψτε ή γυμναστείτε με τους δικούς σας στο σπίτι. Αν εργάζεστε απομακρυσμένα, κάντε συχνά διαλείμματα για να τονώνετε τις ενδορφίνες σας. Να ξέρετε ότι αυτοί οι δύο ευεργέτες σας καταστούν ακόμα πιο γοητευτικούς. Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε από τα σχόλια που θα λαμβάνουν οι φωτογραφίες που αναρτάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα ρομαντικά ρίσκα ανταμείβονται, αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να σας μαγνητίσει ένα άτομο που δεν είχατε σκεφτεί ερωτικά. Τολμήστε να διερευνήσετε κατά το δυνατόν αυτές τις «διαδικτυακές» σπίθες. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι να αποκτήσετε έναν επιπλέον φίλο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, εκπλήξτε το ταίρι σας με μια εξομολόγηση ή με κάτι που δεν έχετε ξανακάνει μαζί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βυθιστείτε στη νοσταλγική τάση της ατμόσφαιρας. Αν σας λείπουν κάποιοι άνθρωποι, συνδεθείτε διαδικτυακά και μιλήστε για τα πάντα. Μπορεί οι εντατικοί ρυθμοί να σας είχαν απομακρύνει από τους φίλους ως τώρα, άρα αξιοποιήστε την ευκαιρία για να ενδυναμώσετε τη σχέση σας. Οι διαδικασίες θα τονώσουν την αισιοδοξία σας και το αίσθημα στήριξης, αυτά ακριβώς που χρειάζονται όλοι αυτή την περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ.

Θέλετε να βγάλετε κάτι από μέσα σας; Μην ασχοληθείτε με την τέλεια σύνταξη του μηνύματος ή τα όρια. Κλείστε το διαδικτυακό ραντεβού για τη συζήτηση που θέλετε να κάνετε. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να νιώσετε τα βέλη του έρωτα. Μην αποκλείσετε καμία περίπτωση, ειδικά αν απέχει από τα συνήθη δεδομένα σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment