PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα συμπόνια και κατανόηση.

ΚΡΙΟΣ

Μόνος κανείς δεν κάνει ούτε στον παράδεισο, ούτε καν εσείς οι τόσο αυτάρκεις. Υπό αυτή την υπενθύμιση, πότε ήταν η τελευταία φορά που προσεγγίσατε ουσιαστικά τους συνεργάτες σας; Τώρα σας δίνεται μια χρυσή ευκαιρία να ξαναβρείτε τον στόχο για την κοινή επιτυχία. Αναζητήστε τρόπους βελτίωσης όλων των ομαδικών λειτουργιών, ακόμα κι αν πρέπει να γίνουν άβολες συζητήσεις με κάποιους. Αλλά αυτό θα βοηθήσει τους υπόλοιπους να επιστρέψουν στην αποδοτική τους πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η απογείωσή σας είναι προ των πυλών. Ακόμα και τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδιά σας λαμβάνουν το πράσινο φως από το σύμπαν. Η αποφασιστικότητα θα σας βοηθήσει για να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες εστιάστε την οπτική σας μακροπρόθεσμα και στήστε την κατάλληλη στρατηγική. Μετά μπορείτε να αρχίσετε να πορεύεστε προς την υλοποίηση των ονείρων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην υιοθετείτε κανενός άλλου την οπτική για την πραγματικότητα, γιατί όταν ξυπνά μέσα σας ο περιηγητής, δεν σας σταματά τίποτα. Αν καταφέρετε να αποδράσετε από όλους και όλα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, θα θριαμβεύσετε με την εκπλήρωση της παρόρμησής σας. Αν δεν μπορείτε, ασχοληθείτε με κάτι που θα διατηρήσει την έμπνευσή σας. Κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο και την οπτική σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θωρακιστείτε! Ψυχική σύνδεση αλλά και ενδυνάμωση της σχέσης σας. Γι’ αυτό είναι η ιδανική στιγμή για τους δεσμευμένους που σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα. Όσοι είστε ελεύθεροι, βάλτε στόχο να βρείτε το ιδανικό ταίρι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Να διανύσετε την απόσταση που χρειάζεται, ώστε να πείσετε το σύμπαν ότι το εννοείτε.

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη σας για «αποκατάσταση» θα χτυπήσει κόκκινο. Το ρομάντζο θα πλανάται στην ατμόσφαιρα χωρίς καθόλου κόπο. Αλλά να θυμάστε ότι αυτή η ατμόσφαιρα δεν αφορά τα περιστασιακά και εφήμερα. Αφορά την πορεία των σοβαρών σχέσεων, που ενδέχεται να αλλάξουν επίπεδο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Και αν είστε αδέσμευτοι που αναζητάτε το ιδανικό ταίρι, είναι πιθανό να το γνωρίσετε τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσωπική σας φροντίδα αλλά και η προσφορά παίρνουν τα ηνία. Είστε πλέον συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι να επιστρέψετε στην ευημερία. Η συγκυρία είναι ιδανική για να στήσετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα διατροφής και εξάσκησης, που να το απολαμβάνετε ταυτόχρονα. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την προσαρμογή σας για να αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Η γοητεία σας παίρνει και πάλι την ανιούσα! Τώρα που οι προβολείς στρέφονται πάνω σας, αξιοποιήστε τους αν είστε αδέσμευτοι. Κάθε τολμηρή κίνηση λαμβάνει επιπλέον ώθηση από το σύμπαν. Το πάθος και η εξωστρέφειά σας αποκτούν μια μαγική χροιά. Επίσης, αν επεξεργάζεστε ένα δημιουργικό εγχείρημα, θα έχετε τη στήριξη της έμπνευσης. Να θυμάστε ότι είναι καλύτερη μια ολοκλήρωση, από την αναζήτηση του τέλειου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μόνο που αποζητάτε είναι να βρεθείτε στο σπιτάκι σας το συντομότερο δυνατόν, εκεί θα στραφεί η προσοχή σας. Η ανάγκη σας θα είναι να απολαύσετε τη «φωλιά» σας, από την αλλαγή διακόσμησης μέχρι να μαγειρεύετε για τους δικούς σας ανθρώπους. Με την παρουσία του κοινωνικού νεροκουβαλητή, οι φίλοι θα σας επιλέγουν ως το επόμενο καλύτερο στέκι χαλάρωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έμπνευσή σας επιστρέφει. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αναζητήσετε ξανά τους δημιουργικούς και περιπετειώδεις φίλους σας. Και μην διστάσετε να προσεγγίσετε ακόμα και αγνώστους που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται να σας ανοίξουν δρόμο για πολλά υποσχόμενες προοπτικές. Δεν αποκλείεται μέσα σε αυτές τις επαφές σας να βρίσκεται το μελλοντικό επαγγελματικό ή ερωτικό σας ταίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρχίστε την αποστολή αλλαγής των δεδομένων σας. Τώρα θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα για αλλαγή της διαχείρισης των χρημάτων που βγάζετε με κόπο. Θα εντοπίσετε κάθε πιθανή διαρροή, ενώ θα βάλετε προτεραιότητες στους άμεσους στόχους σας. Αν θέλετε να κάνετε μια αγορά ή ένα ταξίδι, σχεδιάστε με προσοχή τους χρόνους και τα ποσά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Με σωστό προγραμματισμό, όλα είναι εφικτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλωσορίστε την προσωπική σας νέα χρονιά, η ετήσια Νέα Σελήνη στα εδάφη σας μπορεί να κάνει θαύματα τους επόμενους έξι μήνες, με τους σπόρους που θα φυτέψετε τώρα. Μην έχετε κανέναν ενδοιασμό όσον αφορά τη δύναμη αυτής της ενέργειας για νέα ξεκινήματα. Βάλτε σε κίνηση τα όνειρά σας, προκειμένου να τα δείτε να αποδίδουν μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στις 3 Αυγούστου. Τις επόμενες δύο εβδομάδες τελειοποιήστε τους σχεδιασμούς και μπείτε σε πορεία υλοποίησης.

ΙΧΘΥΕΣ

Ώρα για μείωση της ταχύτητάς σας. Είναι βέβαιο ότι θα σας χαροποιήσει αυτή η μετάβαση στην ηρεμία, μετά από τους έντονους ρυθμούς της τελευταίας περιόδου. Ανοίξτε τη με λίγη αποτοξίνωση από την τεχνολογία και τις πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες ασχοληθείτε με το διάβασμα ή τις δημιουργικές ενασχολήσεις σας. Η μούσα της έμπνευσης θα σας ενισχύει να διεκδικήσετε τους στόχους σας, με αργά με σταθερά βήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment