PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα θα κάνετε τις ρυθμίσεις που χρειάζονται.

ΚΡΙΟΣ

Το μυστικό της επιτυχίας για να πάει η μέρα σας από το καλό στο καλύτερο είναι η πρακτικότητα της σκέψης, η μεθοδικότητα και ο καλός σχεδιασμός στις προσωπικές και κοινωνικές σας συναναστροφές. Μπορεί το μυαλό και οι σκέψεις σας να είναι στις οικονομικές σας απολαβές και τις συμφωνίες στη δουλειά σας, όμως κρίνεται απαραίτητο να μοιραστείτε την καλή σας διάθεση με το ταίρι σας, απολαμβάνοντας την φροντίδα, τη ζεστασιά και την τρυφερότητα του δεσμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη και τις ευνοϊκές όψεις που κάνει σήμερα με τους άλλους πλανήτες, μπορείτε να δυναμιτίσετε και να πραγματοποιήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας, να γίνετε αποδεκτοί από τους κοντινούς σας ανθρώπους και την οικογένειά σας, αλλά και να προγραμματίσετε σοβαρές και ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή. Νέες προοπτικές για τη σχέση σας ξεδιπλώνονται για το κοντινό μέλλον, εκμεταλλευτείτε τη φλογερή σας λίμπιντο και τον ενθουσιασμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήπως τελικά προβληματίζεστε άδικα για πράγματα όχι και τόσο σημαντικά, σήμερα; Μήπως δε χρειάζεται να ψάχνετε τόσο πολύ μέσα σας αν έχετε άδικο ή δίκιο στις μικροδιαφωνίες που προκύπτουν με αγαπημένα πρόσωπα ή τον ερωτικό σας σύντροφο; Σκεφτείτε με περισσότερη αισιοδοξία και αποφασιστικότητα τις πράξεις και τα σχέδιά σας για το άμεσο μέλλον, ικανοποιήστε τις ουσιαστικές και πραγματικές σας ανάγκες, η σημερινή αστρολογική όψη σάς γνέφει ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επανεξετάστε πολλούς από τους στόχους και τα σχέδια σας σήμερα, χειριστείτε τις καταστάσεις και τα γεγονότα σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο με περισσότερη διπλωματία και λιγότερη ευαισθησία, σκεφτείτε σήμερα με περισσότερη πρακτικότητα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του ερωτικού συντρόφου, για να μη δημιουργηθούν αιφνιδιαστικές σκιές στο δεσμό σας. Οι αδέσμευτοι φίλοι, κυνηγήστε τα συναισθηματικά όνειρα και τα θέλω της καρδιάς με μια ζεστή, τρυφερή, νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Παρότι σας απασχολούν κυρίως τα επαγγελματικά σας το τελευταίο διάστημα, οι σημερινές πλανητικές συγκυρίες σας προτρέπουν να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να το ρίξετε έξω με φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα, αφήνοντας για αύριο τα δύσκολα, που σας περιμένουν. Διοχετεύστε την ενέργεια και το δυναμισμό σας στις στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, ακολουθήστε τον απλό, παραδοσιακό τρόπο για να απομακρυνθούν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις από τη συναισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας προωθούνται σήμερα με τον πιο ευνοϊκό τρόπο, οι στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, με τους φίλους και την οικογένεια είναι θερμές και ευχάριστες, γι’ αυτό αφήστε χώρο στην καλοσύνη και την γλυκύτητα των γύρω σας να γεμίσουν την καρδιά σας. Επωφεληθείτε από τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του προσώπου που αγαπάτε, για να ταξινομήσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, για να αντιμετωπίσετε με ηρεμία τις καθυστερήσεις και τις αναβολές.

ΖΥΓΟΣ

Μην κάνετε περιττές σπατάλες και μεγαλεπήβολα σχέδια σήμερα, που ίσως χαλάσουν την ισορροπία και την αρμονία στους κανόνες της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής. Συμβουλευτείτε τους δικούς σας, αγαπημένους ανθρώπους και τον ερωτικό σύντροφο για τα σχέδια και τις ιδέες σας, δίχως να κάνετε του κεφαλιού σας, οι όψεις της ημέρας με άλλους πλανήτες, σας ωθούν να αντισταθείτε στους ευκαιριακούς, ερωτικούς πειρασμούς, να μη δίνετε σημασία μόνο στην επιφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη εξιτάρει την δημιουργικότητα και την ενεργητικότητά σας σήμερα και σας προτρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας στα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας, όσο πιο ειλικρινά και άδολα μπορείτε, για να μην υπάρξουν συγκρούσεις και εκρήξεις με τους γύρω σας, για να μεταμορφώσετε το φόρτο των ευθυνών και των υποχρεώσεων που έχετε επωμιστεί, σε ξέγνοιαστο παιχνίδι ανεμελιάς και ζωντάνιας δίχως προκαταλήψεις και ανασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα για σας για να δρομολογήσετε και να οργανώσετε στο μυαλό σας τα επόμενα βήματα στη δουλειά σας και την κοινωνική σας καθημερινότητα με έμπνευση, με φαντασία και παράλληλα με λειτουργικότητα και δυναμισμό. Οι όψεις της ημέρας και οι εναλλαγές της με τους άλλους πλανήτες, σάς παροτρύνουν να απολαύσετε μοναδικές, τρυφερές στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αφήνοντας έξω από τη σχέση σας τα πάθη, τα μίση και τις αναστολές για το αύριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα χρειάζεται να βαδίσετε πάνω στον εξαιρετικό συνδυασμό της ηρεμίας, της ικανοποίησης, του ενθουσιασμού και της σταθερότητας που λειτουργεί υπέρ σας και σας βοηθά να σχεδιάσετε τους στόχους και τα μελλοντικά σας όνειρα, να συζητήσετε με αγαπημένα πρόσωπα και το ταίρι σας για τις ανησυχίες και τους φόβους σας, δρομολογώντας τις εξελίξεις στη συναισθηματική σας καθημερινότητα, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διαίσθησή σας σήμερα, με τις θετικές όψεις της ημέρας, λειτουργεί άψογα και σας εκπλήσσει πολύ ευχάριστα. Οι σημαντικές αποφάσεις και οι ουσιαστικές επιλογές για τις άμεσες εξελίξεις που χρειάζεται να πάρετε, έχουν συμμάχους την καλοτυχία και την επιτυχία, κόντρα στις ανησυχίες και το άγχος σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τα δήθεν φιλικά άτομα που εκμυστηρεύεστε τις κρυφές, συναισθηματικές σας επιθυμίες, μετριάστε τον παρορμητισμό σας αναδεικνύοντας την αξιοσύνη και τα ταλέντα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε σήμερα να ελέγξετε τα έκρυθμα συναισθήματά σας απέναντι σε αγαπημένους ανθρώπους της οικογένειας ή φιλικά πρόσωπα, που πιθανόν σας εξαγριώσουν με τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες τους. Σκέφτεστε πολλά και σας απασχολούν ακόμα περισσότερα σοβαρά ζητήματα το τελευταίο διάστημα, είναι μάταιο και άδικο να αναλώνεστε στις μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητας με τον ερωτικό σύντροφο, ποντάρετε στο ένστικτό σας πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το αύριο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment