PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα έχετε την ανάγκη να «ξεκαθαρίσετε» το περιβάλλον και τις απόψεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Μην σας πτοεί η επιβεβλημένη κοινωνική αποστασιοποίηση, εσείς και πάλι θα βρίσκεται τρόπους να διατηρείτε επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους. Ποιες δράσεις δεν θα θέλατε να χάσετε ή να ακυρώσετε για το φετινό καλοκαίρι; Σκεφτείτε δημιουργικά με τη σύμπραξη των αγαπημένων σας και θα καταφέρετε να μην χρειάζεστε ώρες μπροστά σε οθόνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Εστιάστε περισσότερο στα οικονομικά σας, μπορείτε να είστε πιο ρεαλιστές. Ίσως η υγειονομική καραντίνα σας έστρεψε σε αγορές «πανικού», γι’ αυτό χρειάζεται σύνεση στα επόμενα βήματά σας. Παρόλο που η ιδιοσυγκρασία σας αγαπά την πολυτέλεια, είστε αρκετά πραγματιστές για να θέτετε όρια. Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης εργασίας, η μέρα ενδείκνυται για να το γνωστοποιήσετε ευρύτερα. Είναι η στιγμή να λαδώσετε καλά τη μηχανή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι να ανανεωθείτε και να μεταμορφωθείτε; Θα αξιοποιήσετε την ευμετάβλητη φύση σας που αγαπά τις αλλαγές. Δυναμική ώθηση και πολλές αίσιες ευκαιρίες, για να βάλετε σε κίνηση κάθε μεγαλεπήβολο σχέδιο. Το σύμπαν στηρίζει τα καινούργια ξεκινήματα σας. Για να κάνετε πράξη κάθε φιλοδοξία σε επαγγελματικό, οικονομικό και προσωπικό επίπεδο, πρέπει να την οραματιστείτε και να την οργανώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στον δρόμο μπροστά αν κοιτάτε συνέχεια πίσω από τον καθρέφτη σας. Είναι καιρός να αρχίσετε να απελευθερώνεστε από παλιά «φορτία». Αρχίστε συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα, για να πάψετε να ταλαιπωρήστε με απογοητεύσεις ή/και ήττες. Αν χρειαστείτε βοήθεια στη διαχείριση των δύσκολων συναισθημάτων, θα βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο ή ομάδα στήριξης.

ΛΕΩΝ

Στήστε την ιδανική ομάδα. Αναζητήστε την αφρόκρεμα για την επίτευξη των στόχων σας, άτομα με προοδευτική και καινοτόμα σκέψη. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να προωθήσετε και κάθε διαδικτυακό εγχείρημά σας. Ετοιμάστε το έδαφος για τους σπόρους σας και θα έχετε καρπούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βγάλτε τη φόρμα γυμναστικής και φορέστε το επαγγελματικό σας ένδυμα. Πρέπει να οραματιστείτε τον εαυτό σας εκεί που θέλετε την καριέρα σας σε έξι μήνες από τώρα. Ανταλλάξτε δημιουργικές ιδέες με τους καλύτερους του τομέα σας, γιατί μπορείτε να τις υλοποιήσετε. Φυσικά θα κάνετε προσαρμογές καθ’ οδόν, όμως τώρα πρέπει να στήσετε το πρωταρχικό σχέδιο. Στείλτε τα απαραίτητα ηλεκτρονικά μηνύματα απόψε κιόλας.

ΖΥΓΟΣ

Απελευθερωθείτε και ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων. Η συγκυρία αφορά κάθε θέμα που σας πιέζει, από τα εργασιακά και τα οικονομικά σας μέχρι την αγάπη. Αποχαιρετίστε ανθυγιεινές ή περιοριστικές συνήθειες και καταστάσεις, ανοίξτε χώρο για νέες διαδρομές και ανακαλύψεις. Ας μην ξέρετε τι ακριβώς έπεται, αυτό θα κάνει πιο απολαυστική την πορεία. Οραματιστείτε πού θέλετε να βρεθείτε, τι επιπλέον θέλετε να μάθετε, τι έχετε να προωθήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έφτασε η στιγμή των δεσμεύσεων, θα διασφαλίσετε ένα νέο εγχείρημα ή μια συνεργασία. Από φύση σας αποζητάτε τη σταθερότητα, γι’ αυτό μην σπαταλάτε χρόνο σε εφήμερα ή αφηρημένα βήματα. Βάλτε τώρα «υπογραφές» και ξεκινήστε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα έχετε εύνοια για τους επόμενους έξι μήνες, γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θωρακίστε τις συμμαχίες σας. Αν αναζητάτε τους ιδανικούς συνεργάτες, τώρα οι υποψήφιοι θα συρρέουν στο περιβάλλον σας. Αν και δεν ενδείκνυται να αναμιγνύεται η δουλειά με τη διασκέδαση, δεν αποκλείεται να συνεταιριστείτε με έναν καλό φίλο ή το ταίρι σας. Αν υπάρχουν τα επιθυμητά προσόντα και εμπιστοσύνη, τα αποτελέσματά σας θα είναι θεαματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε μια πρόποση για την υγεία σας με έναν φυσικό χυμό. Χρειάζεστε αποτοξίνωση, καλύτερη φυσική κατάσταση, φροντίδα του σώματος και της διατροφής σας. Θα σας ευνοήσει μια πιο θετική προσέγγιση σε όλα, ακόμα και για την επαγγελματική σας ζωή. Εξομαλύνετε τις όποιες διαφωνίες στον εργασιακό χώρο, ανοίξτε τον δίαυλο επικοινωνίας με συνεργάτες και συναδέλφους. Οι συμπράξεις θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην παραγωγικότητα όλων των πλευρών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναρτήστε με καμάρι τις σέλφι σας, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σας. Οι κινήσεις που θα κάνετε τώρα θα σας προωθήσουν αφάνταστα, με τα αποτελέσματα να έρχονται. Χαρτογραφήσετε τη διαδρομή σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε περισσότερο τα διαδικτυακά σας προφίλ. Μήπως να μετακινήσετε τις φωτογραφίες διακοπών σε ένα προσωπικό σας αρχείο;

ΙΧΘΥΕΣ.

Καιρός να επανασυνδεθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Οι δυσκολίες της τελευταίας περιόδου, μπορεί να σας έκαναν να παραμελήσετε τα άτομα του στενού σας κύκλου. Αλλά πρέπει να επιστρέψετε στην «αγκάλη» τους και να πάρετε πολλή αγάπη. Αυτή είναι η στιγμή να τους ευχαριστήσετε που είναι πάντα δίπλα σας και για όσα κάνουν για εσάς. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τώρα και μια γυναίκα με επιρροή, που να σας αλλάξει τη ζωή μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment