PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα φεύγουν τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κάτι σας προβληματίζει έντονα, αν και έχετε την πρόθεση να ερευνήσετε εις βάθος το θέμα, φαίνεται να κάνετε μόνο κύκλους. Αφήστε την περίσκεψη και αρχίστε να μιλάτε, χρειάζεστε νέα οπτική. Μην πορεύεστε μόνοι, μπορείτε να αντλήσετε πολύτιμες κατευθύνσεις από τις κοινωνικές επαφές σας. Οι συμβουλές τους θα φέρουν διαφωτιστικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή είναι η δημοκρατική προσέγγιση σε όλα, αρκεί να μην επηρεάζει αρνητικά την πρόοδό σας. Σταματήστε να συλλέγετε απόψεις, όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει. Κινηθείτε αυτόνομα για λίγο, τόσο ώστε να μην νιώσουν οι άλλοι αποκομμένοι ή ανεπιθύμητοι. Θα τους χρειαστείτε στα επόμενα βήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πώς μπορείτε να υλοποιήσετε μια λαμπρή ιδέα σας; Συνήθως η τύχη σας κάνει τις συνθήκες αρκετά ευνοϊκές, αλλά όχι αυτή τη φορά, απαιτεί άρτιο σχεδιασμό. Και αν κινηθείτε μεθοδικά, δεν θα μειώσετε την απόλαυση της διαδικασίας. Συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία για να στήσετε τα θεμέλιά σας, ενώ συνεχίζετε να σκέφτεστε πιο καινοτόμα και δημιουργικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θωρακιστείτε από επιδειξίες και απαιτητικούς, είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι στις δονήσεις του περιβάλλοντός σας. Το καλύτερο είναι να ενημερώσετε επιγραμματικά ότι θα αποστασιοποιηθείτε και να το κάνετε. Αλλά αν εσείς αποζητάτε επιπλέον προσοχή από κάποιον, ξανασκεφτείτε το. Η ανάγκη πιστοποίησης από άλλους, δείχνει χαμηλή αυτοεκτίμηση.

ΛΕΩΝ

Ξέρετε ότι ευνοείστε όποτε αναδύεται την ευαίσθητη πτυχή σας. Αλλά πρέπει να προσέξετε πόσα θα δείξετε και πότε, τα συναισθήματά σας είναι σε έξαρση. Ίσως σας πλήγωσε ένα ιδιαίτερο άτομο ή ανταλλάξατε βαριές κουβέντες. Ακόμα κι αν δεν είναι εύκολο να λέτε «συγγνώμη», η ανάληψη της δικής σας ευθύνης θα διευκολύνει την συμφιλίωση. Η ανωτερότητά σας θα στρέψει ξανά την προσοχή στον κοινό σας στόχο, είναι πιο αποδοτική επιλογή, από το να μπείτε στον φαύλο κύκλο των κατηγοριών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προετοιμαστείτε για μια προκλητική διαδρομή. Θα λαμβάνετε συνεχώς αιτήματα για παροχή συμβουλής από κάθε πλευρά και εναπόκειται σ’ εσάς να φανείτε αυστηροί. Κλείστε τις διαδικτυακές εφαρμογές, σιγάστε το τηλέφωνο και πείτε στους συνεργάτες ότι δεν θα είστε προσβάσιμοι για λίγες ώρες. Μετακινήστε συναντήσεις για αργότερα, μέχρι να έχετε ολοκληρώσει μέρος των καθηκόντων σας. Μετά θα μπορείτε να επιστρέψετε στην επικοινωνιακή ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Τι είναι γεγονός και τι φαντασία; Με τον θεατρικό τομέα σας σε έξαρση, κάθε υπερβολή ή διάνθιση των καταστάσεων θα τις ομορφύνει, αλλά έτσι ρισκάρετε την αξιοπιστία σας. Οι ιδέες σας είναι αρκετά ενθουσιώδεις, δεν χρειάζονται προσθήκες. Μείνετε στα χειροπιαστά δεδομένα και θα έλξετε περισσότερους συμμάχους και υποστηρικτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε, ακόμα κι αν έχετε τις καλύτερες προθέσεις. Ένα αδέξιο σχόλιό σας μπορεί να θίξει κάποιον, είτε εσείς να παίρνετε τα πάντα πολύ προσωπικά. Αναβάλετε την όποια αντίδρασή σας για αύριο, που η οπτική σας θα είναι πιο προσγειωμένη και διαυγής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν γίνεστε κατανοητοί. Θα είστε τόσο ασαφείς γενικότερα, που θα αγγίξετε τα όρια της παράνοιας αν βλέπετε παντού «δράκους». Αλλά η κατά μέτωπο αντιμετώπιση δεν ενδείκνυται υπό τόση σύγχυση, αντί να φουντώσετε τις όποιες εντάσεις, μιλήστε με ένα άτομο που θα σας κατανοήσει και θα σας ηρεμήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην βιάζεστε, αρκετή αυτοπεποίθηση για τις κινήσεις σας, αλλά ακούστε και τις θέσεις συνεργατών ή φίλων. Οι συμβουλές τους μπορεί να σας ανοίξουν πολύτιμες καινούργιες προοπτικές. Διατηρήστε τον έλεγχο, συλλέξτε τα στοιχεία και μετά ακολουθήστε τη διαίσθησή σας για αυτό που είναι σωστό για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απομακρύνετε τον αρνητισμό από γύρω σας και από μέσα σας, πλημμυρίζεστε από έμπνευση και νέες ιδέες. Αλλά ίσως ένας αμφισβητίας φίλος ή συγγενής να εισβάλλει και να διαρρήξει τον δημιουργικό σας οίστρο. Προτιμήστε να μην αποκαλύψετε τις σκέψεις σας, μέχρι να σημειώσετε τόση πρόοδο ώστε να έχετε να επιδείξετε κάτι απτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Προχωρήστε με ένα βήμα τη φορά, σας κατακλύζουν ιδέες, αλλά να κάνετε μια παύση. Χρειάζεστε φροντίδα και αναζωογόνηση, τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα σας. Στραφείτε στο υποσυνείδητό σας, μέσω το διαλογισμού ή γράφοντας στο ημερολόγιό σας. Ίσως βιώσετε μια στιγμή αναλαμπής, την πιο απρόβλεπτη στιγμή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment