PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα χρειάζεται κάτι νέο για να νιώσετε ικανοποίηση.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις να φύγει ότι δεν σε αγγίζει συναισθηματικά. Είσαι διατεθειμένος να βγάλεις από τη ζωή σου ανθρώπους που σε κρατάνε πίσω και σου θυμίζουν όχι και τόσο ευχάριστα γεγονότα. Μην γίνεις απότομος και σκληρός με κάποιους χωρίς πρώτα να δώσεις μια εξήγηση. Υπάρχουν θέματα που σε προβληματίζουν, όσον αφορά το εργασιακό σου. Έχεις αναλάβει παραπάνω ευθύνες από αυτές που θα μπορούσες να αντέξεις. Προσπάθησε να πεις και όχι σε μερικές καινούργιες αρμοδιότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να φύγεις μακριά από άτομα που θεωρείς ότι σε εκμεταλλεύονται και δεν σου προσφέρουν τίποτα. Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και δεν υπολογίζεις τίποτα προκειμένου να ξεφύγεις από άσχημες καταστάσεις. Το φιλικό σου περιβάλλον νιώθεις ότι νοσεί. Κάνε το ξεκαθάρισμά σου, αλλά μην είσαι υπερβολικά αυστηρός, γιατί μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά. Συναισθηματικά, έχεις ανάγκη από ανανέωση και ξεγνοιασιά. Δεν είσαι σε φάση να πάρεις στα σοβαρά καταστάσεις που σου δημιουργούν πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα κάνεις πολλές συζητήσεις και διαπραγμάτευσης με άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Θα ανακαλύψεις ότι κάποια άτομα που τα θεωρούσες εμπιστοσύνης δεν είναι και τόσο εχέμυθα. Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη συναισθηματισμούς και ευαισθησίες και να βγάλεις από τη ζωή σου οποιονδήποτε σε πάει πίσω. Στα συναισθηματικά, έχεις ενθουσιασμό αφού βλέπεις ότι αρέσεις. Ο θαυμασμός που προκαλείς σου ανεβάζει τη διάθεση. Μην αναλωθείς όμως σε οποιονδήποτε σου δείξει ενδιαφέρον και ασχολήσου μόνο με αυτούς που σε ενδιαφέρουν πραγματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Μια αναγνώριση έρχεται μετά από σκληρή εργασία, ενώ υπάρχει άψογο κλίμα συνεργασίας και συναδελφικότητας. Η οξυδέρκεια σου εντυπωσιάζει και δίνει λύσεις σε θέματα που θεωρούνται δύσκολα. Συναισθηματικά, νιώθεις καταπίεση, είτε από το οικογενειακό σου περιβάλλον επειδή δεν εγκρίνει το άτομο που έχεις διαλέξει, είτε από μέσα σου γιατί νιώθεις χαμένος και δεν ξέρεις τι θέλεις. Πρέπει να αποφασίσεις να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να αφήσεις πίσω σου συναισθηματισμούς. Ναι μπορεί να είναι δύσκολο εφόσον έχεις δεθεί συναισθηματικά με κάποιο άτομο αλλά δεν είναι ακατόρθωτο.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, έχεις αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα. Υπάρχουν υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί από καιρό. Το αποτέλεσμα είναι να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και να παραμελήσεις άλλες σχέσεις της ζωής σου. Οι φίλοι σου όμως είναι δίπλα σου, σε στηρίζουν και σου δίνουν τις πολύτιμες συμβουλές τους. Όσον αφορά τα συναισθηματικά, υπάρχουν νέες γνωριμίες στον ορίζοντα και κάτι να περιμένεις. Αλλά αν δεν αλλάξει η διάθεση σου δεν πρόκειται να μεταμορφωθούν όλα από μόνα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν διάφορες σκέψεις σήμερα που σε βασανίζουν.. Ερωτήματα για τις επιλογές σου και για τον τρόπο ζωής σου. Αν έχεις καταφέρει όλα αυτά που θέλεις, ή πόσο πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα. Πρέπει να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα με ηρεμία. Βαραίνεις και την υγεία σου άθελά σου. Δώσε σημασία στην διατροφή σου και μην αμελείς την ξεκούραση σου και τον ύπνο σου. Είναι σημαντικό τώρα να αποφασίσεις που θέλεις να πας τη ζωή σου σε κάθε τομέα και μετά να προχωρήσεις σε αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, είναι μια καλή ημέρα να διορθώσεις λάθη που είχες κάνει στο παρελθόν, ή να αλλάξεις μια λανθασμένη εντύπωση προς το πρόσωπό σου. Οι γύρω σου είναι δεκτικοί απέναντί σου και σε στηρίζουν. Κατά τα άλλα η δουλειά είναι πολύ. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό και να βάλεις προτεραιότητες. Θα δεις ότι θα λειτουργείς καλύτερα και θα αποβάλλεις το άγχος. Συναισθηματικά, βρίσκεις ηρεμία και αγάπη με το πρόσωπο που επιθυμείς. Περνάς ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά θέματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα συντελέσει στο να βοηθήσει στην υπόθεσή σου. Ίσως κληθείς να αναλάβεις ένα δύσκολο έργο στην εργασία σου. Νιώθεις αρκετή κούραση και η ενέργεια σου είναι πεσμένη. Με σωστό προγραμματισμό και συγκέντρωση μπορείς να τα καταφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος ευχάριστες απρόοπτες γνωριμίες προκύπτουν. Καλό θα είναι να είσαι ανοιχτός και να δείξεις τον πολύπλευρο χαρακτήρα σου. Η ευστροφία σου και η οξυδέρκεια σου εντυπωσιάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις να φύγει ότι σε περιορίζει και σου δημιουργεί πρόβλημα. Τώρα είσαι σε θέση να το κάνεις και βρίσκεις έξυπνες λύσεις και μεθόδους. Γενικά σου βγαίνουν πιο εύκολα και τα λόγια αλλά και οι πράξεις, που πιο παλιά σκεφτόσουν να πεις και να κάνεις. Δίνεις σημασία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και την βάζεις ως προτεραιότητα. Συναισθηματικά, νέες γνωριμίες προκύπτουν που σου εξάπτουν το ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για τα επαγγελματικά σου. Ίσως δεχτείς μια πρόταση που περιμένεις καιρό, ή ίσως έρθει μια ευκαιρία για αύξηση. Θέλεις να κάνεις μια καινούργια αρχή και να αφήσεις πίσω σου ότι σου κάνει κακό. Είσαι διατεθειμένος να διαλύσεις ακόμα και φιλίες χρόνων αν θεωρείς ότι δεν σου προσφέρουν τίποτα. Μην γίνεις πολύ σκληρός με τους ανθρώπους σήμερα και προσπάθησε να ακούσεις αυτά που έχουν να πουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα ίσως βρεθείς σε ένα δίλημμα και θα πρέπει να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Δεν είσαι ικανοποιημένος από τις σχέσεις σου και νιώθεις ότι σου φταίνε όλα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις διαμάχες και τα λόγια που δεν βγάζουν νόημα. Απομακρύνσου σιωπηλά από ότι δεν σου ταιριάζει. Συναισθηματικά, κάνεις διάφορες κινήσεις ώστε να τα φέρεις όπως θέλεις. Ίσως βέβαια να μην πετυχαίνεις το επιθυμητό, αλλά σίγουρα η προσπάθειες σου δεν πάνε χαμένες, κι ας μην φαίνεται ακόμα αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις να φύγει ότι σου χαλάει τη διάθεση. Καιρός ήταν να κάνεις ένα γερό ξεκαθάρισμα στη ζωή σου. Προσοχή μόνο μην το παρακάνεις και αρχίσεις να γίνεσαι υπερβολικός. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωθείς με όλον τον κόσμο. Συναισθηματικά, έχει φτιάξει η διάθεση σου και μαζί και ο τρόπος που βλέπεις τον έρωτα. Έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment