PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 2 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση στη δράση, στη διασκέδαση, στις συναναστροφές και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να τονώσει τη διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Σας κατακλύζει η ορμή να κάνετε κάποια σημαντικά νέα βήματα. Αλλά τους αξίζει να τα κάνετε σωστά, γι’ αυτό δεν πρέπει να σας διαφύγουν καίρια σημεία. Καλύτερα να μειώσετε ταχύτητα και να αναζητήσετε συμβουλές από ειδικούς ή έμπειρους ανθρώπους. Πρέπει τα θεμέλιά σας να είναι στιβαρά και θα ευνοηθείτε αν δώσετε λίγο επιπλέον χρόνο στις ιδέες σας να κατακαθίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε ποιους θα εμπιστευτείτε αν θέλετε να βγάλετε κάτι από μέσα σας. Μπορεί να γυρίσει εναντίον σας, αν κάποιο άτομο δεν είναι δοκιμασμένο στο χρόνο. Ποτέ δεν ξέρετε ποια θα είναι η πορεία των μυστικών σας, γι’ αυτό περιοριστείτε επί του παρόντος στο να τα καταγράψετε στο ημερολόγιό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας αρέσει να κινείστε προς διάφορες κατευθύνσεις ταυτόχρονα, αλλά προσέξτε να μην δεθείτε «κόμπος». Όσο κι αν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο σε ένα ιδιαίτερο άτομο, οι εκκρεμούσες υποχρεώσεις θα το καταστήσουν ανέφικτο. Η εναλλακτική σας είναι η χρυσή τομή, διεκπεραιώστε όσα περισσότερα μπορείτε τις εργάσιμες ώρες και στη συνέχεια σβήστε τα επαγγελματικά θέματα από τον ορίζοντά σας. Όταν βρεθείτε με το εν λόγω άτομο, μόνο τη δουλειά δεν πρέπει να σκέφτεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι αξιοθαύμαστος ο αυτοέλεγχός σας, αρκεί να μην τον συνοδεύει και διάθεση ελέγχου της ζωής των άλλων. Μην ενδώσετε στην παρόρμηση να διαλευκάνετε τα πάντα, ακόμα κι αν έχετε προσωπικό ενδιαφέρον. Θα το καταφέρετε πιο εύκολα αν μιλήσετε με έναν αντικειμενικό και προσγειωμένο φίλο.

ΛΕΩΝ

Πρέπει να ελέγξετε το «καρδιοχτύπι» σας. Το ρομάντζο ή ένα ορμητικό πάθος μπορεί να πάρει γρήγορα διαστάσεις, αλλά δεν πρέπει να αγνοήσετε τις πιθανές συνέπειες αν κάνετε αυτό το βήμα. Για τη δική σας συναισθητική προστασία, μην κάνετε καμία βιαστική κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ατμόσφαιρα θαλπωρής σας κάνει να αποζητάτε το σπιτικό σας. Θα είναι μεγάλο το δέλεαρ να κάνετε τις επαφές σας από το σπίτι μέσω διαδικτύου και με πιο περιποιημένη την εμφάνισή σας. Αναβάλετε όσα μπορούν να μετατεθούν και βγείτε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Θα σας ικανοποιήσει περισσότερο ένα σπιτικό φαγητό και λίγη χαλάρωση.

ΖΥΓΟΣ

Επιλέξτε τους πιο ουσιαστικούς και ειλικρινείς διαλόγους. Ακόμα και ένας χαιρετισμός στους γείτονες, μπορεί να έχει ουσία, ίσως να γίνει και αφορμή να βρείτε τρόπους αντιπροσφοράς σας στην κοινότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσοχή σας στρέφεται στην προσωπική σας ζωή. Ίσως να υπάρχει μια νέα προοπτική στον ορίζοντα ή η σχέση σας να πάρει μια ανέλπιστη τροπή. Τολμήστε να το εκφράσετε στο ταίρι σας και έχετε πιθανότητες να εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην βιαστείτε να θεωρήσετε ότι τέλειωσε αυτή την πιεστική εβδομάδα, ίσως μια επείγουσα κλήση από έναν φίλο ή συγγενή να ανατρέψει τα σχέδιά σας. Φυσικά θέλετε να παράσχετε στήριξη, αλλά αν θα το κάνετε με πικρία, βρείτε έναν διπλωματικό τρόπο να μην ασχοληθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι εφικτό να είστε πάντα ανέμελοι και χαρωποί. Η δομημένη ιδιοσυγκρασία σας αντέχει μικρές δόσεις αυθορμητισμού. Η διάθεσή σας θα είναι να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, οπότε αποφύγετε τις επαφές με άτομα που σας πιέζουν ή σας αγχώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε περισσότερο τα χρήματά σας. Όσο κι αν αποζητάτε μια πολυτελή έναρξη αυτού του μήνα, μάλλον δεν την αντέχει ο προϋπολογισμός σας. Δεν πρέπει να ζείτε χρεωμένοι, για να κάνετε περιττές δαπάνες. Ενημερώστε και τους δικούς σας ανθρώπους ότι πρέπει να περάσετε μια περίοδο λιτότητας.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθετε πιο ανέμελοι απ’ όσο συνήθως; Αλλά μπορεί να αποδειχθεί δόλια για τα επαγγελματικά σας, αν φανείτε ασυνεπείς. Η καλύτερη επιλογή είναι να συμπράξετε με έναν πειθαρχημένο συνάδελφο, που θα κάνει τη δουλειά σας πιο αποδοτική.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment