PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα σημαντική προσπάθεια για να κλείσουν οικονομικά ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ

Θέλετε την παρέα ενός ιδιαίτερου ατόμου ή να μείνετε μόνοι; Καλύτερα να μειώσετε την ταχύτητά σας, μέχρι να κατασταλάξετε στα υπέρ και τα κατά κάθε επιλογής. Αν είστε δεσμευμένοι, ενδέχεται να σας ενοχλήσει κάτι από πλευράς του ταιριού σας. Μην βιαστείτε να το κάνετε θέμα, γιατί η φάση αυτή είναι παροδική.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συνέργεια δεν είναι και τόσο αποδοτική τώρα. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι οι καταστάσεις βγαίνουν εκτός ελέγχου στα επαγγελματικά σας, εξαιτίας μιας εριστικής ατμόσφαιρας. Χωρίς να απορρίψετε κάτι, προτιμήστε τώρα να εστιάσετε σε κινήσεις που θα εξυπηρετήσουν τα ζητούμενα όλων των πλευρών. Καλύτερα να κάνετε δημιουργικές συνδιαλλαγές, παρά να κάψετε πολύτιμες γέφυρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα συμβιβαστείτε ή θα «επιτεθείτε» σε μια σημαντική σχέση; Καλύτερα να αντισταθείτε σε εμπιστευτικές προσεγγίσεις επί του παρόντος, μιας και η φάση είναι παροδική. Έτσι θα δώσετε και στις όποιες εντάσεις το περιθώριο να αποσυμπιεστούν. Απομακρυνθείτε από τηλέφωνα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην κάνετε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην βιαστείτε να κάνετε κινήσεις. Τα μηνύματα που θα λαμβάνετε και θα στέλνετε θα είναι αρκετά μπερδεμένα. Ειδικά σε προσωπικό επίπεδο, δεν πρέπει να ενδώσετε ακόμα και σε μια έντονη έλξη χωρίς να γνωρίζετε αν θα έχει μέλλον, αποφύγετε τις υποσχέσεις που ίσως να μην τηρήσετε. Αλλά αν προσβλέπετε σε μια εφήμερη περιπέτεια, ακούστε το ένστικτό σας.

ΛΕΩΝ

Δεν ξέρετε αν είναι κατάλληλη η στιγμή να κάνετε κάποιες κινήσεις στις σχέσεις σας. Εκεί που νιώθατε έτοιμοι να δεσμευτείτε, ξαφνικά κάνετε δεύτερες σκέψεις. Πρέπει να συζητήσετε με ειλικρίνεια με το έτερο ενδιαφερόμενο άτομο. Καλύτερα να καταλήξετε, παρά να παραμείνετε διχασμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαλαρώστε λίγο την τελειομανία σας. Η τόση εμμονή με την λεπτομέρεια, μπορεί να ανατρέψει μέρος της σκληρής δουλειάς σας, πρέπει να επιστρατεύσετε τη δύναμη της θέλησής σας και να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική. Χειριστείτε λίγο πιο ήρεμα τις δεσμεύσεις σας, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Δεν υπάρχει λόγος να γίνετε πιεστικοί, αν αφήσετε χώρο και στους άλλους να εκφραστούν, θα κερδίσετε περισσότερους συμμάχους.

ΖΥΓΟΣ

Είναι αγάπη αυτό που πλανάται στην ατμόσφαιρα ή μόνο λαγνεία; Δύσκολο να κατασταλάξετε. Η ατμόσφαιρα θα σας μπερδέψει όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, από τη μία θέλετε να δοθείτε σε ένα αξιόπιστο και τρυφερό άτομο, από την άλλη λαχταράτε ποικιλία και καινούργιες εμπειρίες. Αν είστε δεσμευμένοι, προσέξτε κάποιες εξάρσεις ζήλιας και κτητικότητας. Αν είστε αδέσμευτοι, ακολουθήστε το ένστικτό σας ξέροντας ότι μπορεί να παίζετε με τη φωτιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε τις προσεγγίσεις που κάνετε ή σας γίνονται, μπορεί να σας κάνει «θύμα» των κολάκων του περιβάλλοντός σας. Αν πέσετε στην παγίδα τους, θα γίνετε ο αδύναμος κρίκος. Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να γίνετε αγενείς και να αποστασιοποιήσετε κάποιο άτομο που πραγματικά νοιάζεται για εσάς. Καλύτερα να αφήσετε περιθώρια να φανούν οι προθέσεις των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μήπως στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα στο περιβάλλον σας; Μην γίνετε μυστηριώδεις ή δυσανάγνωστοι, εκτός αν θέλετε πραγματικά να μην γίνετε κατανοητοί. Ωστόσο, η φάση είναι περαστική και δεν πρέπει να κλιμακώσετε εντάσεις που ίσως οδηγήσουν σε αχρείαστες μάχες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το χρήμα δεν αγοράζει την αγάπη. Ακόμα κι αν κάνει ευκολότερους κάποιους τομείς της ζωής, δεν αποτελεί κριτήριο για την αξία των ανθρώπων. Φροντίστε να το ξεκαθαρίσετε αυτό στο μυαλό σας, καθώς θα κάνετε μια επιθεώρηση στις αξίες σα, δεν θα είναι όσο εύκολο ακούγεται. Καλύτερα να αποτραβηχτείτε για λίγο από τους κύκλους σας, ώστε να καταλήξετε στις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Είναι η ιδανική στιγμή για να σκάψετε βαθύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε τις εκρήξεις, μπορεί να αναταράξει τη συναισθηματική ισορροπία σας. Ίσως ένα άτομο να σας προκαλέσει να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική, πριν αντιδράσετε, σκεφτείτε ότι οι σχέσεις απαιτούν να αποδέχεστε και τα ελαττώματα των άλλων. Δώστε χρόνο στις εξελίξεις, μέχρι να σας πει η καρδιά σας πώς πρέπει να προχωρήσετε στη συνέχεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Επιστρατεύσετε την υπομονή σας. Επειδή η παρόρμησή σας θα είναι σε έξαρση, δεν πρέπει να «χαθείτε» σε ανάμεικτα μηνύματα. Δεν πρέπει να αφήσετε την έντασή σας να σας φέρει αντιμέτωπους με το ταίρι ή τους φίλους σας. Πριν αντιδράσετε, κοιτάξτε τη συγκυρία ως παρατηρητής. Μπορεί να υπερβάλετε σε κάποια πράγματα, γι’ αυτό προτιμήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω επί του παρόντος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment