PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα κάτι σε κρατά και σε εμποδίζει.

ΚΡΙΟΣ

Κατεβάστε το σπαθί σας, όσο παθιασμένοι ή ανταγωνιστικοί κι αν νιώθετε, πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία στην ειρήνη. Μην χάνετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, η ατρόμητη φύση σας μπορεί να υποστηρίζει τις πεποιθήσεις σας. Δεν χρειάζεται να γίνεστε πιεστικοί, μπορεί να χάσετε καίριους συμμάχους ή κάποιοι να μην είναι εξίσου ειλικρινείς. Οι ακτίνες ισορροπίας θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη χρυσή τομή, ακόμα κι αν πρέπει να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιλέγετε τη γιόγκα ή την έντονη άσκηση για την υγεία σας, να εστιάσετε και πάλι στην καλή φυσική σας κατάσταση. Συναντηθείτε με συνεργάτες σε διπλανούς διαδρόμους στο γυμναστήριο, είτε μετάσχετε σε μια ανταλλαγή απόψεων τηλεφωνικά ενώ κάνετε ποδήλατο. Επιλέξτε περισσότερα λαχανικά και φρούτα για τη διατροφή σας, χρειάζεστε βιταμίνες για το ανοσοποιητικό σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα καταφέρετε να αποσυμπιεστείτε, να ανανεωθείτε και να βγάλετε περισσότερο όγκο υποχρεώσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδώστε στις ερωτικές δονήσεις της ατμόσφαιρας. Ακολουθήστε την ανάγκη σας για έκφραση και ντυθείτε με όση περισσότερη «εξωστρέφεια» θέλετε. Η περιποίηση του εαυτού σας θα αποτελέσει προετοιμασία για την επιδίωξη ή την αναζήτηση της αγάπης. Βάλτε χρώμα και καινοτομήστε, για να απομακρύνετε την όποια χειμερινή μελαγχολία από την εμφάνισή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τιμήστε την ευαίσθητη πτυχή σας, συχνά παίρνετε τα πάντα πολύ προσωπικά, θίγεστε εύκολα από τα αιχμηρά σχόλια τρίτων. Και αυτό θα αποτελέσει πρόκληση, υπό τις ιδιαίτερα συναισθηματικές δονήσεις της ατμόσφαιρας. Η συμβουλή των άστρων είναι να αλλάξετε το φορτωμένο σας πρόγραμμα, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις. Αν κάτι δεν μετατίθεται, φροντίστε πριν να έχετε ελαφρύνει τη διάθεσή σας με κάτι ευχάριστο. Η συζήτηση με έναν χαρωπό φίλο, μπορεί να κάνει θαύματα.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας σε μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αυτή η διεργασία θα σας γεμίσει παραγωγική ενέργεια προς τη θετική κατεύθυνση. Εργαστείτε με συντροφιά τη μουσική που σας αρέσει, θέστε κίνητρο στον εαυτό σας με μια «ανταμοιβή» μετά από κάθε διεκπεραίωση. Αξιοποιήστε με ανάλογο τρόπο και τα όποια επιπλέον χέρια έχετε στη διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε έτσι κι αλλιώς μια έφεση στην πολυτέλεια. Και αν δεν προσέξετε, μπορεί να βρεθείτε να κάνετε αχρείαστες αγορές αντί να εργάζεστε. Χειριστείτε επιδέξια αυτή την παρόρμηση, θέτοντας μια ανταμοιβή για κάθε έργο που ολοκληρώνετε. Με τη σκέψη στην απόκτησή της, θα τονώσετε τις ουσίες χαράς στον εγκέφαλό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αισιοδοξία σας τονώνεται και ανανεώνεται και χρωματίζει ευχάριστα τη μέρα σας. Όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας, τώρα θα δείτε ότι έχετε το περιθώριο να κάνετε ανατροπές. Αναδιατάξτε το, δίνοντας προτεραιότητα σε όσα θα προβάλλουν καλύτερα εσάς και τα ταλέντα σας. Οι στρατηγικές προωθήσεις θα σας φέρουν περισσότερα κέρδη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μειώστε λίγο την ταχύτητά σας στο τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί αν απομονωθείτε. Ενίοτε, το πρόβλημά σας είναι ότι παίρνετε τα πάντα προσωπικά και όχι πρακτικά. Η έμπνευσή σας μπορεί να κάνει θαύματα, αν την φορτίσετε με μικρές ανάπαυλες. Παράλληλα, ο διαλογισμός, η γιόγκα ή ένα μασάζ, μπορούν να σας κρατήσουν ισορροπημένους και πιο αποδοτικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργασίες μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα στα σχέδιά σας, αξιοποιήστε τις. Δώστε έμφαση στο χειρισμό καταστάσεων, μέσα από το διευρυμένο σας δίκτυο. Μην σπαταλάτε χρόνο μπροστά στην οθόνη, αναζητήστε τα άτομα που θα εκτιμήσουν και θα προωθήσουν ό,τι έχετε να προσφέρετε. Αυτή η δημιουργική ενέργεια μπορεί να βοηθήσει να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας, αν παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανεβάστε ταχύτητα, είστε έτοιμοι να ορμήσετε πρόσω ολοταχώς. Η ατμόσφαιρα θα σας εμπνεύσει να δείτε υπό διαφορετική οπτική τα ζητούμενα αλλά και τις ελλείψεις σας. Στήστε τη στρατηγική σας με αποδοτικές προτεραιότητες, οδηγήστε και τους υπόλοιπους στο δικό σας μονοπάτι. Το μέλλον διαγράφεται πιο ρόδινο απ’ όσο φαντάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σας για περιπλάνηση χτυπάει κόκκινο. Μην σκεφτείτε καν να μείνετε καθηλωμένοι σε μια καρέκλα. Θέλετε να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, τόσο για τη ζωή σας όσο και την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα, για να ξεκολλήσετε από παλιές πρακτικές και να περάσετε στη δράση. Με ένα πρακτικό σχέδιο, θα αρχίσετε να βλέπετε τις πιο ενδιαφέρουσες και δημιουργικές πτυχές της καθημερινότητάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θωρακίστε τις αντοχές σας, είναι βέβαιο ότι δεν μπορείτε να αποποιηθείτε τη διαισθητική φύση σας. Και αυτό μπορεί να σας καταστήσει συναισθηματικό σφουγγάρι όπου βρεθείτε. Γι’ αυτό τα άστρα σας ζητούν να θέσετε όρια, ώστε να μην εξαντλήσετε τα ψυχικά σας αποθέματα. Μείνετε μακριά από πιεστικές καταστάσεις ή άτομα που σας προκαλούν. Οι πιο στενές και ιδιωτικές συναντήσεις ενδείκνυνται, καθώς η ενέργειά τους θα σας επαναφορτίσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment