PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα θα αποκατασταθούν σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή και το ενδιαφέρον σήμερα στρέφεται κυρίως στην δουλειά σας και τα προβλήματα που σας απασχολούν, αλλά και στις οικονομικές εκκρεμότητες που επηρεάζουν την ηρεμία και την γαλήνη της καθημερινότητάς σας. Οι κοντινοί σας άνθρωποι και οι έμπιστοι φίλοι είναι στο πλευρό σας, ο ερωτικός σύντροφος κρέμεται από τα χείλη σας, δεν έχετε παρά να παρασυρθείτε ευχάριστα και γόνιμα, από τη σημερινή μέρα, για να αγκαλιάσετε τον δεσμό σας με πίστη και αφοσίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα βάλτε στα επαγγελματικά σχέδια και τις προσωπικές σας επιδιώξεις λίγο περισσότερο ορθολογισμό και λογική, παρά έντονο συναισθηματισμό και ευαισθησίες. Οι σκέψεις και οι επιθυμίες σας για το άμεσο, ερωτικό σας μέλλον και το πρόσωπο που αγαπάτε σταθεροποιούνται ακόμα πιο πολύ, μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας φέρνει χαρά και ανακούφιση στις προσδοκίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ομαδικότητα και συναδελφικότητα στο πνεύμα και στις πράξεις σας σήμερα, είναι το αντίδοτο του ανταγωνισμού και των παρεξηγήσεων που υπάρχουν στην δουλειά σας και στις προσωπικές σας επαφές, η ορθή σκέψη σας και η εποικοδομητική υπομονή για να πετύχετε τους στόχους σας, μπορεί να φέρουν την χαρά και την επιτυχία στην καθημερινότητά σας. Η μέρα δημιουργεί τρυφερές ευκαιρίες στους αδέσμευτους, για μια καινούρια γνωριμία, για έντονο φλερτ με το αντίθετο φύλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως διαπιστώσετε πως έχετε διαφορετικές απόψεις από τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα για την δουλειά σας ή για τα σχέδια που κάνετε για το συναισθηματικό μέλλον, πράγμα που πιθανόν σας αναγκάσει να διαφοροποιήσετε την στάση σας και τις επιλογές σας για τις φιλοδοξίες και τις ερωτικές σας επιδιώξεις. Η μέρα σας προτρέπει να εστιάσετε στην πρακτική και ορθολογιστική πλευρά της καθημερινότητάς αφήνοντας για λίγο τις ευαισθησίες σας.

ΛΕΩΝ

Η λαχτάρα που έχετε να ξεπεράσετε τα επαγγελματικά προβλήματα και τα οικονομικά αδιέξοδα, είναι πολύ πιθανό να σας αποπροσανατολίσει σήμερα από τους βασικούς και ουσιαστικούς σας στόχους, καθώς και από τις συναισθηματικές σας επιθυμίες. Σκεφτείτε ένα συγκεκριμένο πλάνο για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής και προσπαθήστε να το εφαρμόσετε με κάθε λεπτομέρεια, πάντα σε συνεργασία με το ταίρι που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από το φλερτ μιας νέας γνωριμίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγουν σήμερα ένα νέο, ευχάριστο, ευνοϊκό κεφάλαιο στις επαγγελματικές και προσωπικές σας επιδιώξεις, ενώ την ίδια στιγμή ξαναζωντανεύουν την αγάπη και τον έρωτα στον δεσμό σας, αρκεί να πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για την συναισθηματική σας ζωή με σοβαρότητα και σταθερές απόψεις, να μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό, να δημιουργήσετε κλίμα τρυφερότητας και ζεστασιάς στην σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας φιλοδοξίες περισσότερη ενέργεια και δημιουργικότητα σήμερα, η μέρα απελευθερώνει τις ανάγκες και τις βαθιές σας επιθυμίες για να τις πραγματοποιήσετε με μεθοδικότητα και συνέπεια. Κάνοντας μικρά αλλά σταθερά βήματα και στην συναισθηματική σας ζωή, αναπτύσσετε πρωτοβουλίες που θα κλείσουν όσα θέματα μένουν ανοιχτά με τον ερωτικό σύντροφο και την ενότητα της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πιθανή καθυστέρηση ή αναβολή σε ένα σημαντικό θέμα που σας προβληματίζει και αφορά στην καριέρα σας ή τις κοινωνικές σας συναναστροφές, ίσως αποβεί μοιραία σήμερα, για να επιβεβαιώσετε αν οι καινούριες αλλαγές που προκύπτουν είναι μόνο για το συμφέρον σας ή όχι. Οι σκέψεις σας και οι ανάγκες της καρδιάς σας επικεντρώνονται στον άνθρωπο που σας γεμίζει συναισθηματικά, εκμεταλλευτείτε την τύχη που είναι στο πλευρό σας για να αγκαλιάσετε με ζεστασιά και πάθος τον δεσμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε σήμερα τις οικονομικές σας συναλλαγές και τα περιττά έξοδα που κάνετε, γιατί είναι πολύ πιθανό να σας φέρουν αντιμέτωπους με τα πρόσωπα της οικογένειας ή τον ερωτικό σας σύντροφο και να υπάρξουν μικροδιαφορές και προβλήματα που ίσως δεν μπορείτε να ελέγξετε απόλυτα. Μια ηθική ή υλική συμπαράσταση από δικό σας άνθρωπο που επιθυμεί την χαρά και την ευτυχία σας θα παίξει σημαντικό και ουσιαστικό ρόλο στα επόμενα, σοβαρά, μελλοντικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προτιμήστε σήμερα να ελαφρύνετε λίγο την βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, για να μπορείτε να κατακτήσετε τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας. Συνεργαστείτε με υπομονετική και ισορροπημένη διάθεση με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, μην ρίχνετε το βάρος και τις ευθύνες συνεχώς στους άλλους, η μέρα μπορεί να καθυστερεί τα όνειρα και τα σχέδιά σας, όμως τα σταθεροποιεί και τα θεμελιώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα δώστε στον εαυτό σας και στα προσωπικά σας σχέδια ώθηση και δημιουργικότητα, ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τα προσφιλή σας άτομα, δείχνοντας την στοργή, την ζεστασιά και την φροντίδα σας. Απελευθερώστε τον δεσμό σας από τρίτες παρεμβάσεις και σχόλια, μην πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, αναγεννήστε την ερωτική σας ζωή οι αδέσμευτοι, με την φρεσκάδα και την ζωντάνια ενός καινούριου φλερτ.

ΙΧΘΥΕΣ

Σταθερότητα, σοβαρότητα και σαφήνεια στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας φέρνει στην καθημερινότητά σας η όψης της ημέρας, η επικοινωνιακή σας διάθεση και η ευλυγισία στα σχέδια και τα πλάνα σας, είναι μια πηγή έμπνευσης για να οργανώσετε το προσωπικό και συναισθηματικό σας μέλλον με στοχευμένες κινήσεις και επιλογές. Μην κάνετε περιττές και δεύτερες σκέψεις για τον δεσμό σας, εξωτερικεύστε τον αισθησιασμό και το πάθος για το ταίρι σας, δίχως ανασφάλειες και αμφιβολίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment