PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα η ανταλλαγή απόψεων θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργική.

ΚΡΙΟΣ

Ό,τι δεν είναι επείγον ή σας πιέζει μπορεί να περιμένει, έχετε πολύ καλύτερα πράγματα να κάνετε, από το να λύνετε τα προβλήματα των άλλων, ειδικά εφόσον δεν τα δημιουργήσατε εσείς. Ασχοληθείτε μόνο με τα απολύτως απαραίτητα, με ευέλικτο πρόγραμμα και αυθόρμητη διάθεση, δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι «μαγικό», που να δώσει την πιο ευχάριστη τροπή στο επερχόμενο σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην βιαστείτε να κάνετε σχέδια χαλάρωσης. Σίγουρα δεν έχετε διάθεση να φορέσετε τα καλά σας για να πάτε στη λαϊκή, αλλά αν οργανώσετε μια διαδικτυακή ψυχαγωγία; Προτείνετε στις επαφές σας μια διαφορετική ομαδική δραστηριότητα, που να ενέχει χαρά και κίνηση. Γιατί να μην ξαναζήσετε τις ατέλειωτες νύχτες σας στα κλαμπ, έστω και απομακρυσμένα; Δεν είναι το ίδιο, αλλά είναι καλύτερο από το να «βουλιάξετε» στον καναπέ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καινοτόμα σκέψη σας δουλεύει υπερωριακά και τις Παρασκευές, μείνετε συντονισμένοι με τον δημιουργικό σας οίστρο. Ανταλλάξτε ιδέες με συνεργάτες. Αν εργάζεστε αυτόνομα, διερευνήστε κατά πόσο οι δικές σας ιδέες είναι εφαρμόσιμες. Ο χρόνος που θα επενδύσετε σε αυτή τη μελέτη και την προσωπική σας προώθηση, θα αποφέρει κέρδη στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάντα απολαμβάνετε τον χρόνο που περνάτε στο σπίτι σας, αλλά η περιπέτεια σας περιμένει έξω από αυτούς τους τοίχους. Ενδώστε στην παρόρμηση να φύγετε νωρίτερα από τη δουλειά, για να αποδράσετε σε ένα φυσικό τοπίο. Ακολουθήστε τους υγειονομικούς περιορισμούς για την παρέα που θα επιλέξετε, χρειάζεται μόνο να αγαπά την περιπέτεια. Ακόμα κι αυτή η μικρή αλλαγή παραστάσεων, θα κάνει θαύματα στη φόρτιση της δημιουργικότητά σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε την ανάγκη να μπείτε πιο βαθιά από εκεί που πάνε οι ερασιτέχνες. Η διαίσθησή σας δουλεύει με ταχύτητα και θα αντιληφθείτε ποιος προσπαθεί να σας αποκρύψει σημαντικά στοιχεία. Αντί να κάνετε ερωτήσεις, αρχίστε τη δική σας έρευνα. Όσο σκάβετε κάτω από την επιφάνεια, μπορεί να συνειδητοποιήσετε μια έντονη αμοιβαία έλξη, δεν είστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθείτε, εκτός αν το θέλετε. Αλλά σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να απολαύσετε την έξαψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Μόνο να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε τώρα την υπερβολικά αναλυτική τακτική σας, επειδή ενδείκνυται να παραμερίσετε τη λογική και να ακολουθήσετε το συναίσθημα. Η προσοχή σε όσα λέει η άλλη πλευρά, θα είναι το μυστικό σας όπλο. Μην συζητάτε τα ζητούμενά σας, ρωτήστε τι χρειάζεται για να νιώσει άνετα ώστε να κάνετε μαζί το επόμενο βήμα.

ΖΥΓΟΣ

Αποχαιρετίστε τις κακές σας συνήθειες, αυτή είναι η στιγμή να δώσετε ώθηση σε στόχους υγιούς διαβίωσης για το 2021. Επιστρέψτε σε πρακτικές που είχαν αποτέλεσμα για εσάς στο παρελθόν και πραγματικά απολαμβάνατε. Μπορεί να αφορούν προγράμματα εξάσκησης ή διατροφικές επιλογές. Με μικρά βήματα θα οδηγηθείτε σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, που θα διατηρήσετε για πολύ καιρό στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν έχετε καμία διάθεση να ασχοληθείτε με υποχρεώσεις και εργασιακά θέματα και δεν πειράζει καθόλου. Αν ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν, θα μειώσετε τα επίπεδα του άγχους σας. Γιατί να μην αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και την περιποίησή του; Δεν αποκλείεται να κάνει ο έρωτας μια έκτακτη εμφάνιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάντα απολαμβάνετε τις διαδρομές ανά τον κόσμο, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου, αλλά τώρα έχετε την ανάγκη να επιστρέψετε στη βάση σας. Προτιμάτε να εστιάσετε σε όσα μπορείτε να κάνετε με τις απαλές σας πιτζάμες, γι’ αυτό ακολουθήστε την διαισθητική σας έμπνευση. Και αν οι χώροι σας χρειάζονται λίγη περιποίηση, ασχοληθείτε με αυτούς. Είναι μια ευκαιρία να αδειάσετε τις ντουλάπες από όσα δεν έχετε φορέσει από την εφηβεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αναζητήσετε μακριά αυτά που χρειάζεστε. Τα καλύτερα σας περιμένουν εντός της κοινότητας, γι’ αυτό αρχίστε την έρευνά σας. Θα σας εκπλήξουν ευχάριστα όσα θα ανακαλύψετε. Η υποστήριξη των καταστημάτων της γειτονιάς, μπορεί να οδηγήσει και σε ανταλλαγή των ταλέντων σας με τις ανάγκες τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πόσο διασκεδαστικό είναι να εστιάζετε μόνο στην πρακτική; Παραμερίστε λίγο τη λογική, μειώστε ταχύτητα και νιώστε το παρόν. Δοκιμάστε το φαγητό σας με κλειστά μάτια, για να νιώσετε τις γεύσεις και τις υφές του. Απορροφήστε το περιβάλλον σας και την αίσθηση που σας αφήνει, από το άγγιγμα του κατοικίδιου σας μέχρι το χάδι από τα σεντόνια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας. Μην επιλέξετε να αποτραβηχτείτε, αντίθετα καλείστε να έρθετε σε επαφή με παλιούς και νέους φίλους. Αν είστε ελεύθεροι, θα νιώσετε τον θαυμασμό από ιδιαίτερα άτομα και δεν αποκλείεται να υπνωτιστείτε κι εσείς. Η ατμόσφαιρα ευνοεί και τη δημιουργικότητα, γι’ αυτό ακολουθήστε τη μούσα της έμπνευσης που θα σας επισκεφθεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment