PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αναμένετε πολλές επαφές.

ΚΡΙΟΣ

Σε περίπτωση που υπάρχουν εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα τώρα θα σταθεροποιηθεί η πορεία της καριέρας σας, η επιλογές σας θα είναι σωστές, δεν θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη.  Η απόφαση σας να αξιοποιήσετε τα νέα ανοίγματα θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε, χρήματα θα έρθουν στα χέρια σας τα κέρδη θα είναι σταθερά. Στον αισθηματικό σας τομέα, προσωπικό διάλογο θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο άτομο δεν αποκλείεται να αφορά παλιά σας αγάπη. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και εκδηλώστε τα πραγματικά σας αισθήματα τότε πολύ γρήγορα θα ξεκινήσει μεταξύ σας σταθερή σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα διαπραγματεύσεων και αγοροπωλησιών οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, οι συμφωνίες σας θα είναι συμφέρουσες, όλα θα διεξαχθούν με ομαλότητα δεν θα υπάρξουν αντιξοότητες. Με επιτυχία θα κλείσει ένα οικονομικό σας ζήτημα, λαμβάνετε χρηματικό ποσό που το αναμένατε εδώ και πολύ καιρό. Περάστε σε κινήσεις επένδυσης  ή αποταμίευσης αποφύγετε τα άσκοπα έξοδα. Στον αισθηματικό σας τομέα, τολμηρή θα είναι η στάση σας ως προς το αντίθετο φύλο, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε από το πρόσωπο που θα προσεγγίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καταφθάνει νέα πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας θα σας δώσει την δυνατότητα να εξελιχτείτε και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Σε περίπτωση που αναζητάτε εργασία θα δοθεί ευκαιρία ανάλογη των προσόντων σας, οι χρηματικές απολαβές θα είναι ικανοποιητικές, η θέση που θα σας προταθεί θα έχει δυνατότητα μελλοντικής προαγωγής. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε κοινωνικά και σε άλλους κύκλους γνωριμιών, θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα που κάποια απ’ αυτά δεν θα μείνουν μόνο σε πλαίσιο φιλικό. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε άνοιγμα για καινούργια σχέση, αξιοποιήστε τις νέες ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον οικονομικό σας τομέα θα δοθεί λύση σε πρόβλημα που σας δημιουργούσε στασιμότητα, ωστόσο προσοχή στον χειρισμό των χρημάτων που θα έρθουν στα χέρια σας, προτεραιότητα σας θα πρέπει να είναι η εξόφληση των οφειλών σας και όχι η άσκοπη κατανάλωση. Στον αισθηματικό σας τομέα καταφθάνουν ευχάριστα συμβάντα που θα αλλάξουν τα δεδομένα σας. Θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να ανοίξετε δίοδο στενής και θέρμης επικοινωνίας με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Ανοίγεται προοπτική σχέσης, αποκαλύψτε τη δοτική και δεκτική πλευρά του χαρακτήρα σας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΛΕΩΝ

Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε, θα νιώσετε ασφάλεια, βγαίνετε από καταστάσεις ή συνθήκες αβεβαιότητας. Τα αποτελέσματα των συνομιλιών και των διαπραγματεύσεων σας θα είναι θετικά,  θα καταφέρετε να νιώσετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ομαλά θα πορευτούν οι συνεργασίες με συναδελφικά άτομα. Στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα, δεν θα υπάρξουν κακοτυχίες. Στον αισθηματικό σας τομέα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας φλερτάρει, μην ανακόψετε τον ενθουσιασμό που θα νιώσετε, οι συγκυρίες θα σας ανοίξουν δίοδο σταθερής σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα σημειωθούν εποικοδομητικές αλλαγές, ο τρόπος που θα χειριστείτε τις νέες ευκαιρίες θα φέρουν ισορροπία και τάξη, ενδεχόμενα ρίσκων ή ριζικών αποφάσεων θα τα μελετήσετε με μεθοδικότητα, το αποτέλεσμα θα σας επικερδές. Στην προσωπική σας σχέση θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που είστε χωρισμένοι, απρόοπτη συνάντηση θα δημιουργήσει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με το πρώην ταίρι σας, εκδηλώστε αυτό ακριβώς που νιώθετε.

ΖΥΓΟΣ

Φιλική και πρόσχαρη διάθεση θα δείξετε στην επικοινωνία σας με τους τρίτους, σε θέματα διαπραγματεύσεων η διπλωματική συμβιβαστικότητα σας θα σας βγάλει σε καλό. Σε προσωπικό επίπεδο, η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να διοχετεύσετε τη θετική σας ενέργεια θα βελτιώσουν τη σχέση με το ταίρι σας. Σήμερα θα λάβετε ευχάριστες και δημιουργικές προτάσεις τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε αισθηματικό. Εσείς που αναζητάτε νέο ξεκίνημα ή κάποια νέα ευκαιρία να είστε σίγουροι πως θα τη βρείτε μπροστά σας, μην αφήσετε κανένα γεγονός αναξιοποίητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, την εμφάνιση τους θα κάνουν ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά, τότε θα φτάσετε στον οικονομικό σας  στόχο. Στα αισθηματικά σας, συνάντηση και συνομιλία θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, η κατάληξη θα είναι επιτυχημένη, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας χωρίς ανασφάλειες. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα της σχέσης σας, δείξτε ειλικρίνεια στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, περάστε σε άμεσες και ουσιαστικές εξομολογήσεις, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διορατικότητα και έμπνευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η μελετημένη τακτική που θα εφαρμόσετε θα έχει θετικό αποτέλεσμα, να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να πέσετε έξω στους υπολογισμούς και στους σχεδιασμούς σας. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχονται ανοίγματα, σήμερα να περιμένετε τηλεφωνήματα και προτάσεις για ραντεβού. Γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, πλησιάστε το πρόσωπο που επιθυμείτε, εκδηλώστε σκέψεις και αισθήματα, στις προτάσεις που θα κάνετε οι απαντήσεις θα είναι θετικές δεν θα υπάρξει ενδεχόμενο απόρριψης. Εσείς που είστε ελεύθεροι,  περνάτε σε καινούργιο στάδιο, καταφθάνει ολοκαίνουργια γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε, προσοχή στον επιτακτικό τρόπο ομιλίας, ό,τι ζητήσετε θα πρέπει να γίνει με διάθεση συγκατάβασης, οι εγωκεντρικές ή πιεστικές ενέργειες ενδεχομένως να μην έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Θα διακατέχεστε από μια ελαφριά κυκλοθυμία, σκαμπανεβάσματα θα παρουσιάσουν οι διαθέσεις σας, εστιάστε στις φιλικές συναντήσεις και συζητήσεις θα καταφέρουν να ισορροπήσουν τον εσωτερικό σας κόσμο. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε θετικά, η δημιουργική σας διάθεση θα ανοίξει νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο νέας συνεργασίας, θα υπάρξει προοπτική οικονομικής βελτίωσης, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα απ τα χέρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας και προσέγγισης με πρόσωπα που θεωρείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν ή να σας προωθήσουν επαγγελματικά. Ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα που θα οδηγήσει την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας, νέες ιδέες θα ξεπροβάλλουν στη σκέψη σας, διορατική και οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σας. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναζητάτε εργασία τώρα θα είναι ευνοϊκή η στιγμή για επαγγελματικές προτάσεις, ενδέχεται να λάβετε απαντήσεις σε βιογραφικά που είχατε στείλει στο παρελθόν. Μεγάλη θα είναι η πιθανότητα να υπάρξει καινούργια γνωριμία στην προσωπική σας ζωή, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, σήμερα δεν αποκλείεται να σας ερωτευτεί ένα ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για συναισθηματική και πρακτική απελευθέρωση, ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε είναι να ανοίξετε τα φτερά σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι έμπνευση και δημιουργικότητα, δεν θα βρείτε εμπόδια στους σχεδιασμούς σας. Βρίσκετε νέους διεξόδους τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον αισθηματικό, η αποφασιστικότητα σας σε συνδυασμό με την εσωτερική σας ορμή θα σας οδηγήσουν σε πράξεις ανατροπής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από πρόσωπα που φρενάρουν τη δράση σας ή σας καθοδηγούν προς έναν προκατειλημμένο τρόπο σκέψης. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αγχωτικές ή ανιαρές καταστάσεις, οι ενέργειες σας θα είναι τολμηρές, στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε νέα σχέση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment