PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα θα ασχοληθείτε με «λίγο απ’ όλα».

ΚΡΙΟΣ

Είστε βέβαιοι ότι πρέπει να κάνετε τώρα συναισθηματικές συζητήσεις; Προκειμένου να εκφράσετε όσα νιώθετε, ίσως υπόσχεστε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να υλοποιήσετε. Κάθε δήλωση πρέπει να υποστηρίζεται με πράξεις, γι’ αυτό μειώστε τον ενθουσιασμό σας ώστε να μην δώσετε λανθασμένη εικόνα. Οι δεσμευμένοι για καιρό, προσέξτε μια τάση να υπερβάλλετε σε σημείο να χάνετε το μέτρο. Καλύτερα να αφήσετε για άλλη μέρα τις συζητήσεις για ευαίσθητα θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην ανοίξετε διάλογο για κοινά ταμεία και οικονομικά θέματα. Θα αποτελέσει πρόκληση για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας, ακόμη κι αν θεωρείτε ότι έχετε τον έλεγχο. Μπορεί ένας ισότιμος διαχωρισμός να μην αντανακλά την ενέργεια, τον χρόνο και τις ικανότητες όλων των εμπλεκομένων. Το καλύτερο είναι να νιώθουν όλοι ότι εκτιμούνται, ότι αξίζει να επενδύσουν κόπο στο εκάστοτε σχέδιο. Δεν πρέπει το χρήμα να υπονομεύσει καμία σημαντική σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σκέψεις για μια σχέση ίσως διασπούν την εστίασή σας. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε κάθε ασαφές όριο, ώστε οι θέσεις σας να συνάδουν με την πραγματικότητα. Πότε συζητήσατε τελευταία φορά το επίπεδο κάθε «σύμπραξης», μέχρι πού και πόσα μοιράζεστε με την άλλη πλευρά; Οι εικασίες μπορούν να υπονομεύσουν τη σύμπνοια, γι’ αυτό παραμερίστε τον θυμό και αρχίστε τον διάλογο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τελικά θα συνεχίσετε τον ύπνο σας ή θα σηκωθείτε για να πάτε στη δουλειά; Μην πιέσετε τον εαυτό σας για τίποτα, γιατί θα εξαντληθείτε αδίκως. Προτιμήστε να ασχοληθείτε μόνο με τα απολύτως απαραίτητα και να αποφύγετε πρόσθετες υποχρεώσεις, ακόμα κι αν αφορούν έναν φίλο ή συνεργάτη. Η ρεαλιστική εικόνα των αντοχών σας τώρα, υποδεικνύει να διαθέσετε επιπλέον χρόνο μόνο στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Οι αμέτρητες προσκλήσεις για εξόδους θα κάνουν δύσκολη την επιλογή σας. Το καλύτερο θα είναι να αποδεχθείτε μόνο εκείνες που αφορούν ουσιαστικές και ασφαλείς επαφές. Στραφείτε σε ανθρώπους και δράσεις που έχουν αξιόλογους στόχους και φιλανθρωπική αξία. Η ατμόσφαιρα ευνοεί και την πνευματική διέγερση, που μπορείτε να την ικανοποιήσετε μέσω των κοινωνικών σας δικτύων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας. Μπορεί να θέλετε να ευχαριστείτε τους άλλους, με όποιο προσωπικό κόστος. Επιλέξτε συνειδητά να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και μόνο, για να μην χάσετε σημαίνουσες ευκαιρίες. Τραβήξτε τη γραμμή των ορίων σας και μείνετε στις αρχές σας, που τελικά θα αποδειχθούν πιο αποδοτικές.

ΖΥΓΟΣ

Μελετήστε τα δεδομένα πριν δηλώσετε γνώστες των πάντων, ίσως θελήσετε να ελαφρύνετε μια ατμόσφαιρα. Αλλά μην φτάσετε στο σημείο να χάσετε την αξιοπιστία σας μέσα στα γέλια και το χιούμορ. Να υποστηρίζονται τα λόγια σας με στοιχεία. Αν διατηρήσετε την ψυχραιμία και το κριτήριό σας θα πετύχετε πολύ περισσότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σέξι και το ξέρετε. Μην πτοηθείτε από τη συγκυρία, ανεξάρτητα από τον πόσο θαυμασμό λαμβάνετε. Λίγη επιπλέον περιποίηση θα σας βοηθήσει να τονώσετε την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας. Μήπως να ανανεώσετε το χτένισμα ή την εμφάνισή σας; Αποφύγετε κάθε είδους συγκρίσεις, γιατί η ζωή δεν είναι ανταγωνισμός. Αντί να θέλετε να προσπεράσετε τους άλλους, εστιάστε στο να είστε ευτυχισμένοι στη δική σας διαδρομή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρόθεση να ευχαριστείτε τους άλλους δεν πρέπει να έχει κόστος για εσάς. Αν προτιμήσετε την υπομονή και τη διακριτικότητα, θα αποφύγετε την πιθανότητα να πλήξετε την αυτοεκτίμησή σας. Είναι καιρός να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ζητήσετε από τους άλλους να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Φυσικά και θα ακούσετε τις απόψεις των άλλων, χωρίς να σημαίνει ότι οφείλετε να λέτε «ναι» σε όλα. Στο όνομα του αυτοσεβασμού σας, σκεφτείτε τον αντίκτυπό τους στη δική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το χαμόγελό σας δεν είναι αρκετό για να «δείξει» καλή πρόθεση. Όταν δίνετε περισσότερα από όσα μπορείτε ή θέλετε, η γλώσσα του σώματος το αποκαλύπτει. Και αν είστε εσείς αυτοί που στηρίζονται πολύ στους άλλους, είναι καιρός να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ισορροπήστε το συναίσθημα με τη γενναιοδωρία σας. Πρέπει να φροντίσετε τα δικά σας θέματα, πριν εμπλακείτε στα όνειρα ή σχέδια τρίτων. Μήπως η εθελοντική σας προσφορά, υποκρύπτει τη διάθεση να προωθήσετε κάποιες δικές σας ιδέες; Χρειάζεται να μελετήσετε τη συμπεριφορά και τα κίνητρά σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Αποφύγετε να αποδράσετε από τις ευθύνες σας. Και αυτή η αντιπαλότητα θα σας υποδείξει ότι εξουθενώνεστε στην προσπάθεια να προσφέρετε στους άλλους. Μήπως είναι ένα μέσο να παραμερίζετε τις δικές σας υποχρεώσεις; Κανείς δεν εκτιμά τους «μάρτυρες». Είναι καιρός να εστιάσετε στους δικούς σας στόχους, μετά από λίγη αποσυμπίεση από την καθημερινότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment