PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα θα υπάρξει διάθεση για επικοινωνία, έμφαση θα δοθεί στις σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, επεκτείνονται οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε μεταρρυθμιστικές αλλαγές. Από οξυδέρκεια και εγκράτεια θα διακρίνεστε, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η σταθερότητα, θα είστε σε θέση να καταλάβετε πως δε σας συμφέρει να τεντωθεί το σκοινί. Διαλλακτική, μεθοδική και αρκετά διπλωματική θα είναι η συμπεριφορά σας, συνειδητά θα κρατήσετε θετικές τις αντιδράσεις σας και τις διαθέσεις σας ως προς τους τρίτους.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα διεκπεραιώσετε και θα ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με συγκέντρωση και χωρίς άγχος, θα καταφέρετε να οργανώσετε τις κινήσεις σας. Θετική θα είναι η στάση σας, θα είστε επικοινωνιακοί, ανοιχτόμυαλοι και αρκετά διαλλακτικοί. Τα ζητήματα στη σκέψη σας θα είναι ξεκαθαρισμένα χωρίς συναισθηματικούς κόμπους, θα ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε και τι πρέπει να αποφύγετε για να μην αποτύχετε. Ξαφνικές προτάσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας φέροντας αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφήνετε στην άκρη κινήσεις αβέβαιης κατάληξης, σωστές αποφάσεις θα πάρετε σχετικά με θέματα που αφορούν νέες προτάσεις, χρηματικά ποσά, και εξέλιξη συνεργασιών.  Αντικειμενική και ρεαλιστική θα είναι η σκέψη σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε παγίδες αυθόρμητου ενθουσιασμού. Στις συνεργασίες σας θα υπάρξει ομαλή πορεία, σταθερές και μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες σας. Οι συζητήσεις σας θα είναι καθοριστικές , εστιάστε στις μελλοντικές προοπτικές, μη σταθείτε μόνο στο άμεσο παρόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα συζητήσετε και θα εξηγήσετε, θα αναλύσετε τις καταστάσεις, απεγκλωβίζεστε από ασφυκτικά δεδομένα, θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τις ανασφάλειες σας. Έρχονται αλλαγές στις προσωπικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες, ίσως να αποκτήσετε καινούργια αναζωογονητικά χόμπι. Σε εργασιακά θέματα κάποιες νέες προσπάθειες που θα κάνετε θα βρουν την καρποφορία που επιθυμείτε, έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, τακτοποιείτε τις υποθέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Εύστοχες θα είναι οι κινήσεις σας, σωστές οι αποφάσεις σας, σήμερα θα σκεφτείτε και θα πράξετε με σοβαρότητα και υπεύθυνη στάση. Συνεννόηση και συνεργασία θα είναι η βασική σας επιδίωξη, οι επαγγελματίες σας συζητήσεις θα είναι βάσιμες ικανές να ορίσουν την από εδώ και πέρα εξέλιξη σας. Συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, απ’ πλευρά σας θα λείψουν ανταγωνισμοί και εγωιστικές ενέργειες. Ολοκληρώστε τις οικονομικές σας συμφωνίες, θα καταφέρετε να επιτύχετε ευνοϊκούς όρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ισορροπημένη και λογική θα είναι η σκέψη σας, ανάγκη σας θα είναι οι οικείες επαφές και οι ειλικρινείς συζητήσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα σταθεροποιήσετε τα σχέδια και τα πλάνα σας, συνετές και προσεγμένες θα είναι οι προσεγγίσεις σας. Δε θα θελήστε τα επικίνδυνα και παράτολμα άλματα, βασική σας επιθυμία θα είναι η κατοχύρωση και η ασφάλεια, σε οικονομικά θέματα οι κινήσεις σας θα είναι ιδιαιτέρως προσεκτικές.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρείτε αποδοχή και υποστήριξη, θα νιώσετε πως σας κατανοούν και σας αντιλαμβάνονται. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σε περίπτωση που εσείς οι ίδιοι σκοπεύετε να κάνετε κάποια πρόταση, κινηθείτε με αμεσότητα θα υπάρξει επιτυχημένο αποτέλεσμα, οι απαντήσεις θα είναι θετικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθαρό θα είναι το μυαλό σας, οι σκέψεις σας θα βρίσκονται σε τάξη και δε θα υπάρξουν διλλήματα και αμφιβολίες. Σήμερα θα είστε σε θέση να φανείτε πρακτικοί και δημιουργικοί, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να περάσετε σε μεθοδικές ενέργειες. Στον οικονομικό τομέα πολύ καλά θα κάνετε και θα στραφείτε στις επενδυτικές κινήσεις, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Εσείς οι προβληματισμένοι θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά, η αντικειμενικότητα σας θα σας βοηθήσει να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οξυδέρκεια και λογική θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, συγκρότηση και ειρμό θα έχει η σκέψη σας. Ευνοϊκή κατάληξη θα υπάρξει σε συνεργασίες και επαγγελματικές συζητήσεις, ζητήσετε αυτό που θέλετε η απάντηση που θα λάβετε θα είναι αισιόδοξη και ενθαρρυντική. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για τακτοποίηση ζητημάτων που στο παρελθόν υπήρξαν δυσκολίες ή καθυστερήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκεπτόμενες θα είναι οι ενέργειες σας, διαλλακτικότητα θα υπάρξει στις επαγγελματικές και εργασιακές σας επαφές, σε διακανονισμούς και συμφωνίες δε θα υπάρξουν εμπόδια. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να περάσετε σε διεκδικήσεις και να κάνετε τα απαιτούμενα άλματα. Αν περιμένετε χρήματα ή κάποια συγκεκριμένα έσοδα είναι πολύ πιθανόν να τα λάβετε, θα ξεμπλοκαριστεί μια συγκεκριμένη οικονομική σας υπόθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είναι σωστή η απόφαση να μιλήσετε ανοιχτά και με σαφήνεια, θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Τυχαία συμβάντα θα φέρουν επικοινωνιακά ανοίγματα, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, θα βρείτε τον τρόπο να διορθώσετε τις αρνητικές καταστάσεις των προηγούμενων ήμερων. Διεκδικήσεις επάνω σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά θα κλείσουν με αίσιο τέλος αρκεί να οργανώσετε τις ενέργειες και τις προσπάθειες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τόπο θα πιάσουν οι εμπειρίες σας αρνητικές ή θετικές, παραδειγματισμένοι από τα παλιά θα είστε σε θέση να σκεφτείτε προνοητικά και να δώσετε πρακτικές λύσεις. Ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, θα βρείτε την διέξοδο που αναζητάτε. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσετε μπροστά, θα είστε σε θέση να κινηθείτε μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια. Σε κοινωνικό επίπεδο οι συγκύριες θα είναι τυχερές θα σας βοηθήσουν να εισχωρήσετε σε κύκλο ατόμων που μπορούν να συμβάλουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment