PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή.

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις εξάρσεις και στις νευρικές αντιδράσεις, σήμερα δε θα είναι αρμονικές οι διαθέσεις σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τους προβληματισμούς, από την δουλειά σας πάρτε ένα ρεπό, κάντε μια παύση από τις έγνοιες. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην ερωτική σας ζωή. Ενδεχομένως να πρόκειται για άτομο απ το ερωτικό σας παρελθόν, ανοίγεται προοπτική επανένωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα διακατέχεστε από αναποφασιστικότητα, οι σκέψεις σας δε θα είναι ξεκάθαρες, το μυαλό σας θα είναι αρκετά μπερδεμένο. Στον ερωτικό σας τομέα με το ταίρι σας ενδεχομένως να νιώσετε κάπως απογοητευμένοι ίσως και δυσαρεστημένοι. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν ένταση ή δυσαρέσκεια. Δείξτε θετική διάθεση στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα σας βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν εμπιστεύεστε ή που δε συμφωνούν οι απόψεις σας, θα υπάρξει κίνδυνος να ακούσετε κουβέντες που θα προκαλέσουν την αντίδραση και τον εκνευρισμό σας. Προσπαθήσετε να μην παρασυρθείτε από λόγια τρίτων, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας. Στον ερωτικό σας τομέα, μια συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα πάρει θετικές διαστάσεις, θα φέρει αλλαγές που θα ανοίξουν νέα προοπτική στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις γύρω από επίμαχα θέματα. Δε θα είναι ισορροπημένος ο τρόπος που θα εκφράσετε τις απόψεις σας ή τις θέσεις σας. Με λίγα λόγια προσοχή στην επικοινωνία σας με τους τρίτους , ίσως να μην λείψουν οι αστοχίες και οι μικρό εντάσεις. Η μέρα θα χαλαρώσει τις αντιδράσεις σας, κοινωνικές, απελευθερωμένες και ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Περάσετε σε προτάσεις φιλικές ή ερωτικές θα γίνουν αποδεκτές, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού.

ΛΕΩΝ

Η κρίση σας θα είναι επηρεασμένη από τα συναισθήματα σας, σήμερα η στάση σας δε θα χαρακτηρίζετε από ισορροπία και εγκράτεια. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, γα την ώρα τουλάχιστον μη αναλάβετε ρίσκα, φανείτε επιφυλακτικοί στα νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις καθυστερήστε όσο μπορείτε τις τελεσίδικες συζητήσεις. Λύση θα δοθεί σε ένα ερωτικό σας θέμα, αρκεί να χειριστείτε την υπόθεση με ειλικρίνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ίσως κάποιοι μικρό εκνευρισμοί να σας ρίξουν τη διάθεση. Ανυποχώρητη, ενδεχομένως και κάπως ειρωνική ή εριστική θα είναι η στάση σας. Αρκετά επίμονοι θα είστε στην διατύπωση των απόψεων σας, σε εργασιακά θέματα καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί. Άστατες και αντιφατικές θα είναι η σκέψεις και οι ιδέες σας, το ενδιαφέρον σας δε θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Στα ερωτικά σας θα υπάρξουν νέα ενδεχόμενα με ευχάριστες συναισθηματικές ανατροπές.

ΖΥΓΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας, πάθος, ανυπομονησία και ένταση θα φέρει στις ενέργειες σας. Σε επαγγελματικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις πολλές διαφωνίες, θα υπάρξει κίνδυνος ρήξεων. Πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας δημιουργήσει ένα είδος ψυχικής πίεσης, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε συζητήσεις βάθους. Θετικοί θα είστε σε προτάσεις φίλων, η στάση σας θα είναι προσιτή στα καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σημείο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες, αποφύγετε την πεισματική στάση, ελέγξτε τάσεις ανυπομονησίας. Μερικές φορές κάποιες καταστάσεις απαιτούν συμβιβασμούς, φανείτε επιφυλακτικοί σε πράξεις ή αποφάσεις έντονου ρίσκου. Ένα πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα επικοινωνήσει μαζί σας, καταφθάνει πρόταση για συνάντηση, σας συμβουλεύω να τη δεχτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, αφήστε τις παράτολμες κινήσεις, ενδέχεται λίγο αργότερα να μετανιώσετε γι ό,τι πείτε ή κάνετε. Αποφύγετε την υπερβολή στις πράξεις σας, προσοχή να μην εκτεθείτε στο ερωτικό σας ταίρι, οριοθετήστε κάπως τις πεισματικές σας αντιδράσεις. Για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις, μην αφήσετε τον έντονο ενθουσιασμό σας να σας βγάλει εκτός πραγματικότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικά κάπως μπερδεμένοι, προσοχή στις ακραίες αντιδράσεις. Σε συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ζητήματα καλό θα είναι να αποφύγετε τις διαφωνίες και τις λεκτικές κόντρες. Ένα τυχαίο συμβάν που θα αφορά μια συνάντηση, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για αλλαγές τόσο ως προς τους στόχους σας, όσο κι ως προς τις ανάγκες σας. Θα θελήσετε να ζήσετε έναν διαφορετικό ρυθμό ζωής με στόχο να απαλλαγείτε από την ρουτίνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ελαφριά αναστάτωση θα υπάρξει στη σκέψη σας που θα προχωρήσει και στις ενέργειες σας. Η όψη της ημέρας, θα φέρει αντιδράσεις που θα ταράξουν θεμέλια σχέσεων και επαφών, σήμερα θα δείτε με διαφορετικό μάτι φίλους, συνεργάτες ακόμα και το ερωτικό σας ταίρι. Αποφύγετε τις παράτολμες κινήσεις, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Περνάτε σε καινούργια όνειρα και σχέδια, προσοχή να μην ξεφύγει η αισιοδοξία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη της ημέρας ίσως να σας κάνει λίγο ευέξαπτους, θα σας εκνευρίσουν λόγια τρίτων ή κάποια αρνητικά σχόλια που θα ακούσετε. Θα εμφανίσετε πείσμα, αποφύγετε το ενδεχόμενο να μπλεχτείτε σε λεκτικές συγκρούσεις. Αναμνήσεις και ονειροπολήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, σε ερωτικά θέματα επιθυμία σας θα είναι η συναισθηματική αρμονία και η ψυχική ηρεμία. Σήμερα θα υπάρξουν κοινωνικές συναντήσεις, προτάσεις, και μια νυχτερινή έξοδο που θα καταφέρει να ανανεώσει την ψυχολογία σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment