PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα εντοπίζετε τι είδους προστασία και ασφάλεια χρειάζεστε.

ΚΡΙΟΣ

Δικαιούστε μια πνευματική ανάπαυλα, έχετε πιέσει πολύ τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό, για να φανείτε παραγωγικοί και προνοητικοί. Θα είναι ιδανική μια συνεδρία γιόγκα ή διαλογισμού, είτε να πάτε από νωρίς για ύπνο προκειμένου να αναζωογονηθείτε. Η ατμόσφαιρα θα τονώσει τα συναισθήματα και τη διαίσθησή σας, γι’ αυτό στραφείτε εκεί για έμπνευση και έκφραση. Να ξέρετε ότι τα ζωηρά όνειρα που θα δείτε, θα περιέχουν σημαίνοντα μηνύματα και καθοδήγηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γίνετε λίγο πιο ανέμελοι και ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων, χαλαρώστε και να εκφραστείτε από καρδιάς. Είναι η ιδανική συγκυρία για να μειώσετε τις άμυνες σας αλλά και την τυπικότητα, σε όλων των τύπων τις επαφές. Έτσι θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας και θα θεμελιώσετε το αίσθημα ασφάλειας. Παράλληλα προσέξτε τι τρώτε και τι πίνετε, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πού θέλετε να κατευθύνετε τη ζωή σας; Κοιτάξτε πέρα από τα προφανή με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε. Μελέτες αποδεικνύουν ότι το μυαλό ανταποκρίνεται σε τέτοιου είδους «χαρτογραφήσεις», όπως επίσης στις αρνητικές ή περιοριστικές σκέψεις. Εναπόκειται σ’ εσάς να επιλέξετε την περιπέτεια που θέλετε να βιώσετε στο μέλλον και όσα θέλετε να έλξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάντε μεγαλεπήβολα όνειρα. Οραματιστείτε τα επόμενα σχέδιά σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα που τονώνεται η διάθεσή σας για μάθηση, ικανοποιήστε την περιέργειά σας. Πάρτε ρίσκα και αλλάξτε τις συνήθειές σας, ειδικά αν θα κατανοήσετε καλύτερα άτομα με διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας.

ΛΕΩΝ

Συντονιστείτε με τις πιο μύχιες γωνιές της ψυχής σας, η διαίσθησή σας οξύνεται και μπορείτε να διαπεράσετε την επιφάνεια των συναισθημάτων. Ενώ σκέπτεστε ένα άτομο, θα σας στείλει μήνυμα ή θα αναρτήσει κάτι που θα σας αγγίξει βαθιά. Αξίζει να διερευνήσετε αυτή τη μαγική συγκυρία, καθώς δεν αποκλείεται να δείτε να υλοποιείται ό,τι κι αν οραματιστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαλαρώστε λίγο το πείσμα σας, γίνετε πιο συμπονετικοί με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αντί να είστε επικριτικοί, προτιμήστε να αναζητήσετε τη χρυσή τομή ή την κατανόηση στις επαφές σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε βιώσει ανάλογες εμπειρίες, αρκεστείτε στη συμπαράσταση στην ανθρώπινη φύση του καθενός. Όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο που μπορούν, υπό τις περιστάσεις που επικρατούν.

ΖΥΓΟΣ

Αφεθείτε στην έμπνευση να κάνετε υγιείς αλλαγές στη ζωή σας, συντονίστε τους σωματικούς ρυθμούς και τις ανάγκες σας. Όποιοι περιορισμοί κι αν επιβληθούν, εσείς θα καταφέρετε να λάμπετε ουσιαστικά. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση με ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση. Επιλέξτε για τις αγορές σας εταιρίες με ηθικές πολιτικές. Η περίοδος ενδείκνυται για να μάθετε περισσότερα για την κηπουρική ή τη δημιουργία του δικού σας λαχανόκηπου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν μπορείτε πάντα να καλύπτετε τη σαγηνευτική φύση σας. Η έξαρση της λάγνας πλευράς σας, θα ωθήσει την παθιασμένη διεκδίκηση ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει. Και όταν δεν ασχολείστε με το συναίσθημα, στραφείτε στην τέχνη. Ενδώστε στη δημιουργική έμπνευση και αξιοποιήστε κάθε μουσικό ή οπτικό έναυσμα προς αυτή την κατεύθυνση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προσωπικοί σας χώροι χρειάζονται γαλήνη, σπίτι και οικογένεια. Είναι η ιδανική στιγμή να περάσετε ποιοτικό χρόνο με δικούς σας ανθρώπους για να έρθετε πιο κοντά, ειδικά με γυναίκες συγγενείς. Ακόμα και ένα τηλεφώνημα, μπορεί να αποτελέσει βάλσαμο για την ψυχή σας. Παράλληλα η διακόσμηση με λίγο πιο ευαίσθητες πινελιές, θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε ένα πιο αισθησιακό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακούστε το ένστικτό σας, «διαβάζοντας» τη σκέψη των άλλων. Ανταποκριθείτε σε κάθε έναυσμα να επικοινωνήσετε με κάποια άτομα ή να τα προσεγγίσετε, είναι βέβαιο ότι θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας. Ας είστε πιο δεκτικοί προς τους ανθρώπους του φιλικού και του επαγγελματικού σας κύκλου, ξεπεράστε τις τυπικότητες. Όσο πιο ειλικρινά μιλάτε, τόσο συντονίζετε τις καρδιές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλετε περισσότερη ευημερία και ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας; Αρχίσετε με τον δημιουργικό οραματισμό στον τομέα σας των χρημάτων. Όσο δύσκολο κι αν είναι να σιγάσετε την επικριτική σκέψη σας, ο σκεπτικισμός σας δίνει μόνο άγχος και πικρία. Ρωτήστε τον εαυτό σας τι πραγματικά, ειλικρινά θέλει. Δεν έχει σημασία ο τρόπος υλοποίησης των ονείρων σας, το σημαντικό είναι να συντονιστείτε με αυτά. Και υπό αυτή την ατμόσφαιρα, αν ζητήσετε με πίστη, θα λάβετε.

ΙΧΘΥΕΣ.

Υποστηρίξτε τις θέσεις σας, εκφραστείτε. Δεν σας είναι εύκολο να δηλώνετε ευθέως την αλήθεια σας. Αλλά θα ανταμειφθείτε περισσότερο αν την πείτε από το να την κρύβετε. Όσο περισσότερα από τον εαυτό σας μοιράζεστε με τους άλλους, με τόσο περισσότερο ενθουσιασμό θα ανταποκρίνονται κι εκείνοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment