PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αφεθείτε σε ό,τι σας εμπνέει.

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε σήμερα τα λόγια φίλων ή συναδέλφων που μπορεί να σας παραπλανήσουν και να σας οδηγήσουν ηθελημένα ή αθέλητα, σε λάθος συμπεράσματα και παρεξηγήσεις. Βάλτε επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους για το εγγύς μέλλον, σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας στην δουλειά και στις συναισθηματικές σας επαφές, οργανώστε τα βήματά σας στην σχέση σας, αναζωπυρώστε την φλόγα της αγάπης και του πάθους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σας προτρέπει να εντείνετε τις προσπάθειες και τους κόπους σας στην δουλειά σας, προκειμένου να καρπωθείτε την ευημερία και την καταξίωση που δικαιώνεστε. Μην πεισμώνετε με τα μικροπράγματα και τις λεπτομέρειες γύρω σας και μην γίνεστε ισχυρογνώμονες και απαιτητικοί με τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, χαλαρώστε, ηρεμήστε και αποβάλλεται το συναισθηματικό βάρος, συζητώντας με το ταίρι σας με ρομαντική και τρυφερή διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα αποκτάτε ακόμα μεγαλύτερη παρορμητικότητα και ενθουσιασμό για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε καθοριστικές επιλογές πάνω σε συναισθηματικά θέματα που αφορούν τον δεσμό σας και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, μην ανεβάζετε τους τόνους και μην ζητάτε κάτι περισσότερο από αυτό που μπορεί να σας προσφέρει την δεδομένη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην βιάζεστε να τακτοποιήσετε σήμερα όλες τις εκκρεμότητες που σας περιμένουν στην δουλειά σας, μην αδημονείτε να γίνουν όλα από την μια στιγμή στην άλλη, οργανωθείτε και δράστε με υπομονή και διαλλακτικότητα για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μπερδέματα με τους οικείους και τους συνεργάτες σας. Εξερευνήστε τον πλούτο των συναισθημάτων του άλλου σας μισού με σχολαστικότητα και τρυφερότητα, αφεθείτε στην στοργή, τη θαλπωρή και τη δοτικότητα της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ

Είναι μια έντονη ημέρα και στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο που κινείστε, αλλά και στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητο να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, να προσέξετε ιδιαίτερα τις πλάγιες κινήσεις και τις προκλήσεις, να μην ανταποκριθείτε στα κακόβουλα σχόλια με θυμό και νεύρα. Αντιδράστε με ηρεμία και πραότητα σε μια έκρυθμη συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην διακινδυνεύετε την ενότητα και την αγάπη του δεσμού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σας παρακινεί να οργανώσετε με επιτυχία τα πρακτικά θέματα της ζωής σας, να επιδιώξετε να πάρουν σάρκα και οστά τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα και οι στόχοι που έχετε βάλει για το μέλλον. Μην παρασύρεστε από τις απόψεις και τις γνώμες των οικείων σας και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει για όσα θέλετε να κάνετε για τον εαυτό σας, ακούστε τους χτύπους της καρδιάς σας και δείξτε συγκαταβατικότητα στις επιθυμίες του δεσμού σας.

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε σήμερα με οποιοδήποτε ζήτημα αφορά το σπίτι σας, την οικογένεια, έναν έμπιστο φίλο, το ταίρι που σας ενδιαφέρει, αποδείξτε με λόγια και πράξεις πως μπορείτε να αφιερωθείτε σε έναν σημαντικό σκοπό, δείξτε την φροντίδα και την στοργή σας στα οικεία σας άτομα που έχουν την ανάγκη σας. Ενδιαφερθείτε για τις μικρές αλλά τόσο ουσιαστικές ανάγκες του δεσμού σας, μην θεωρείτε την αγάπη δεδομένη στην σχέση σας, τροφοδοτείστε την ερωτική σας ζωή με πάθος και δοτικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορούν να πιάσουν τόπο οι ευχές σας, για αυτό προσέξτε τι παρακαλάτε να συμβεί, τι θα θέλετε να προκύψει στην δουλειά και την προσωπική σας ζωή, τι επιθυμεί η καρδιά σας να γίνει στην ερωτική σας καθημερινότητα. Οι αδέσμευτοι γοητέψτε με το αισθησιακό σας φλερτ μια νέα, τρυφερή γνωριμία, μαγνητίστε το ενδιαφέρον ενός εξαιρετικού ειδυλλίου, οι ζευγαρωμένοι δεχτείτε την φροντίδα και την τρυφερότητα του ερωτικού σας συντρόφου, κάτι πολύ όμορφο έχει να σας ομολογήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η ιδανική ημέρα για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, για να κάνετε διακανονισμούς σε οφειλές και τυχόν χρέη, να συμβουλευτείτε ένα ανώτερο πρόσωπο για την πρόοδο της δουλειάς σας, να πάρετε διορία για μια υπόθεση που σας απασχολεί. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια της τύχης που είναι με το μέρος σας, για να συζητήσετε με το ταίρι σας ένα σημαντικό θέμα που δημιουργεί προβλήματα και αποστάσεις στον δεσμό σας, κάντε προσεκτικές κινήσεις έχοντας πίστη στα ταλέντα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη της ημέρας είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις σε επικοινωνιακά θέματα με τους συναδέλφους και τα οικεία σας άτομα, ενώ αν επιστρατεύσετε την διπλωματία και τους  ευγενικούς σας τρόπους, τότε κάθε επιθυμία και ανάγκη σας μπορούν εύκολα να πραγματοποιηθούν. Αν δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, αν βρίσκετε εμπόδια στην σχέση σας, ρίξτε τους τόνους και μην υψώνετε απροσπέλαστα τείχη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προβάλλετε τις ιδέες και τα πιστεύω σας στους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα, δηλώστε την παρουσία σας σε μια κοινωνική εκδήλωση, εξωτερικεύστε τα δημιουργικά ταλέντα και τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητες. Η όψη της ημέρας αποδεσμεύει τις βαθιές, συναισθηματικές σας επιθυμίες, τονίζει τις ουσιαστικές και πρακτικές σας ανάγκες, φορτίζει αισθησιακά την ατμόσφαιρα στον δεσμό σας, δημιουργεί κλίμα συντροφικότητας στην σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Δίνετε σήμερα την εντύπωση στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν πως είσαστε διαθέσιμοι και πρόθυμοι να συζητήσετε μόνο τα σοβαρά θέματα που σας απασχολούν, αισθάνεστε λίγο απόμακροι από την πολυκοσμία και τον θόρυβο, επιθυμείτε την ηρεμία στην ερωτική σας ζωή και την απόλυτη ισορροπία των συναισθημάτων σας. Οι αστρολογικές κλήσεις των πλανητών, προτείνουν να ελέγξετε τα λόγια και τις πράξεις σας, να χαλιναγωγήσετε τον εγωισμό και το πείσμα σας, να ρίξετε νερό στο κρασί σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment