PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να ανασάνει και να κατανοήσει.

ΚΡΙΟΣ

Μειώστε την ταχύτητά σας. Επειδή θα «αποδυναμώνει» τις μπαταρίες σας, καλό είναι να ασχοληθείτε μόνο με τα απολύτως απαραίτητα. Και μιας και είναι Παρασκευή, σχολάσετε το γρηγορότερο δυνατόν και χαρίστε στον εαυτό σας ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μια συνεδρία διαλογισμού. Αργότερα μπορείτε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Αλλά μην κάνετε υπερβολές, θα σας ωφελήσει περισσότερο να πάτε νωρίς για ύπνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συνέργεια είναι η συνταγή της επιτυχίας σας, να ακουστούν όλες οι απόψεις. Μπορείτε να ελαφρύνετε το φορτωμένο πρόγραμμά σας, αν ανταλλάξετε απόψεις με άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα. Αυτή η διεργασία θα σας ανοίξει νέες οπτικές και απρόσμενες διαφωτίσεις, γι’ αυτό παραμείνετε ανοικτόμυαλοι και δεκτικοί. Και αν κάποιοι βλέπουν τα πράγματα υπερβολικά σοβαρά, μπορείτε να τους ενθαρρύνετε να δουν την ευχάριστη πλευρά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε να πιέσετε λίγο περισσότερο, απέχετε ελάχιστα από έναν σημαντικό στόχο, δεν πρέπει να αποδυναμώνεστε την τελευταία στιγμή. Ακόμα κι αν είναι Παρασκευή, είναι καίρια στιγμή να καταβάλετε λίγο κόπο επιπλέον και να φτάσετε στον τερματισμό. Αφού ολοκληρώσετε, δώστε στον εαυτό σας χρόνο χαλάρωσης και ξεκούρασης. Θα έχετε και αφορμές να γιορτάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ώρα και τόλμη και μεγαλεπήβολες φιλοδοξίες, σας κατακλύζει με δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση. Έχετε όσο θάρρος χρειάζεται για να κάνετε πράξη όσα έχετε σχεδιάσει και πολλές νέες καινοτόμες ιδέες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην επενδύσετε πολλά χρήματα σε ένα εγχείρημα, δεν ευνοεί κάτι τέτοιο.

ΛΕΩΝ

Μην πιεστείτε να είστε κοινωνικοί αν δεν το νιώθετε, καλύτερα να διαθέσετε αυτό τον χρόνο στον εαυτό σας. Αντί να αναλωθείτε σε επιφανειακές επαφές, επιλέξτε δραστηριότητες που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας. Είναι πιο σημαντικό να ισορροπήσετε την ενέργεια του σώματος και του πνεύματός σας. Όσο πιο γρήγορα το καταφέρετε, τόσο πιο γρήγορα θα βρείτε ξανά το κέφι σας. Και ίσως κλείσετε αυτή την Παρασκευή με μια αυθόρμητη απόδραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παλεύετε να διατηρήσετε την ηρεμία. Αν προκύψουν συγκρούσεις, πρέπει να μιλήσετε ανοικτά αλλά χωρίς να ξεφύγετε από το θέμα. Αν κάποια σχέση έχει χάσει την ισορροπία της, σημαίνει ότι μία από τις δύο πλευρές δεν καταβάλει το μερίδιο του κόπου της. Η ανταλλαγή κατηγοριών δεν θα εξυπηρετήσει σε κάτι, προτιμήστε την ευγενική και τρυφερή προσέγγιση. Αν δείξετε εσείς αυτή την πτυχή σας, θα εμπνεύσετε και το άλλο μέλος να κάνει το ίδιο.

ΖΥΓΟΣ

Συντονιστείτε με τα οράματά σας, είναι η ιδανική στιγμή να βάλετε τάξη σε όλα. Παραμερίστε για λίγο την παραγωγικότητα και εστιάστε στην καλύτερη οργάνωσή σας. Είτε πορεύεστε αυτόνομα είτε με συνεργάτες, αυτός είναι ο τρόπος για να ορίσετε τα επόμενα βήματα. Προσέξτε μην παρασυρθείτε από τον πειρασμό και τα παρατήσετε όλα για ένα δελεαστικό γεύμα. Οι προτεραιότητες και η διεκπεραίωσή τους θα κάνουν πιο εύκολες τις εργασιακές σας ώρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάντε από νωρίς σχέδια για το σαββατοκύριακο. Ειδικά επειδή έχετε κουραστεί πολύ τον τελευταίο καιρό, δικαιούστε να γίνετε πιο εκδηλωτικοί. Συναντήστε το ταίρι σας οι δεσμευμένοι, οι ελεύθεροι αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για φλερτ. Αλλά να θυμάστε, αποφύγετε τις υπερβολές, ειδικά όταν αρχίσει να πέφτει το βράδυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλύτερα να αποφύγετε τις υπερβολές, θα αποζητάτε περισσότερο την θαλπωρή της φωλιάς σας. Και αν μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι, να το προτιμήσετε. Σε κάθε περίπτωση, χαλαρώστε κάπως το φορτωμένο σας πρόγραμμα και χειριστείτε τα απολύτως απαραίτητα. Αργότερα, η διάθεσή σας θα τονωθεί και δεν αποκλείεται να θελήσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην εξαντλείτε τον εαυτό σας, η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιόρρυθμη. Πολλοί θα αποζητήσουν την ευφυΐα σας και μπορεί να προκύψει πληθώρα ευκαιριών. Αλλά όσο ενθουσιώδες κι αν φαντάζει κάτι, δεν πρέπει να το αναλαμβάνετε. Αξιολογήστε ρεαλιστικά τις υποχρεώσεις που ήδη έχετε, γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν αφήνουν περιθώριο για περισσότερες. Πρέπει να είστε επιλεκτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σαββατοκύριακο απέχει μόλις μια ανάσα. Κι αυτό πρέπει να είναι αφορμή για να κάνετε λίγη επιπλέον προσπάθεια, όχι για να την «κοπανήσετε». Μπορείτε να κλείσετε αρκετές εκκρεμότητες, καταγράψτε τις υποχρεώσεις σας από νωρίς και κινηθείτε οργανωμένα. Αν τις χωρίσετε σε μικρά βήματα, δεν θα σας αποθαρρύνει ο όγκος τους. Αργότερα, θα κλείσετε τις οθόνες και θα αποζητήσετε λίγη ψυχαγωγία, με τους φίλους σας ή ένα ιδιαίτερο σέξι άτομο.

ΙΧΘΥΕΣ.

Μοιραστείτε τα μηνύματά σας με τον κόσμο. Το σύμπαν σας φορτίζει με βεβαιότητα και αυτοπεποίθηση. Πολλοί θα θέλουν να μάθουν τις καινοτόμες ιδέες σας, γι’ αυτό εκφράστε τις με τόλμη. Αλλά να διαλέξετε με σύνεση τις λέξεις σας, γιατί μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Ας είστε προσεκτικοί με όσα γνωστοποιείτε δια ζώσης ή στο διαδίκτυο. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην πρόκληση και την όχληση. Δεν πρέπει να την περάσετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment