PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Απριλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα στραφείτε στην καλή ενέργεια και τις αίσιες σκέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Η πνευματική σας οξύτητα λαμβάνει μια δημιουργική ανανέωση. Μπορεί να μην καταφέρνετε καν να συγκρατήσετε όλες τις εμπνευσμένες ιδέες που θα σας κατακλύσουν, στη διάρκεια αυτής της ετήσιας επίσκεψης. Αλλά καταγράψτε όσες περισσότερες μπορείτε για να τις επεξεργαστείτε αργότερα. Είστε αρκετά εξωστρεφείς για να εκφράζετε πάντα τις απόψεις. Ωστόσο προσέξτε τον παρορμητισμό σας τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Δεν πρέπει να πληγώσετε ή να θίξετε ανθρώπους από απερισκεψία.

ΤΑΥΡΟΣ

Στρώστε το χαλάκι σας του διαλογισμού. Θα σας συντροφεύει η μούσα της έμπνευσης μέχρι τις 27 Απριλίου, γι’ αυτό επιλέξτε ήσυχες γωνιές ως έδρα εργασίας. Μην χάσετε καμία από τις πολύτιμες επισκέψεις της και φροντίστε να καταγράφετε όλες τις ιδέες και τα όνειρά σας. Απορροφήστε όλη αυτή τη φρέσκια ενέργεια και διοχετεύστε τη σε ό,τι σας εκφράζει. Ζωγραφική, μουσική, συγγραφή, όλες οι καλλιτεχνικές δράσεις ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρατήστε ανοικτές τις κάμερες και τις διαδικτυακές σας εφαρμογές, η δημοτικότητά σας παίρνει την ανιούσα. Θα δημιουργήσετε πολλές αφορμές χαράς με τις επαφές σας, που θα διευρυνθούν πολύ μέχρι τις 27 Απριλίου. Είναι η ιδανική στιγμή να αρχίσετε να υλοποιείτε ένα φιλόδοξο εγχείρημά σας, όπως να στήσετε το δικό σας μπλογκ ή διαδικτυακό κανάλι. Αξιοποιήστε το τεχνολογικό πλεονέκτημα της περιόδου για να προωθήσετε τη δουλειά και τα ταλέντα σας. Δεν πρέπει να παρασυρθείτε τόσο από τον οίστρο που να απομονωθείτε ενώ δημιουργείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναδείξτε την επιχειρηματική σας ιδιοσυγκρασία. Ο μεγιστάνας μέσα σας κεντρίζεται και η καινοτόμα σκέψη σας θα σας ωθήσει να ανελιχθείτε. Μαθαίνετε γρήγορα και θα συντονιστείτε εύκολα στις απαιτήσεις της «νέας οικονομίας», ώστε να μπείτε στη διαδρομή ενός πιο προβεβλημένου ρόλου. Η αποφασιστικότητα και η επικέντρωσή σας θα έλξει κοντά σας και τα κατάλληλα άτομα μέσω του διαδικτύου. Σας αναμένουν πολλές επιτυχίες και κερδοφόρες επαγγελματικές συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει. Να εκφράζετε τις θέσεις σας σε κάθε δοθείσα ευκαιρία, με την απαραίτητη προσοχή και τη διακριτικότητα που απαιτούν οι στιγμές. Όλοι είναι κάπως πιο ευαίσθητοι τώρα, γι’ αυτό θα τους προσεγγίσετε καλύτερα με την ευγένεια και την τρυφερότητα. Μόνο μην χαραμίσετε όλη την οξύτητά σας αυτή την περίοδο σε διαδικτυακές επαφές και έρευνες. Διευρύνετε την οπτική σας αλλά στήστε και το επιχειρηματικό σας σχέδιο για την εποχή μετά την καραντίνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξασκείστε τον μαγνητισμό σας στο διαδίκτυο. Παίρνετε την άδεια να σαγηνεύσετε σαν να μην υπάρχει αύριο. Μην υποτιμήσετε τη δύναμη του υπολογιστή σας τώρα που οι συνθήκες απαιτούν επαφές εκ του μακρόθεν. Η κάμερα μπορεί να σας κάνει εξαιρετικά δημιουργικές και μάλιστα σε ιδιωτικό πλαίσιο. Αν συμβιώνετε με τους δικούς σας ανθρώπους, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να εδραιώσετε την μεταξύ σας δέσμευση και αφοσίωση.

ΖΥΓΟΣ

Καλωσορίστε την εαρινή σας «αφύπνιση». Η αποστολή σας είναι να βρείτε τους πιο έξυπνους τρόπους, ώστε να είστε «μαζί από μακριά» με τους δικούς σας ανθρώπους. Ξεχάστε τη μοναχικότητα και στραφείτε στην ουσία των πραγμάτων, ακόμα και όσοι συμβιώνετε. Ετοιμαστείτε για καινούργιες δεσμεύσεις και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς θα δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε σημαίνουσες επαφές μέσω διαδικτύου. Η λεπτομερής καταγραφή όσων συζητήσετε, θα αποτρέψει να υπάρξουν στο μέλλον παρερμηνείες ή παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε έτοιμοι για μια γενική ανοιξιάτικη καθαριότητα; Δεν θα σας φανεί δύσκολο να τακτοποιήσετε και να οργανώσετε τους χώρους σας. Έτσι θα δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα ανανέωσης αλλά και θαλπωρής, υπό τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν όλοι. Επίσης, βάλτε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας και κάθε εκκρεμότητα, καθώς οι επόμενες εβδομάδες θα φέρουν ευκαιρίες για κέρδη. Θα ωφεληθείτε από κάθε νέα συνήθεια και στον τομέα της ευεξίας, γι’ αυτό φροντίστε την υγεία σας και στραφείτε στην προσεγμένη διατροφή και την άσκηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φυσικά μπορείτε να κυκλοφορείτε συνεχώς με τις πιτζάμες χωρίς να το σχολιάσει κανείς. Αλλά το σύμπαν απαιτεί από εσάς τώρα να εστιάσετε στην πιο «λαμπερή» πλευρά σας. Σίγουρα θα ωφεληθεί από μια ανανέωση η εξωτερική σας εμφάνιση, γι’ αυτό φροντίστε τα μαλλιά και την γκαρνταρόμπα σας. Παρά την καραντίνα, να ντύνεστε πιο όμορφα και να έχετε συχνές διαδικτυακές επαφές με τους ανθρώπους του κύκλου σας. Δεν αποκλείεται να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα, να αλλάξει η δυναμική σε μια φιλική σχέση ή να αναζωπυρωθεί η φλόγα με το ταίρι σας. Στήστε ένα σαγηνευτικό σκηνικό και να έχετε σε ετοιμότητα την κάμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σπιτικό σας γίνεται η δραστήρια έδρα σας, για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Η καλύτερη ενασχόλησή σας θα είναι να φροντίσετε τους πιο στενούς δεσμούς σας, με την καραντίνα ως την ιδανική αφορμή. Επίσης, αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και να φροντίσετε τη διατροφή και την υγεία σας. Μετά επικοινωνήστε με συγγενείς ή και παιδικούς φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Οι «κλήσεις» επανασύνδεσης μέχρι τις 27 Απριλίου θα τονώσουν τη διάθεση όλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στήστε κάμερες και μικρόφωνα. Είναι η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας και να γνωστοποιήσετε τις φαεινές σας ιδέες σε όλο τον κόσμο. Ανταλλάξτε απόψεις με ομοϊδεάτες και αναδείξετε τις συνεργατικές σας ικανότητες, μέσω σχεδίων που χρειάζονται κι άλλα άτομα. Η περίοδος ενδείκνυται επίσης για καθετί που αφορά την κοινότητα. Κάθε συνέργεια θα αποτελέσει κίνητρο τις επόμενες εβδομάδες, για να μοιραστείτε και να προσφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ.

Προσέξτε τα οικονομικά σας για να μην βγουν εκτός ελέγχου. Είναι βέβαιο ότι τον τελευταίο καιρό επικρατεί μια χαλαρότητα, ειδικά όσον αφορά τις παρορμητικές αγορές. Γι’ αυτό πρέπει άμεσα να στήσετε έναν καινούργιο προϋπολογισμό, που θα έχει μακροχρόνια εφαρμογή. Επίσης, είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με την ποιότητα της δουλειάς σας και τη βελτίωση του γνωστικού σας πεδίου. Έτσι θα καταφέρετε να αδράξετε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν μετά το τέλος του περιορισμού κατ’ οίκον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment