PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019


Καλό μήνα! Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα ξεδιαλύνουν πολλά.

ΚΡΙΟΣ

Επιτέλους οι αστρολογικές όψεις ευνοούν τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τα προσωπικά σας όνειρα, η διάθεσή σας από σήμερα αλλάζει. Το κέφι και η ζωντάνια σας αγκαλιάζουν τα αγαπημένα πρόσωπα και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ασχοληθείτε με όσες καταστάσεις και θέματα σας κάνουν να χαίρεστε και να δημιουργείτε, αφυπνίστε τον δεσμό σας από την στασιμότητα και την πλήξη, με τρυφερή και ρομαντική διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ταιριάζει γάντι στις προσωπικές και εργασιακές σας φιλοδοξίες, γιατί μπορείτε να επικοινωνήσετε άριστα με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, δημιουργώντας γέφυρες συνεννόησης και συγκαταβατικότητας στο περιβάλλον που κινείστε. Ο αισθησιασμός, το φλογερό σας ταμπεραμέντο και το πάθος για τον άνθρωπο που αγαπάτε, γίνονται πόλοι έλξης στον δεσμό σας, οι τρικυμίες και οι φουρτούνες, δίνουν την θέση τους στον αληθινό έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζυγίστε τις καταστάσεις και τα γεγονότα που επηρεάζουν σήμερα την δουλειά σας και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις, γίνετε περισσότερο ενεργητικοί και δημιουργικοί με τις εκκρεμότητες από το παρελθόν, κάντε μια συμφωνία ή έναν διακανονισμό για ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί. Φροντίστε για το προσωπικό σας συμφέρον και την ηρεμία σας, απαλλάξτε την συναισθηματική σας ζωή από τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες, με ένα τρυφερό τετ-α-τετ με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα προσφέρεται ανεπιφύλακτα για να διαπραγματευτείτε οικονομικά με τους ανωτέρους σας, για να διεκδικήσετε την ηθική και υλική σας ικανοποίηση για τους κόπους και τις προσπάθειές σας, για να επενδύσετε συναισθηματικά στον άνθρωπο που αγαπάτε, για να πραγματοποιήσετε μια ήρεμη κουβέντα με έναν αγαπημένο σας φίλο που υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές ή παρεξηγήσεις. Αποδείξτε τις απεριόριστες δεξιότητές σας, εμπιστευτείτε τα αισθησιακά σας ταλέντα για να μαγνητίσετε το άλλο σας μισό.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστη κοινωνικά και επαγγελματικά ανατέλλει η σημερινή μέρα σας προδιαθέτει για χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές με τους συνεργάτες και τα οικεία σας άτομα. Μπορείτε να ξαναγίνετε παιδιά στην τρυφερή αγκαλιά του δεσμού σας, να τονίσετε την έμφυτη περηφάνια σας με ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να απολαύσετε το ενδιαφέρον και την αποδοχή στο περιβάλλον που κινείστε. Οι αδέσμευτοι γοητέψτε μια νέα γνωριμία, βάλτε τα θεμέλια για την ιδανική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάντε σήμερα μια πράξη γενναιοδωρίας προς τους συναδέλφους ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, αποδεικνύοντας την εσωτερική σας δύναμη και την ευσπλαχνικότητα σας. Επεξεργαστείτε όλες τις χρήσιμες, συσσωρευμένες πληροφορίες που έχετε στο μυαλό σας για να διευθετήσετε με νηφαλιότητα και ηρεμία μια σημαντική υπόθεση που αφορά την συναισθηματική σας ζωή, απαλλάσσοντας τον δεσμό σας από την πλήξη και την στασιμότητα, με παιχνιδιάρικη και ερωτική διάθεση για το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Επανέρχεστε σήμερα και πάλι στην φυσιολογική ροή της δουλειάς σας και των κοινωνικών σας υποχρεώσεων με περισσότερη προθυμία και ευχαρίστηση για να φέρετε εις πέρας όλες εκείνες τις αρμοδιότητες που έχετε αναλάβει. Ενθουσιαστείτε με τις απλές αλλά ουσιαστικές χαρές της ζωής, αγκαλιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο σα να ήταν η πρώτη φορά, μην επιμένετε να συζητάτε καταστάσεις και θέματα του παρελθόντος που κουράζουν και φθείρουν τον δεσμό σας, κάντε όνειρα για το αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σημερινές ευνοϊκές όψεις των πλανητών, σας ωθούν να αφιερώσετε το χρόνο σας κυρίως στις εργασιακές σας υποχρεώσεις ή σε διάφορες καταστάσεις που σχετίζονται με την καλυτέρευση των οικονομικών σας. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά ηρεμεί το άγχος και τα νεύρα σας, χαλαρώστε στο πλευρό του ερωτικού σας συντρόφου, μην σκέφτεστε τα βάρη και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει, αλλά το πώς θα γίνει το βράδυ σας ήρεμο, γαλήνιο και άκρως αισθησιακό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι σχεδόν βέβαιο πως το ενδιαφέρον και η προσοχή σας μαγνητίζονται περισσότερο από τις ανθρώπινες και συναισθηματικές σχέσεις που υπάρχουν γύρω σας και λιγότερο για την πρακτική πλευρά της καθημερινότητάς σας. Φανείτε σταθεροί και σίγουροι για το επόμενο βήμα που θέλετε να κάνετε στον δεσμό σας, μην επιτρέπετε στις αμφιβολίες και τον φόβο, να δημιουργούν ρήξεις και κόντρες με τον ερωτικό σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν καταφέρετε σήμερα να ενστερνιστείτε τις ιδέες και τα πιστεύω των συναδέλφων σας και των αγαπημένων σας προσώπων, τότε θα συνειδητοποιήσετε πως μπορείτε να απελευθερώσετε τις εσωτερικές σας επιθυμίες και τις ερωτικές σας ανάγκες, καθώς και τα θέλω της καρδιάς σας στον δεσμό σας, χωρίς να δημιουργηθεί με τους οικείους σας μια δύσβατη, ανταγωνιστική κατάσταση δίχως επιστροφή. Αγκαλιάστε με πάθος και όχι με εγωισμό το άλλο σας μισό, μην φοβάστε τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθάνεστε ανανεωμένοι και πολύ ενθουσιώδεις σήμερα, γιατί επηρεάζεστε από τις θετικές αστρολογικές συγκυρίες που σας ωθούν να κατακτήσετε τις επαγγελματικές και προσωπικές σας φιλοδοξίες, να διασκεδάσετε με τα προσφιλή σας άτομα, να ζωντανέψετε και πάλι το πάθος στον δεσμό σας. Κατανοήστε με περισσότερη ευκολία και συγκαταβατική διάθεση τα διλήμματα και τις αμφιβολίες του ερωτικού σας συντρόφου, οργανώστε μια φιλική συγκέντρωση, χαμογελάστε μέσα από την ψυχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεχωρίστε σήμερα στον χώρο της δουλειάς σας με τις απίστευτες ικανότητες και τα αναρίθμητα ταλέντα σας, κερδίστε την εκτίμηση και τον θαυμασμό των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων με την αισιοδοξία και την δοτικότητά σας. Βάλτε σημαντικούς στόχους στην συναισθηματική σας ζωή και κάντε τους πράξη με ήρεμες και μεθοδικές επιλογές, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε όλο το πεδίο ελεύθερο να φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, ελκύοντας μια υπέροχη, νέα γνωριμία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment