PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019


Καλό μήνα σε όλους! Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ουσία και αφοσίωση.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σήμερα δημιουργεί ρεύμα ενθουσιασμού και δυναμισμού στην καθημερινότητά σας, τέτοιο που μπορεί να σας παρασύρει οικονομικά και να ξοδέψετε περισσότερα από εκείνα που είχατε υπολογίσει. Κάντε συμφωνίες με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα που είναι για το καλό σας, επενδύστε στην καλοπροαίρετη και τρυφερή διάθεση του συντρόφου σας, για να γευτείτε την ζωντάνια, την χαρά και την ευτυχία του ανθρώπου που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη συναισθηματική διάθεση, ζεστασιά στον λόγο και στις πράξεις σας, και απόλυτη ισορροπία σε αυτά που θέλετε να δημιουργήσετε αισθάνεστε σήμερα, οι ευνοϊκές πλανητικές όψεις, βοηθούν για να εκπληρώσετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους, να κάνετε πράξη τις επιθυμίες και τα σχέδια σας στην ερωτική σας ζωή. Ικανοποιήστε από την τρυφερή πρόταση του ερωτικού σας συντρόφου, οι αδέσμευτοι ενθαρρύνετε μια καινούρια γνωριμία, φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά παραγωγική και δημιουργική είναι η σημερινή μέρα, για να επιτύχετε τις προσωπικές και εργασιακές σας φιλοδοξίες, για να προγραμματίσετε τα επόμενα βήματά σας στην συναισθηματική σας ζωή, για να αγκαλιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει με ειλικρινή και έντιμη διάθεση. Οι δυσκολίες και τα διλήμματα που υπήρχαν στον δεσμό σας, δίνουν την θέση τους από σήμερα στην ζωντάνια, την χαρά και την ευτυχία, μην χάνετε τις ευκαιρίες οι αδέσμευτοι, για μια εξαιρετική, νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα να μεταδώσετε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας στους συναδέλφους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, προτιμήστε την συντροφιά των γήινων ζωδίων (Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων) που μπορεί να σας δημιουργήσει αίσθημα σιγουριάς και σταθερότητας σε οποιαδήποτε επαφή σας. Εκπληρώστε τις ανάγκες του δεσμού σας, με τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση, μην θεωρείτε την αγάπη δεδομένη στην σχέση σας, αναγεννήστε τις στιγμές με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικές, αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις τραβούν σήμερα το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, που μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε με δυναμισμό, με δημιουργικότητα αλλά και με πρωτοποριακό πνεύμα, για να κατακτήσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις και τα συναισθηματικά σας όνειρα. Γεμίστε με φως, με ζωντάνια και με ελπίδα την ερωτική σας καθημερινότητα, η καλή και ευχάριστη διάθεσή σας, μαζί με τα ειλικρινή σας αισθήματα για το άλλο σας μισό, φέρνουν την ευτυχία στον δεσμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνοντας ουσιαστικές και σημαντικές επαφές σήμερα με τα σωστά πρόσωπα, έχετε την δυνατότητα να επιλύσετε τις διαφωνίες σας στην επαγγελματική σας καθημερινότητα, αλλά και να προστατέψετε την ψυχική σας ηρεμία από ανταγωνισμούς και κόντρες στο περιβάλλον που κινείστε. Οι θετικές αστρολογικές όψεις, δημιουργούν ευχάριστη διάθεση και σας προτρέπουν να χρησιμοποιήσετε και να εκμεταλλευτείτε με επιτυχία στην ερωτική σας ζωή, την διπλωματική και την επικοινωνιακή σας ευλυγισία.

ΖΥΓΟΣ

Εκμεταλλευτείτε την εύνοια της σημερινής μέρας, για να τακτοποιήσετε τις πάσης φύσεως εκκρεμότητες που αφορούν τα οικονομικά σας ή που έχουν να κάνουν με μια σημαντική συμφωνία στην επαγγελματική σας καριέρα. Κλείστε ερμητικά τις πόρτες του παρελθόντος που έχουν μείνει ανοιχτές και επηρεάζουν την συναισθηματική σας ζωή, μην δέχεστε χωρίς όρους μια επανασύνδεση με ερωτικό πρόσωπο που έχει κουράσει την καρδιά σας, οι αδέσμευτοι κεντρίστε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην ενθουσιάζεστε εύκολα σήμερα με τις τυχόν ανατρεπτικές, ενθουσιώδεις αλλαγές που έρχονται στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή, κρατήστε μικρό καλάθι στις υποσχέσεις των συνεργατών σας και του ερωτικού σας συντρόφου, αν δεν δείτε να πραγματοποιούνται οι προσδοκίες και τα όνειρά σας. Σφύζετε από ενέργεια και δυναμισμό, δείχνετε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο ερωτικό σας βήμα είτε είσαστε σε σχέση, είτε δέχεστε το φλερτ μιας εξαιρετικής, νέας γνωριμίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκεφτείτε καλά σήμερα πριν τολμήσετε την επόμενη κίνηση, είτε σε θέματα που αφορούν στην καριέρα σας, είτε σε εξελίξεις που περιμένετε στην προσωπική σας ζωή. Μην αφήνετε την επιπολαιότητα και τον ενθουσιασμό να σας παρασύρουν σε λανθασμένες αποφάσεις και αμφίρροπες επιλογές που επηρεάζουν την σχέση σας, συζητήστε με αισιοδοξία και νηφαλιότητα με το ταίρι σας, σβήστε τις πληγές του χθες από την καρδιά σας, έχοντας σαν κυρίαρχο σκοπό την ενότητα του δεσμού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επενδύστε στην βοήθεια και την στήριξη των συναδέλφων σας και των αγαπημένων σας προσώπων, ασχοληθείτε με την κοινωνική και προσωπική σας ζωή, κάντε αυτό που σας ευχαριστεί και σας δίνει δύναμη και κουράγιο για να δικαιώσετε τους κόπους και τις προσπάθειές σας. Κυνηγήστε τους συναισθηματικούς σας στόχους, έχοντας αυτοπεποίθηση στις ικανότητες και στη φλογερή σας λίμπιντο, μην αφήνετε την ανία και την πλήξη να ταλαιπωρούν τον δεσμό σας, αναζωογονήστε την σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε τις κοινωνικές σας επαφές σήμερα σε χαμηλούς αλλά όχι σε υπόγειους τόνους, δείξτε το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σας απασχολούν, δίχως να αφήσετε περιθώριο στα αγαπημένα σας πρόσωπα να επέμβουν στην ζωή σας. Σκεφτείτε πως ίσως είναι απαραίτητο να αφήσετε πίσω σας κάτι που σας ενοχλεί αφόρητα, μια αμφίρροπη δέσμευση που δυσαρεστεί με προβλήματα την καρδιά σας ή μια φιλική σχέση που δεν ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα μπορείτε να βρείτε προσωπικό και συναισθηματικό καταφύγιο στα δικά σας θέματα, στις δικές σας υποχρεώσεις, στους δικούς σας ρυθμούς ζωής, ανοίγεστε μόνο σε άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης σας, κρατάτε για τον εαυτό σας τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας. Δεχτείτε με ευχαρίστηση και χαρά τις συμβουλές του ερωτικού συντρόφου και των οικείων σας, μην χάνετε το κέφι και τη ζωντάνια σας για ανούσιες λεπτομέρειες στον δεσμό σας, αφεθείτε ανέμελα στους ρυθμούς του έρωτα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment