PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα να είστε πειθαρχημένοι και εντός των κανόνων.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ίσως να εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι. Αποφύγετε επικριτικές εκφράσεις, προσπαθήστε να ελέγξετε την παρορμητικότητα και τον αυθορμητισμό σας. Σε περίπτωση που σκέπτεστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας σε συγκεκριμένο πρόσωπο τότε να το κάνετε, η σημερινή αστρολογική όψη θα σταθεί στο πλευρό σας, θα σας δώσει το άνοιγμα που ψάχνετε. Προσοχή στις τελεσίδικες αποφάσεις και επιλογές, για σήμερα σας συμβουλεύω να μην πράξετε βιαστικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Νευρικότητα θα σας προκαλέσουν τυχόν μικρό εμπόδια, ωστόσο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Στόχος σας θα είναι η ήρεμη αρμονική επικοινωνία και όχι οι σκληρές διαπραγματεύσεις υπεροχής ή διεκδίκησης. Με ισχυρή την επιθυμία να δημιουργήσετε ισορροπημένες καταστάσεις θα φανείτε συγκαταβατικοί, διαλλακτικοί σε κάποιες περιπτώσεις, και γενικά προστατευτικοί. Αυτή τη φορά στις συζητήσεις σας θα αφήσετε δίοδο συμβιβασμού με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο συμφιλιώσεων και επανασυνδέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σήμερα τουλάχιστον καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις που κατά πάσα πιθανότητα μετά θα μετανιώσετε που τις πράξατε. Διατηρήστε ακμαία την ψυχολογία σας, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα πάρει απρόσμενες θετικές διαστάσεις φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε συναισθηματικές βλάβες που προκλήθηκαν από αρνητικά λόγια κακιάς στιγμής. Κοινωνική και γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας και τις σκέψεις σας. Για εσάς τους χωρισμένους ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανασύνδεσης.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, πρωτοποριακός ίσως και εκκεντρικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σήμερα δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας, θα είστε επιρρεπείς σε παρορμητικές οικονομικές ενέργειες, ενδέχεται να δημιουργήσετε αυξημένα έξοδα. Η εμφάνιση προσώπου που σας ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη κατάληξη. Σας δίνω τη συμβουλή να έχετε απέναντι του ξεκάθαρη στάση και σταθερές βλέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Ώριμη και ισορροπημένη θα είναι η κρίση σας, σε συνδυασμό με την σταθερότητα στις απόψεις σας, θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε εμπιστοσύνη και πολύ θετικές εντυπώσεις. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα υπερισχύσει η γνώμη σας καταλήγοντας σε επιτυχία. Λύση θα δοθεί σε ένα συναισθηματικό σας θέμα, πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε διπλωματικά.

ΖΥΓΟΣ

Ζωτικότητα, ενέργεια και δυνατό ένστικτο θα είναι τα βασικά σας στοιχεία, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι εποικοδομητικές, συνεργάσιμη θα είναι η στάση σας. Έρχονται χρήματα στο πορτοφόλι σας, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν. Εκδηλώσετε ξεκάθαρα και με σαφήνεια τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σήμερα θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια και θερμές εξομολογήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα ενισχυθεί κατά πολύ το ένστικτο σας, οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε από παγίδες, συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, τα άλματα θα τα μελετήσετε πολύ καλά, στρατηγική θα έχει η στάση σας. Στα αισθηματικά σας, οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από αγχωμένες και πιεστικές καταστάσεις, για τους ελεύθερους και μόνους έρχονται ευχάριστες εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε επαγγελματικά ένα βήμα πιο μπροστά θέτοντας υψηλότερα οράματα και οικονομικούς στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, ωστόσο προσοχή να μην μετατρέψετε το πείσμα σε εμμονή. Ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στις αποφάσεις σας. Επανασυνδέεστε με πρόσωπο που ο τσακωμός σας ήταν πρόσφατος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει θετικά αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και αναλάβετε επικίνδυνα ρίσκα. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας δημιουργήσει έκπληξη. Θα εμφανιστεί πρόσωπο στη ζωή σας που θα σας οδηγήσει σε ενέργειες μη συνηθισμένες για εσάς,  θα πράξετε με τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης, το νου σας να μην πέσετε σε υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, οι διαθέσεις σας θα είναι ανταγωνιστικές. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων, διαφοροποιείτε τη στάση σας, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο αποφασιστικό ίσως και κάθετο ή απόλυτο, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας ελευθερία και εξέλιξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και αρκετά ανεβασμένοι, η παρορμητικότητα σας θα έχει θετικά αποτελέσματα. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με φίλους, αγαπητά πρόσωπα ακόμα και παλιές αγάπες. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο από το παρελθόν, τα θερμά λόγια που θα ειπωθούν μεταξύ σας θα έχουν ως κατάληξη να αναθεωρήσετε απόψεις, στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment