PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η ευγένεια θα σας πάει μακριά.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε ακουστά την έκφραση «είσαι ό,τι τρως»; Αυτό πρέπει να υιοθετήσετε, καθώς το φαγητό μπορεί να αποτελέσει βάλσαμο για την καθημερινότητά σας. Φυσικά, αυτό σημαίνει να βάζετε στο πιάτο σας τροφές που θα τονώσουν την υγεία και την ακμαιότητά σας. Ακόμα κι αν εφαρμόζετε ήδη ένα σταθερό πρόγραμμα εξάσκησης και προσεκτικής διατροφής, μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω. Τα φρούτα, τα λαχανικά, το αβοκάντο και αφεψήματα από βότανα μπορούν να ανεβάσουν κι άλλο την ακτινοβολία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Παραμερίστε κάθε επιθετική πρόθεσή σας, έχετε άριστες πιθανότητες να χειριστείτε κάθε κατάσταση με ηρεμία, ειδικά επειδή είστε ήδη ορμητικοί. Η καλύτερη διαδρομή για να κερδίσετε κάθε διαπραγμάτευση, είναι να κλείσετε τα αφτιά στον αρνητισμό και να οπλιστείτε με στοιχεία. Δεν πρέπει να ακουστείτε απότομοι ή εχθρικοί, ο στόχος σας είναι ο διάλογος και όχι να κάνετε κήρυγμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε μια δυναμική κίνηση για τα επαγγελματικά σας. Το χάρισμα σας στους ελιγμούς ενισχύεται από τη διαίσθησή σας, γι’ αυτό κινηθείτε όσο το σίδερο είναι ζεστό. Δεν χρειάζεστε μεσάζοντες για να εντοπίσετε τα κατάλληλα άτομα που πρέπει να προσεγγίσετε. Μόνο φροντίστε να είστε καίριοι και επί του θέματος. Οι «κρατούντες» θέλουν να ακούν τα δικά σας οφέλη, όχι το παρασκήνιο κάθε σκέψη σας. Αυτό αφήστε το για αργότερα, όταν θα γιορτάζετε τις νίκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να βάλετε σε κίνηση τα φιλόδοξα όνειρά σας, ειδικά παίρνοντας ρίσκα. Αλλά να είστε σε ετοιμότητα, γιατί αυτές οι πόρτες θα κλείνουν και εξίσου γρήγορα. Δεν πρέπει να χάσετε τη στιγμή, επειδή χασομερούσατε στο διαδίκτυο. Δεν αποκλείεται σύντομα να συζητάτε σχέδια με ανθρώπους σε διάφορα μέρη του κόσμου.

ΛΕΩΝ

Ας είστε σε ετοιμότητα για κάποιες ιδιαίτερα θερμές εμπειρίες. Ωστόσο, φροντίστε να είστε διακριτικοί και συνετοί, ειδικά αν το ταίρι ή το αντικείμενο του πόθου σας αφορά τον εργασιακό σας χώρο. Οι αδέσμευτοι μην εκπλαγείτε αν σας έλξει ένα άτομο που διαφέρει από τις συνήθεις επιλογές σας. Εξερευνήστε κατά πόσο μπορείτε να τιθασεύσετε την παρόρμηση αλλά και τη διέγερσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ομαδική δουλειά θα κάνει κάθε εγχείρημά σας πιο πετυχημένο. Η ικανότητά σας να δικτυώνεστε αγγίζει νέα επίπεδα. Από αυτό θα γεμίσετε αυτοπεποίθηση και ώθηση για να εμπνεύσετε πολλούς να συμπράξουν μαζί σας. Αποφασίστε αν ενδιαφέρεστε να κάνετε τις επιλογές σας από τους «πολλούς» ή θα απευθυνθείτε στους κορυφαίους. Μετά φροντίστε να ακουστούν όλες οι απόψεις, για να έχει μεγαλύτερο εύρος η επιτυχία σας. Και αν ένα ιδιαίτερο άτομο φανεί πιο προκλητικό, κανονίστε μια διαπροσωπική συνάντηση. Είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσετε τελικά ένα πολύ δυναμικό δίδυμο.

ΖΥΓΟΣ

Σηκώστε από νωρίς τα μανίκια, μπορείτε να αρχίσετε να μετράτε επιτυχίες. Η στρατηγική σας να περιλαμβάνει πρόγραμμα, οργάνωση και προσοχή στις λεπτομέρειες. Και αν έχετε περιορισμένο χρόνο, μην διστάσετε να επιστρατεύσετε επιπλέον χέρια. Η εστίαση στους δικούς σας στόχους θα είναι το κλειδί της διεκπεραίωσης, γι’ αυτό μην αφήσετε κανέναν να σας εκτρέψει από την πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα γοητεύσετε ή θα γοητευτείτε; Το βέβαιο είναι ο φτερωτός Έρωτας έχει στοχεύσει ήδη την καρδιά σας και θα την πετύχει με απρόβλεπτους τρόπους. Γι’ αυτό μειώστε την ταχύτητά σας και παραμερίστε όσα θεωρείτε δεδομένο ότι σας έλκουν, οι ανέλπιστες σπίθες μπορεί να αφορούν και ένα άτομο από διαφορετικό μέρος ή κουλτούρα. Αλλά ακόμη κι αν είστε δεσμευμένοι, χειριστείτε την ένταση στην ατμόσφαιρα με λίγο χιούμορ. Ρίχνοντας τα τείχη σας και μόνο, το ταίρι σας θα σας δει υπό διαφορετικό πρίσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν γίνεται να παραμελείτε συνεχώς τις δικές σας επιθυμίες για να ικανοποιείτε τους άλλους. Η καρδιά σας θα επαναστατήσει. Δοκιμάστε έστω να αναδείξετε τα αληθινά σας ζητούμενα, γιατί η ειλικρίνεια είναι πιο δυνατός μαγνήτης από την στρατηγική. Να ξέρετε ότι θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι προσεγγίσετε και θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Η δημιουργικότητά σας θα συμπράξει με την υποστηρικτική διάθεση των άλλων. Έτσι θα απελευθερωθείτε από πολλά βάρη και θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγείτε για λίγο από την εντατική σκέψη. Πρέπει να επιστρέψετε στον ρεαλισμό και να επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας καθήκοντα. Μπορείτε να χειριστείτε όλες τις πρακτικές σας εκκρεμότητες, ακόμα και θέματα που έχουν βαλτώσει λόγω έλλειψης χρόνου. Αν λειτουργήσετε με συνεργατική διάθεση, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ουσιαστική στήριξη από τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσβλέπετε σε ελεύθερο χρόνο για να αποτοξινωθείτε και να ανανεωθείτε; Είναι καιρός να μειώσετε την καφεΐνη και να στραφείτε στα φυσικά ροφήματα, για να νιώσετε τόνωση και ενδυνάμωση. Ας έχετε πρόχειρα λίγα αμύγδαλα, για κάθε στιγμή που θα θέλετε ένα γρήγορο σνακ. Να κινείστε περισσότερο, με συχνά διαλείμματα ακόμα και τις εργάσιμες ώρες. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε πολύ πιο ευδιάθετοι και ακμαίοι.

ΙΧΘΥΕΣ.

Αποποιηθείτε τα φίλτρα σας, εκφραστείτε με κάθε τρόπο και χωρίς δικαιολογίες. Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε εκείνα τα χρώματα και τα αξεσουάρ που θα μιλήσουν πιο δυνατά από εσάς. Μην διστάσετε να «ντυθείτε» τη διάθεσή σας για ανεμελιά, αλλά και την ανάγκη να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής. Να είστε βέβαιοι ότι θα δεχθείτε πολλές προσεγγίσεις, από άτομα που θα εκτιμήσουν το ανανεωμένο σκεπτικό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment