PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ανάγκη του ελέγχου για όσα βιώνετε.

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιήστε τον συντονισμό σας με την ενέργεια των άλλων, ακόμα κι αν η επαφή σας είναι μέσω μιας κάμερας. Θα είναι εύκολο να ανοιχτούν όλες οι πλευρές για τις διαισθήσεις τους, που δεν αποκλείεται να βοηθήσουν κάποιους σε ψυχολογικό επίπεδο. Μόνο φροντίστε να διατηρήσετε τα υγιή όρια. Ακόμα κι αν «αντιληφθείτε» κάποια ευαίσθητα δεδομένα άλλων, να θυμάστε ότι είστε συνομιλητές και όχι σωτήρες ο ένας του άλλου.

ΤΑΥΡΟΣ

Παραμερίστε για λίγο τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, οι σχέσεις σε προτεραιότητα. Αν σκεφτόσασταν να αφήσετε για το σαββατοκύριακο κάποιες ιδιαίτερες συζητήσεις ή επαφές, να το αναβάλετε. Τώρα είναι η στιγμή να ενισχύσετε τους δεσμούς σας, που επικρατούν πιο χαλαροί ρυθμοί. Πραγματικά θα επαναφορτιστούν οι μπαταρίες όλων, ακόμα και με μια διαδικτυακή συντροφιά για να παίξετε παιχνίδια ή μουσικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα φτάσετε πουθενά πιο γρήγορα με την επιβολή, εστιάστε στο μέλλον που θέλετε, αλλά μειώστε την ένταση που το διεκδικείτε. Παραμερίστε τον εσώτερο δικτάτορα και να αφουγκραστείτε τη δυναμική της ομάδας σας. Ακούστε ό,τι καινούργιο και ανανεωτικό έχουν να προτείνουν οι υπόλοιποι. Επίσης, δεν πρέπει να ξεπεράσετε τη γραμμή ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Έχετε τους φίλους σας για να κάνετε εκμυστηρεύσεις ή να ζητήσετε συμβουλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο οραματισμός της πορείας σας είναι το πρώτο βήμα για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Σκεφτείτε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας και οπτικοποιήστε τα, με ζωηρά χρώματα και σχέδια που θα σας ενεργοποιούν. Με έμπνευση και αποφασιστικότητα, βάλτε πάθος στο μέλλον σας. Παράλληλα, περιποιηθείτε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας. Η ομορφιά τονώνει τη διάθεσή σας και οι φωτογραφίες που θα αναρτήσετε θα διευρύνουν κατά πολύ τον κύκλο των επαφών σας.

ΛΕΩΝ

Άλλος ένας γύρος ντεζαβού για εσάς. Να αναμένετε να έρθετε σε επαφή με μια σημαντική γυναίκα της ζωής σας, ακόμα κι αν βρίσκεται σε άλλη γεωγραφική περιφέρεια. Μια από τις δύο πλευρές κάτι θέλει να διαχειριστεί, εσείς ή εκείνη βιώνετε μια δύσκολη συγκυρία. Εξίσου πιθανό είναι να έχετε μια εξαιρετική δημιουργική ιδέα, που να μπει σε άμεση εφαρμογή μέσα από αυτή τη φαινομενική «σύμπτωση».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πραγματικά πρέπει να πάψετε να ζητάτε τις απόψεις των άλλων, έχετε την τάση να στηρίζεστε στους δικούς σας ανθρώπους για συμβουλές, ειδικά επειδή αναλύετε υπερβολικά τα πάντα. Σας αρέσει να έχετε διάφορες οπτικές γωνίες, για να αποφασίσετε τι είναι ενδεδειγμένο για εσάς. Οι αποφάσεις σας τώρα πρέπει να αντικατοπτρίζουν εσάς και μόνο. Πάψτε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας κι ακολουθήστε το ένστικτό σας. Θα σας πάει στη σωστή κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

Μήπως έχετε χάσει το κίνητρο για να εστιάσετε στην ευημερία σας; Το σύμπαν θα εμφυσήσει νέο αέρα στις συνήθειές σας, τόσο για την εξάσκηση όσο και για τη διατροφή σας. Αλλάξτε τη μουσική που συνοδεύει τη γυμναστική σας ή στραφείτε στον χαλαρωτικό διαλογισμό. Βρείτε το πρόγραμμα που σας εμπνέει, τώρα που το διαδίκτυο βρίθει από εφαρμογές για εξάσκηση στο σπίτι. Απευθυνθείτε στους φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για καινούργιες συνταγές και ιδέες όσον αφορά τη διατροφή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σύμπαν σας στέφει στους πλέον περιζήτητους. Μην αφήσετε να πάνε χαμένες αυτές οι δυναμικές δονήσεις έλξης, φροντίστε να γνωστοποιήσετε όσα «λαχταράτε». Ακόμα και διαδικτυακά, θα λάβετε απίστευτη ανταπόκριση για τα ζητούμενά σας. Τονίστε την ακαταμάχητη εμφάνισή σας και αναρτήστε καινούργιες φωτογραφίες. Να είστε βέβαιοι ότι η τόλμη σας θα ανταμειφθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σπίτι σας θα αποτελέσει τον αποδέκτη της έμπνευσής σας. Είναι βέβαιοι ότι η φωλιά σας θα ωφεληθεί από μια ανακαίνιση, τώρα που οι συνθήκες απαιτούν περιορισμό. Εστιάστε στην υποστήριξη αυτής της νέας πραγματικότητας ζωής, με γνώμονα τη λειτουργικότητα. Φροντίστε τους χώρους σας, απελευθερώστε τους από καθετί περιττό για να ρέει η θετική ενέργεια. Και αν συμβιώνετε με την οικογένεια, δημιουργήστε αυτόνομες γωνιές για το κάθε άτομο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε την προσωπική σας πινελιά σε ό,τι κι αν κάνετε, αναζητήστε τις απόψεις και των άλλων εμπλεκόμενων αν χειρίζεστε ένα ομαδικό εγχείρημα. Η τρυφερή σας πρόθεση για την ψυχολογία και την ευημερία των άλλων, θα βελτιώσει πολύ την παραγωγικότητα όλων. Το να παρακάμπτετε τα εργασιακά και να μιλάτε για τους ανθρώπους, θα ισορροπήσει την απόδοση προς τον κοινό στόχο. Κάθε γνήσια επαφή με αυτούς που συνεργάζεστε και εμπιστεύεστε, θα καθαρίσει τη σκέψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συνταγή της επιτυχίας περιλαμβάνει ίσες ποσότητες οργάνωσης και οραματισμού. Τώρα μπορείτε να στήσετε ένα διαυγές πλάνο δράσης, γι’ αυτό σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά. Παράλληλα φροντίστε να αξιοποιήσετε τη δυναμική της φαντασία σας. Ο οραματισμός των στόχων σας θα δώσει ταχύτητα στην υλοποίησή τους. Ακόμα κι αν κάτι δεν σας φαντάζει «πρακτικό», να έχετε εμπιστοσύνη στις προτροπές του σύμπαντος.

ΙΧΘΥΕΣ.

Αναρωτιέστε ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα σας; Ακόμα κι αν σας λείπει η έμπνευση αυτή τη στιγμή, δεν πρέπει να παραμερίσετε τα όνειρά σας. Σίγουρα έχετε κάτι καλό σε εξέλιξη, γι’ αυτό δεν πρέπει να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Απομακρύνετε από το περιβάλλον σας κάθε αρνητική ή επικριτική επιρροή, στραφείτε σε όσους τα έχουν καταφέρει. Και αφού μπόρεσαν εκείνοι, μπορείτε κι εσείς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment