PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα αίσθηση ευτυχίας .

ΚΡΙΟΣ

Προσελκύετε σήμερα την δόξα και την ευημερία στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας επιδιώξεις, δείχνετε ευχαριστημένοι και πρόσχαροι για την καλή πορεία της δουλειάς σας και της προσωπικής σας ζωής, ενώ οι πλανητικές συγκυρίες ενισχύουν τον εγωισμό και την υπεροψία σας απέναντι σε θέματα που αφορούν αντιπαλότητες και έχθρες με τα οικεία σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Σκεφτείτε πως η νευρικότητα και οι ακραίες συμπεριφορές οδηγούν σε αντίθετα, έκρυθμα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να έχετε γερά νεύρα και δυνατές, εσωτερικές αντιστάσεις για να αποφύγετε μια σύγκρουση στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε με συνάδελφο ή ανώτερο πρόσωπο που επηρεάζει την πρόοδο σας. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση σιγουρευτείτε για τις δικές σας επιδιώξεις και τις επιθυμίες σας, ισορροπήστε τα πραγματικά θέλω και τις ανάγκες σας και συζητήστε ήρεμα και μεθοδικά ακόμα και με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην αφήνετε για αύριο ότι μπορεί να γαληνέψει σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως δυσκολεύεστε σήμερα λίγο να κάνετε περισσότερο υπομονή για να επιτύχετε τις εργασιακές σας φιλοδοξίες και τις εσωτερικές σας επιδιώξεις, μπορεί να μην εκτιμήσετε σωστά τις αντοχές και τα νεύρα των προσώπων που σας περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να προκύψουν εντάσεις και επικοινωνιακός αναβρασμός στις πάσης φύσεως σχέσεις σας. Μην αποθαρρύνετε τον άνθρωπο που στηρίζει τα συναισθηματικά σας όνειρα, δείξτε ανεκτικότητα και ζεστασιά, ανακτήστε την αισιοδοξία και το πάθος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυστυχώς σήμερα δεν είσαστε και τόσο συνεργάσιμοι με τους οικείους και τα προσφιλή σας άτομα, δεν αισθάνεστε άνεση στο περιβάλλον που κινείστε, η δυσφορία και η ανασφάλειά σας ίσως ξεπεράσουν τα όρια, για αυτό το λόγο καλό θα είναι να χαλιναγωγήσετε τα νεύρα και τον θυμό σας και να συγκεντρωθείτε στα ουσιαστικά και σημαντικά θέλω της καρδιάς σας. Νιώστε και πάλι ασφαλείς στον δεσμό σας, αναθερμάνετε την αγάπη με το ταίρι σας, χρωματίστε με πάθος την σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Το σύμπαν σήμερα δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις των πλανητών και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επηρεαστεί η προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Προσοχή στις παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα με τα προσφιλή σας άτομα και τους συνεργάτες σας, στις εντάσεις και τις διαφωνίες με τον ερωτικό σας σύντροφο, στην εσωτερική πάλη της καρδιάς σας με το άλλο σας μισό για το αύριο του δεσμού σας, στην ασυνεννοησία και τις αψιμαχίες με το ταίρι σας που πιθανόν σας χαλάσουν την διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να έχετε τις καλύτερες προθέσεις για τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα, αλλά οι αστρολογικές όψεις της ημέρας με τους άλλους πλανήτες να σας χαλάνε τα σημαντικά σας σχέδια, να προκαλούν αναβολές και καθυστερήσεις στις βαθιές σας επιθυμίες. Μπόρα είναι και θα περάσει αν δεν δώσετε περισσότερη σημασία από ότι χρειάζεται σε μια διαφωνία με το ταίρι σας, αν σιωπήσετε σε μια επαγγελματική αντιδικία, αν χαλαρώσετε στην ζεστασιά του δεσμού σας.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε σήμερα τις εντάσεις και τις αψιμαχίες με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, ενδεχομένως εγκυμονούν προβλήματα στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας σχέσεις, για αυτό το λόγο φανείτε περισσότερο συζητήσιμοι και διαλλακτικοί στις απόψεις και τα πιστεύω σας. Μην ασχολείστε με πολλά πράγματα μαζί ταυτόχρονα, επιλέξτε τα θέματα και τις καταστάσεις που σας ηλεκτρίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, χαλαρώστε και ισορροπήστε τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα έλεγα πως είναι η ευνοϊκότερη μέρα για να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα σε οποιονδήποτε τομέα της καθημερινότητας, αντίθετα χρειάζεται να αποφύγετε συζητήσεις και συμφωνίες που σας προκαλούν θυμό και εκνευρισμό. Κρατήστε χαμηλούς και ήπιους τόνους με τον ερωτικό σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσπαθήστε να αφουγκραστείτε τις αδυναμίες και τις ανάγκες του δεσμού σας, μην βγάζετε συμπεράσματα για το ταίρι σας που ίσως αργότερα μετανιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σας γεμίζει με ενέργεια και ενθουσιασμό, είσαστε περισσότερο ξεσηκωμένοι και γρήγοροι από ποτέ, προκειμένου να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας και στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε τις υπερβολές, την παρορμητικότητα και τον δυναμισμό σας, ώστε να μην δημιουργήσετε οξυμένη ατμόσφαιρα στην σχέση σας, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας για να εξομαλυνθούν οι διαφωνίες με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αντιθέσεις και οι δύσκολες αστρολογικές όψεις της ημέρας είναι σχεδόν βέβαιο πως σας δημιουργούν σήμερα την διάθεση να έρθετε σε ρήξη με τους συναδέλφους και τα οικεία σας πρόσωπα, προκειμένου να κατακτήσετε τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας. Χρειάζεται ιδιαίτερη περίσκεψη σε μια συζήτηση με το ταίρι σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος σοβαρής διαφωνίας στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι δείξτε εγκράτεια στα σχέδιά σας για μια νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια ημέρα γεμάτη αντιθέσεις και αντιφάσεις, για αυτό το λόγο χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή και σημασία στις προσωπικές σας ανάγκες και τις επαγγελματικές σας επιθυμίες, να μην ζητάτε από τον εαυτό σας και από τους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν περισσότερα από αυτά που μπορεί να πράξουν. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε στα δίχτυα μια καινούριας, αισθησιακής γνωριμίας, αν δεν ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά του φλερτ που έλκει την καρδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην προσπαθήσετε σήμερα να κάνετε το ακατόρθωτο, μην ζορίζετε τον εαυτό σας να υπερβάλλει για να πετύχετε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας, γιατί πιθανόν να συναντήσετε απροσπέλαστα τείχη στις ιδέες και τα όνειρά σας και να απογοητευτείτε αρκετά. Ξεκαθαρίστε τα πρόσωπα που χαίρονται με τις χαρές σας και λυπούνται με το πρόβλημά σας, μην τα δίνετε όλα σε όλους και μην παγιδεύεστε με φρούδες υποσχέσεις και κάλπικες ελπίδες, μιλήστε στους οικείους σας με ήρεμο και διπλωματικό τρόπο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment