PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα για να λάβετε τα «μηνύματα», πρέπει να αφεθείτε και να έχετε πίστη.

ΚΡΙΟΣ

Κάντε μια ανάπαυλα από τους γρήγορους ρυθμούς σας. Σας χρειάζεται λίγη ξεκούραση για να αποβάλετε την ένταση των τελευταίων ημερών. Θα είναι ιδανική μια συνεδρία γιόγκα ή διαλογισμού, που θα σας συντονίσει με τον εσώτερο εαυτό σας. Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία, για να φορτίσετε τη διαίσθηση αλλά και τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν δεν ρίξετε λίγο τις άμυνες σας με τους φίλους, με ποιους θα τις ρίξετε; Αυτή θα βαθύνει την ανάγκη σας να έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν χρειάζεστε να γνωρίζεστε χρόνια με κάποιους για να συζητήσετε άνετα και αποκαλυπτικά. Ουσιαστικά, είναι πιο εύκολο να ανοιχτείτε με ανθρώπους που δεν ανήκουν στον στενό σας κύκλο. Από την άλλη πλευρά, είναι μια καλή ευκαιρία να δείξετε και πόσο άρτιοι ακροατές είστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποια κατεύθυνση θέλετε να πάρει η ζωή σας; Κοιτάξτε λίγο πιο πέρα από την καθημερινότητα, «δείτε» το μέλλον που θέλετε να προσελκύσετε. Πρέπει να κατασταλάξετε στα πραγματικά σας ζητούμενα, όπως και για ποια δεν χρειάζεται να παλεύετε τόσο σκληρά. Το αναλυτικό σας ταλέντο είναι άρτιο εργαλείο για να ξεπεράσετε τις όποιες περιοριστικές πεποιθήσεις σας. Τολμήστε να οραματιστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην παραμερίζετε όσα φαντάζεστε, πρέπει να οραματιστείτε τα σπουδαία σας σχέδια. Βάλτε ενέργεια και αποφασιστικότητα σε όσα ποθείτε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πού θέλετε να πάτε διακοπές; Οι υγειονομικοί περιορισμοί μπορεί να περιορίζουν τη μετακίνηση, όχι όμως και την φαντασίωση. Βάλτε γύρω σας εικόνες από το μέρος που θέλετε να βρεθείτε, διαβάστε ταξιδιωτικές πληροφορίες γι’ αυτό, μπορεί να βρεθείτε εκεί πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζετε.

ΛΕΩΝ

Μπείτε στις πιο μύχιες πτυχές της ψυχής σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διαπεράσετε την επιφάνεια των συναισθημάτων σας. Δώστε σημασία στις «φαινομενικές» συμπτώσεις, ίσως αποτελούν καρμικές παραινέσεις. Όλα αξίζουν να τα διερευνήσετε περισσότερο, γιατί αυτός ο συντονισμός μπορεί να υλοποιήσει ό,τι κι αν οραματιστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας εκπλήξει ευχάριστα μια μετάβαση από την αναλυτική οπτική σας στη διαισθητική. Δεν αποκλείεται να βιώσετε την πρωτόγνωρη εμπειρία, να βρεθείτε για λίγο στη θέση κάποιου άλλου. Αναζητήστε τα κοινά σας σημεία αντί να κάνετε κριτική. Μην σκεφτείτε τίποτα, μόνο νιώστε, θα σας εντυπωσιάσει ο αντίκτυπος μιας τέτοιας επαφής.

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεστε κάποιο κίνητρο για να στραφείτε ξανά στην ευημερία σας; Μπορείτε να θέσετε και ψηλά τον πήχη, ειδικά αν θέλετε να ξεπεράσετε συνήθειες που δεν ευνοούν την καθημερινότητά σας. Υπάρχει βαθύτερη αξία στην υλοποίηση αυτών των αλλαγών, πέρα από την βέβαιη βελτίωση της εμφάνισής σας. Η ορθότερη διατροφή, η τακτική άσκηση και η προσωπική περιποίηση, θα κάνουν θαύματα στην αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να προσγειωθείτε, το πιο πιθανό είναι να σας παρασύρουν κάποιες δυνατές ριπές ρομαντισμού, μιας ιδιαίτερα ονειρικής ατμόσφαιρας. Από την άλλη πλευρά, η ιδιοσυγκρασία σας διαπρέπει μέσα στην ένταση. Οι αδέσμευτοι, μην αντισταθείτε στην παρόρμηση για μια συνάντηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε δεσμευμένοι, «φορέστε» τον πιο σεξουαλικό εαυτό σας και περάστε σαγηνευτικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαθέστε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Τα έντονα συναισθήματά σας και η νοσταλγική διάθεση, μπορεί να εκπλήξουν κι εσάς τους ίδιους. Παράλληλα, είναι καλή στιγμή για να φροντίσετε τους χώρους σας. Μια αλλαγή στη διακόσμηση και λίγες ευαίσθητες πινελιές, θα τους μετατρέψουν στο προσωπικό σας καταφύγιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσθέστε περισσότερη τρυφερότητα στις επαφές σας. Αξιοποιήστε το και ρίξτε τις άμυνές σας, γίνετε πιο φιλικοί και λιγότερο τυπικοί. Και αν κάποιος σας ρωτήσει πώς είστε, κάντε ένα «κοινωνικό πείραμα». Απαντήστε ότι θα θέλατε να συζητήσετε αν έχει χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλετε περισσότερη ευμάρεια και ευτυχία στη ζωή σας; Αρχίσετε με δημιουργικό οραματισμό. Αν θέλετε μια πιο ομαλή εισροή χρημάτων, ένα σπιτικό ή επαγγελματική ικανοποίηση, ζητήστε τα από το σύμπαν. Σιγάστε την αναλυτική σκέψη σας, αναρωτηθείτε τι πραγματικά θέλετε. Το πρώτο βήμα για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, είναι να τα «ονοματίσετε».

ΙΧΘΥΕΣ.

Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και όχι τα πλήθη. Δεν είναι πάντα εύκολο να εξωτερικεύετε την περίπλοκη προσωπική σας πτυχή των καταστάσεων. Ωστόσο, θα ανταμειφθείτε περισσότερο αν την πείτε από το να την κρύβετε. Όσο περισσότερα από τον εαυτό σας καταθέτετε, τόσο πιο δυναμικά και με ενθουσιασμό θα ανταποκρίνονται οι άλλοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment