PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η ενέργεια στην ατμόσφαιρα διατηρείται.

ΚΡΙΟΣ

Προκαλέστε τα όρια που έχετε θέσει οι ίδιοι στον εαυτό σας. Αν κάνατε μετρημένα βήματα ή νιώθετε έτοιμοι να αποκαλύψετε κάποια σχέδια διεύρυνσης, οι δυνατότητές σας τώρα αυξάνονται. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να γνωστοποιήσετε κάθε εγχείρημα ή να βελτιώσετε το γνωστικό σας πεδίο. Ο ουρανός είναι το όριο για να προωθήσετε τα όνειρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφιερώστε χρόνο στη μελέτη των οικονομικών σας, έχετε πιθανότητες βελτίωσής τους. Η σταθερή φύση σας ενδιαφέρεται για το «ψυχρό κεφάλαιο», γι’ αυτό αναζητήστε τρόπους μείωσης των εξόδων και αύξησης των εσόδων. Ίσως σκεφτείτε να αξιοποιήσετε σχετικά ένα ακίνητο ή να κάνετε μια επένδυση. Ό,τι προωθήσετε τώρα, έχει προοπτικές για μακροπρόθεσμη απόδοση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύο κεφάλια δουλεύουν καλύτερα από ένα, όπως και τα περισσότερα μέρη του σώματος, οι συνέργειες κυριαρχούν στη σκέψη σας. Αν και αγαπάτε την κοινωνικότητα, κάποιες φορές έχετε ανάγκη να ασκείτε τον έλεγχο. Γι’ αυτό δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και υπάλληλοι, στραφείτε στην αρμονική έκφραση των ζητουμένων σας. Κάθε σχέση έχει τις προκλήσεις της, αλλά όσο ακούτε χωρίς να κρίνετε, θα βρίσκετε εξαιρετικές λύσεις για όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μειώστε λίγο την ταχύτητά σας, θα νιώσετε πόσο πιέζετε τα όριά σας. Είναι καιρός να περιορίσετε τις κακές συνήθειες και να ορίσετε καινούργια προγράμματα διατροφής και άσκησης. Αναζητήστε τρόπους να καταστέλλεται τις επιθέσεις άγχους κάθε φορά που συναντάτε μια δυσκολία. Η ζωή είναι γεμάτη από αυτές, γι’ αυτό θα ωφεληθείτε αν υιοθετήσετε πιο ευέλικτη οπτική στον χειρισμό τους.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να μονοπωλήσετε την προσοχή, τώρα. Θέλετε τον προβολέα επάνω σας. Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι όλοι είναι πολυάσχολοι, ώστε να μην το πάρετε προσωπικά αν δεν προσηλωθούν σε εσάς. Καλύτερα να κανονίσετε μια συνάντηση, όπου θα εκθέσετε όσα έχουν εξάψει τον ενθουσιασμό σας. Επειδή όλα είναι δούναι και λαβείν, φροντίστε να είστε εξίσου καλοί ακροατές πριν αποζητήσετε ένα καλό ακροατήριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως νιώσετε κάπως ευάλωτοι συναισθηματικά. Αλλά μην προσπαθήσετε να καταπνίξετε όσα νιώθετε. Καλύτερα να αποσυμφορήσετε λίγο το πρόγραμμά σας, για να μην πιεστείτε να φορέσετε κάποιο προσωπείο. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να ισορροπήσει, πριν περάσετε στις κοινωνικές και εργασιακές σας υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Είστε έτοιμοι για πολλές επαφές; Πιάστε χαρτί και μολύβι ή βάλτε τα χέρια στο πληκτρολόγιο. Μην ασχοληθείτε με την τελειοποίηση του αποτελέσματος, καταγράψτε τώρα και θα επιστρέψετε μετά. Κάθε ανταλλαγή ιδεών και εποικοδομητικός διάλογος θα αποδώσει τα μέγιστα. Διερευνήσετε τις επαγγελματικές προοπτικές σας, προσεγγίσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Δεν συμφωνούν πάντα στις απόψεις τα μεγάλα μυαλά, γι’ αυτό συνδυάστε όλες αυτές τις διαφορετικές φωνές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ορμίστε ακάθεκτοι στο χρήμα. Είστε σε πρακτική «λειτουργία» και με τη σκέψη εστιασμένη στην ασφάλεια. Επιβεβαιώστε ότι όλα βρίσκονται σε αποδοτική πορεία, επιθεωρήστε όσα έχετε και όσα επιθυμείτε. Ακόμα κι αν υπάρχουν κενά στον προϋπολογισμό, τώρα θα βρείτε τρόπους να τα γεμίσετε και να τα διορθώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Αν νιώθατε κάπως πεσμένοι τελευταία, τώρα πρέπει να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις. Και να ξέρετε ότι όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας, τόσο πιο γρήγορα θα τους υλοποιήσετε. Εστιάστε σε αυτούς και μόνο, χαράξτε τη νέα πορεία σας. Θέστε προτεραιότητες και αρχίστε να κάνετε δρασκελιές προς την επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως υπάρξουν κάποιες ρωγμές στη συναισθηματική πανοπλία σας. Ας έχετε κοντά σας αρκετά χαρτομάντιλα, μιας και θα σας έλκει ο πόνος των άλλων. Αλλά κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί θετικό, αφού θα κερδίσετε καινούργιους συμμάχους. Όλοι θέλουν να παίρνουν στήριξη από συμπονετικούς αρχηγούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πάντα τόσο υπερκινητικοί ή φταίει η υπερβολική καφεΐνη; Όπως και νά ’χει, θα καταπνίξετε κάθε νωχελικότητα γύρω σας και θα οργανώσετε τα πάντα αστραπιαία. Μόνο φροντίστε καθ’ οδόν να κάνετε λίγα διαλείμματα για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας. Επιλέξτε ένα υγιές διαιτολόγιο, προτιμήστε φυσικά τονωτικά ροφήματα και αρκετό νερό. Έτσι θα διατηρήσετε τη διαύγεια της σκέψης σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Ετοιμαστείτε για αλλαγές, ένα ρόδινο φως ανάβει στο επαγγελματικό μέλλον σας. Παρά τη δημιουργικότητά σας, τώρα μπορείτε να γίνετε και επικερδείς. Με στρατηγική και καινοτόμες κινήσεις, προωθήστε τα εγχειρήματα σας ακόμα και μέσω διαδικτύου. Προσεγγίστε ειδήμονες του κλάδου σας, ενταχθείτε εθελοντικά σε σχετικές ομάδες. Η γνωστοποίηση των ταλέντων σας θα σας φέρει πιο κοντά στις επιτυχίες που επιδιώκετε

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment