PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα μια ενδιαφέρουσα είδηση.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να νιώσετε αδυναμία να ελέγξετε την φόρα που θα πάρουν τα λόγια σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε λεκτικές διαμάχες, δώστε περισσότερη σημασία στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων. Δεν θα εμφανιστείτε ανεκτικοί με πρόσωπα που θεωρείτε πως δεν μπορούν να κατανοήσουν το τρόπο σκέψης και έκφρασης σας, κάθετοι θα είστε στις απόψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη της ημέρας θα φέρει δυσκολία στην επικοινωνίας σας, ωστόσο η μέρα θα σας εφοδιάσει με κατανόηση και διαλλακτικότητα γεγονός που θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα διαφωνιών. Θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, θα δοθεί λύση σε θέμα που δημιουργούσε εντάσεις. Έρχεται προοπτική επανασύνδεσης για τους χωρισμένους, το πρώην ταίρι σας θα σας ζητήσει συνάντηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας. Ευφράδεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, θα ολοκληρώσετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Το πρόσωπο που θα σας ζητήσει προσωπικό ραντεβού θα είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα της ερωτική σας ζωής. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, απολαύστε τα χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη της ημέρας θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις που θα ανοίξουν δίοδο επαγγελματικής βελτίωσης. Κρατήσετε θετική στάση στα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στη σχέση σας, η διάθεση σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και διαλλακτικότητα, θα φέρει οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε.

ΛΕΩΝ

Η όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας. Διαλλακτική, θερμή και αρκετά συγκαταβατική, θα είναι η συμπεριφορά σας γεγονός που θα μαλακώσει τόσο τις αντιδράσεις σας όσο και τις διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Μια ευχάριστη πρόταση που θα σας γίνει από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να σας ξεκουράσει κάνοντας ένα διάλειμμα από σοβαρές σκέψεις. Σήμερα βραδινή ώρα θα ζήσετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη της ημέρας, θα σας κάνει ομιλητικούς, επικοινωνιακούς, σήμερα θα έχετε πολύ έντονα τη διάθεση να εκδηλώσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, με αποτέλεσμα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ωστόσο προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές.

ΖΥΓΟΣ

Διαύγεια σκέψης και έκφρασης θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Με ξεκάθαρο τρόπο θα διατυπώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, με αποτέλεσμα να γίνετε κατανοητοί και να μην αφήσετε περιθώριο παρεξηγήσεων ή παρερμηνεύσεων. Τολμηρά λόγια που θα ξεστομίσετε θα κλείσουν ενοχλητικά στόματα καταφέρνοντας να απαλλαγείτε από αρνητικά πρόσωπα και σχόλια. Δεν αποκλείεται σήμερα να σας θυμηθεί πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να αλλάξετε στόχους και κατευθύνσεις. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα σας ωθήσει σε δυναμική δράση και αντιμετώπιση, θα πάρετε τολμηρές αποφάσεις που θα σας φέρουν νέα ανοίγματα. Η θερμή συμπαράσταση που θα δώσετε σε πρόσωπο φιλικό ή ερωτικό, θα δυναμώσει τον ψυχικό σας δεσμό, θα λάβετε βαθειά εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει ανάγκη για ξεκάθαρες καταστάσεις, για επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Ό,τι νιώσετε και ό,τι σκεφτείτε θα το διατυπώσετε με τρόπο ξεκάθαρο χωρίς υποκρισία και χωρίς τον φόβο αρνητικής κριτικής. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε προτάσεις και νέες ιδέες, θα εισακουστούν κάποιες παρατηρήσεις που θα αποφασίσετε να διατυπώσετε. Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη θα σας βγάλει από την ρουτίνα, θα σας δώσει την δυνατότητα να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει στο να εκφραστείτε με απόλυτη ειλικρίνεια, θα τα πείτε όλα έξω από τα δόντια χωρίς περιορισμούς. Η κίνηση σας να διατυπώσετε με σαφήνεια μια καινούργια σας επαγγελματική ιδέα, θα πείσει τους συνεργάτες σας, δεν αποκλείεται να οδηγήσει την καριέρα σας ένα βήμα μπροστά. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε λύση διαφωνιών και σε τακτοποίηση ερωτικών υποθέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί και αποτελεσματικοί, με κατάληξη να κερδίστε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων αλλά και συνεργατών σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αναγκάσει να βγάλετε στάση επιθετική ή εγωιστική. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και σταθερούς δεσμούς αγάπης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα θα σας μπλέξει σε έντονες συζητήσεις αλλά σας φανερώνω εκ των πρότερων πως θα τα πάτε πολύ καλά, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε. Θα περάσουν οι δικές σας απόψεις ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία για άμεσα αποτελέσματα. Δείξτε εμπιστοσύνη στη δυναμική του λόγου σας, μην υποπέσετε σε εκνευρισμούς. Ένα ερωτικό ξεκαθάρισμα που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε θα ανανεώσει τα αισθήματα σας, θα φέρει καινούργιο ρυθμό ζωής στη σχέση σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment