PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αναπτύξετε ταχύτητα και να είστε σε ετοιμότητα.

ΚΡΙΟΣ

Θέτετε ψηλά τον πήχη στους προσωπικούς στόχους σας, αλλά ποιο είναι το κόστος, τι θυσιάζετε για να ανελιχθείτε γρήγορα; Πρέπει να επανέλθετε στην ισορροπία, όσο αφορά τις στρατηγικές για ένταξή σας στις «αίθουσες» των επισήμων. Μικρά και πιο συνετά βήματα, μπορούν να σας αποδώσουν περισσότερα οφέλη. Αν σπάσετε το κατεστημένο σας, είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα απορήσουν. Αλλά σύντομα αυτή η εξέγερση σας μπορεί να είναι η καινούργια τάση δράσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιλέξτε τις βολικές αντί για τις περίπλοκες κινήσεις, να κάνετε τα πάντα πιο εύκολα και απλά. Αφήστε για λίγο τα πρακτικά θέματα και ασχοληθείτε με την εσωτερική σας γαλήνη. Κάντε μια βόλτα για να καθαρίσει το μυαλό σας και μην αγνοήσετε τα συναισθήματα που θα αναδυθούν. Συζητήστε με ένα φιλικό άτομο, ανάψτε αρωματικά κεριά, πιείτε ένα αφέψημα. Καθετί που θα επιδράσει χαλαρωτικά στο περιβάλλον και το πρόγραμμά σας, αποτελεί το ζητούμενο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κλείστε τις κουρτίνες, κάθε εξωγενής παράγοντας μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο, στη διάθεσή σας να συνδεθείτε με μια σημαντική ομάδα. Ακόμα κι αν ήσασταν μόνο ακροατές ή παρατηρητές, τώρα μπορείτε να αναβαθμίσετε το ρόλο σας. Αν γνωστοποιήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, θα συλλέξετε πολλούς υποστηρικτές. Αλλά δεν αρκεί ο ενθουσιασμός για να γίνουν τα επόμενα βήματα. Πρέπει να είστε ειλικρινείς και υπομονετικοί, για να μην κερδίσετε μόνο την έγκριση αλλά και την εμπιστοσύνη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βγείτε από τη γωνιά σας και πάρτε θέση, είστε κοντά στην πραγμάτωση ενός σημαντικού σας εγχειρήματος. Αλλά μπορεί να χάσετε την ευκαιρία αν παραμείνετε ασφαλείς και ουδέτεροι. Οι σύμμαχοί σας θα θιγούν, αν δεν τους παράσχετε την απαραίτητη στήριξη την κατάλληλη στιγμή. Οι σχέσεις είναι δούναι και λαβείν, γι’ αυτό έχει σημασία να έχετε τον σεβασμό των άλλων. Και θα τον κερδίσετε αν εκφράσετε τις θέσεις σας, ακόμα κι αν κάποιοι διαφωνούν με αυτές.

ΛΕΩΝ

Δεν θέλετε να ακούτε συνεχώς παράπονα από κάποιους; Στο χέρι σας είναι να πάψετε να είστε τόσο ανεκτικοί. Αντί να αντέχετε κριτικές για τους πάντες και τα πάντα, φροντίστε να τους δείξετε μια διαφορετική οπτική. Αν θέσετε τους κανόνες συνεργατικής συμπεριφοράς, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Διατηρήστε την ειλικρίνειά σας. Κάποιοι με ισχύ θα προσέξουν την ορθή πρακτική σας και ίσως ανοίξουν δρόμοι για σημαντικές ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε κάποια συναισθηματική ευαισθησία; Μια αιφνίδια αναλαμπή για μια σχέση που έληξε άδοξα, θα σας δείξει πού κάνατε λάθος κινήσεις. Είναι ένα πράγμα να κατηγορείτε τον εαυτό σας για κάτι και να αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Αλλά δεν έχει νόημα να βασανιστείτε για ό,τι έπρεπε ή μπορούσατε να κάνετε. Θα σας ωφελήσει να συνειδητοποιήσετε γιατί κέντρισε το ενδιαφέρον σας στο εν λόγω άτομο. Αν δεν υπήρχε ισορροπία στο δούναι και λαβείν, αυτός ο τερματισμός είναι μια κεκαλυμμένη ευλογία.

ΖΥΓΟΣ

Η ενέργεια στο σπιτικό σας έχει χάσει την ισορροπία της; Το βασικό σημείο για να χειριστείτε την δυσαρμονία, είναι να απομακρύνετε όσα και όσους την προκαλούν. Πρέπει να κατανοήσετε τη διαφορά ανάμεσα στο να στηρίζετε κάποιους και το να ανέχεστε τον αρνητισμό τους. Αυτό που έχει σημασία για κάθε σχέση σας, είναι να φέρνει θετικές δονήσεις στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε, περιέργως, σαν ανοικτό βιβλίο. Τόσο περίπλοκο θα φανεί και σ’ εσάς, να συνδυάσετε το συναίσθημα με τις σωστές λέξεις. Μιας και η διαίσθησή σας θα υπολειτουργεί, μην προσπαθήσετε να πείσετε τους άλλους για κάτι. Σκεφτείτε μόνο σε ποιο σημείο τους αφορά, αν λύνει κάποιο πρόβλημα στη ζωή τους. Αν εντοπίσετε αυτό, είναι βέβαιο ότι θα συμμαχήσουν μαζί σας όπως κι αν τους προσεγγίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνήθως έχετε απαντήσεις για τα πάντα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μοιράζετε συμβουλές, χωρίς να σας ζητηθούν. Το ελάχιστο που θα συμβεί, είναι να προσβάλλετε κάποιους εύθικτους ή ευάλωτους ανθρώπους. Εξίσου πιθανό είναι να περιπλέξετε κάποιες καταστάσεις ακόμα περισσότερο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μείνετε αμέτοχοι. Αν την παρατηρήσετε, ίσως να πάρετε κάποιο μάθημα για δικές σας μελλοντικές επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελέγξτε λίγο τον ενθουσιασμό σας, ό,τι κι αν σας έχει προκύψει, δεν είναι απαραίτητο να το μοιραστείτε με τους πάντες. Εξάλλου, η περιέργεια θα κεντριστεί αν αφήσετε κάποια υπονοούμενα και δεν μπείτε σε λεπτομέρειες. Φυσικά οι δικοί σας άνθρωποι θα θέλουν να μάθουν περισσότερα και τότε μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην γίνετε κι εσείς γρανάζι στο μύλο του κουτσομπολιού. Για να μην παρασυρθείτε από κάποια «πικάντικα» σχόλια, μείνετε συνειδητά μακριά από συζητήσεις για φήμες. Αν κάτι σας ενδιαφέρει ή σας αφορά σε όλο αυτό το θέμα, προτιμήστε να πάτε απευθείας στην πηγή. Έτσι θα ξέρετε κατά πόσο είναι αληθή και έγκυρα όσα ακούγονται. Εσείς θέλετε να διαχωρίζετε τα γεγονότα από τη φαντασία.

ΙΧΘΥΕΣ

Να πείτε ό,τι νιώθετε ή βλέπετε, δεν σας αρέσει να μεταφέρετε δυσχερείς ειδήσεις. Αλλά αν δεν το κάνετε, μπορεί να βγάλετε εκτός πορείας τους δικούς σας ανθρώπους. Γιατί να βιώσουν δυσκολίες, όταν μπορούν να προφυλαχθούν από κάποιες καταστάσεις; Αν συναντήσετε αμφισβητίες, φροντίστε να τους πείσετε να ακολουθήσουν άλλη διαδρομή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment