PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η διάθεση θα αλλάξει και η ενέργειά σας θα τονωθεί.

ΚΡΙΟΣ

Τολμήστε να συνδυάσετε την απόδοση με την καινοτομία, όσο πιο έξω από τα τετριμμένα σκεφτείτε, τόσο μεγαλύτερο πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων θα έχετε. Μετά εφαρμόστε τις ιδέες σας με πρακτικές και λογικές δράσεις, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Ξέρετε ακριβώς ποιους κανόνες μπορείτε να σπάσετε, είτε έστω να προσαρμόσετε στα ζητούμενά σας, αν κάτι σας αναστατώνει, δοκιμάστε να το δείτε από διαφορετική γωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην προσπαθήσετε καν να «λογοκρίνετε» τον εαυτό σας. Διαύγεια να προσεγγίσετε ακόμα και θέματα που αποφεύγατε. Το μόνο που πρέπει να ελέγχετε είναι την ορμή σας, προκειμένου να μην ξεφύγετε από την ευγένεια. Παράλληλα, φροντίστε να μην σας παρασύρει η «ειλικρίνεια» κάποιου άλλου, είναι βέβαιο ότι μόλις ολοκληρώσετε μαζί του, θα αναπνεύσετε με ανακούφιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην βασανίζεστε να διευθετήσετε ένα θέμα που αφορά και στενή σχέση. Δεν αποκλείεται να προκύψει μια ριζική αλλαγή, που να αναταράξει τα πράγματα εκ θεμελίων, αλλά μην περιμένετε να καταλαγιάζει η ατμόσφαιρα, εσείς θα την εξομαλύνετε, σηκώστε το ανάστημά σας προς όποιον συμπεριφέρεται αυταρχικά ή παιδιάστικα. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε έντονα συναισθήματα, ίσως και άβολα. Αλλά μόνο έτσι θα απελευθερωθείτε από πικρίες ή βάρη που κουβαλάτε για καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιστρατεύστε τη θέλησή σας. Όσο κι αν προτιμάτε την προσφορά αντί των συγκρούσεων, ενίοτε πρέπει να παραμερίζετε την τόση ευαισθησία. Τα πάντα είναι πιθανά, μόλις τολμήσετε να πείτε σε κάποιους όσα πιστεύετε για το άτομό τους. Φυσικά εσείς θα εστιάσετε σε όσα χρειάζονται αναρρύθμιση στη μεταξύ σας σχέση. Αλλά από την άλλη πλευρά, ποια ήταν η δική σας στάση μέχρι τώρα; Μήπως δεν ήσασταν ξεκάθαροι ή απόλυτα ειλικρινείς για τις ανάγκες σας; Καιρός να αρχίσετε τη μεταμόρφωση του κόσμου, από τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόβλημα μόνο αν δεν συζητήσετε γι’ αυτά. Είναι καιρός να θίξετε όλα εκείνα τα άβολα θέματα που αποτελούν σχεδόν ταμπού. Για να πάψετε να κάνετε «ένα βήμα μπρος και δύο πίσω», χρειάζεται εξισορρόπηση μιας σχέσης ή σχέδιο αύξησης των εσόδων σας. Τώρα που έχετε την αναγκαία ώθηση, μια απρόσμενη ανταλλαγή απόψεων μπορεί να άρει κάθε εμπόδιο από την πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε την υπερβολική ανάλυση και ακολουθήστε το νόμο της έλξης. Ξέρετε καλά πόσα μπορείτε να καταφέρετε, μόλις θέσετε έναν στόχο. Και αυτή είναι η ιδανική στιγμή. Είναι καιρός να παραμερίσετε τα πάντα και να εστιάσετε μόνο σε κάτι που πραγματικά λαχταράτε. Κλείστε τα μάτια και δείτε το, αγγίξτε το, γευτείτε το. Φανταστείτε ότι το έχετε ήδη, βιώστε αυτή την αίσθηση και αρχίστε να κάνετε βήματα απόκτησής του.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπάτε την άνεση και τις συνήθειές σας, αλλά ενίοτε πρέπει να ανοιχτείτε σε νέους τρόπους δράσης. Είναι καιρός να βγείτε από τη μονοτονία σας, να αποκτήσετε πιο διεγερτικό σκεπτικό. Δείτε σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο, για να πάρετε ιδέες διαφορετικού χειρισμού της ζωής, θα αποτελέσουν σημαντικό μάθημα για να ανατρέψετε τα βαλτωμένα δεδομένα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην σκεφτείτε καν να ενδώσετε σε μια τάση εσωστρέφειας. Αγκαλιάστε από νωρίς τη φλύαρη διάθεση της ατμόσφαιρας και αναζητήστε τους επόμενους πολύτιμους συνοδοιπόρους σας. Κάθε προσέγγιση για διαπραγματεύσεις και ανταλλαγή απόψεων, θα ανοίξει καινούργιες κερδοφόρες πόρτες για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φιλοδοξίες σας παίρνουν πράσινο φως. Ποιους στόχους έχετε θέσει και τι έχει απομείνει για να πραγματωθούν; Σκεφτείτε ότι το χρήμα είναι ενέργεια που πρέπει να έλξετε στη ζωή σας, αντί να κοιτάτε αδιαπέραστους τοίχους. Η αλλαγή αρχίζει από τη συνειδητοποίηση και προχωρά με την το αισιόδοξο σκεπτικό. Για παράδειγμα, μην σκέφτεστε ότι ποτέ δεν θα καταφέρετε να αποκτήσετε κάτι που θέλετε, να σκέφτεστε ότι είστε ανοικτοί για κάθε νέα πορεία προς την αφθονία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε την ασφάλεια και τολμήστε να πάρετε ρίσκα. Επειδή γνωρίζετε καλά τους κανόνες, θα λάβετε την επιφοίτηση για να τους χειριστείτε ώστε να αλλάξετε πορεία. Μπορείτε να βρεθείτε ακόμη και σε απρόσμενες διαδρομές, με βήμα-βήμα κατευθυντήριες από τον Κρόνο που σας κυβερνά. Κρατήστε σημειώσεις και θα κάνετε συναρπαστικές ανακαλύψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφεθείτε στη ροή των πιο μύχιων συναισθημάτων σας. Οι διαισθητικές σας δίοδοι ενδυναμώνονται, χωρίς να αποκλείεται να σας απορρυθμίσουν, μην στραφείτε στις λέξεις για τις επικοινωνίες σας, προτιμήστε τη γλώσσα του σώματος και τα διακριτικά εναύσματα. Μην προκαλέσετε την υπομονή σας με ανόητα άτομα. Φύγετε από ή μειώστε κάθε τοξική σχέση ή κατάσταση, χωρίς να κοιτάξετε πίσω. Η δημιουργική σας μούσα θα ωθήσει την πραγμάτωση κάθε οράματός σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Συνειδητοποιείτε όσα λέτε και κάνετε; Μια εριστική συμπεριφορά ή ασύνετα σχόλια, μπορεί να πληγώσουν αισθήματα. Πριν πείτε μια «αλήθεια», σκεφτείτε αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Πρέπει να πάρετε κι εσείς κάποια μαθήματα κοινωνικότητας, για να ωριμάσετε και να προοδεύσετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment