PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα το άγχος και οι ανασφάλειες δεν θα είναι καλός οδηγός.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε έστω να παραμείνετε ανέκφραστοι. Κάποιοι θα κατακρίνουν την κάθετη προσέγγισή σας, άλλοι θα αντιληφθούν ότι αυτή είναι η ενδεδειγμένη για να πετύχετε. Πάντως η όψη θα βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να φέρετε ανθρώπους προς το μέρος σας. Σπάστε την αρχική αμηχανία κάνοντας κάποιες προσωπικές ερωτήσεις και θα αρχίσετε να στρατολογείτε συμμάχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να ελέγξετε περισσότερο την ορμητικότητά σας. Θα ξέρετε πώς να σχολιάσετε μια ευαίσθητη συγκυρία, χωρίς να βάλετε κάποιον σε θέση άμυνας. Έτσι θα προσεγγίσετε άτομα με επιρροή και θα εκτιμήσουν τον τρόπο σκέψης σας. Επίσης, φροντίστε να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο. Εστιάστε στους συνομιλητές σας, χωρίς να κάνετε εικασίες ότι ξέρετε τι θα πουν, το πιο πιθανό είναι να εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε καμία περίπτωση μην μείνετε ένα ακόμη ανώνυμο «πρόβατο» στην αγέλη. Είναι η στιγμή να ορμήσετε για να διαπρέψετε, κάνοντας πράξη όσα έχετε δηλώσει. Μια τολμηρή επαγγελματική κίνηση θα λειτουργήσει προς όφελός σας, αρκεί να δείξετε τις ικανότητές σας σε άτομα ισχύος. Στήστε το κατάλληλο πορτφόλιο με τα επιτεύγματά σας και αναζητήστε τις ιδανικές ευκαιρίες στον τομέα σας. Ακόμα κι αν δεν πάρετε αμέσως τη θέση που ονειρεύεστε, αυξάνετε τις πιθανότητές σας για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάντα συνδέεστε με τους άλλους βαθιά και προσωπικά. Μπορείτε να εκφράσετε κάθε επιθυμία ή διαφωνία σας, χωρίς να ακουστείτε σκληροί. Προτιμήστε την προσέγγιση «ίσως δεν έχεις καταλάβει ότι…», παρά να σκεφτείτε ότι εσκεμμένα κάποιοι υπεκφεύγουν. Μπορεί να βιώνουν μια προσωπική κρίση και να τους αποσυμφορήσει η διακριτικότητά σας

ΛΕΩΝ

Διατηρήστε την πίστη σας, απομακρύνεται ό,τι μπορεί να σας αποθάρρυνε. Η διαίσθησή σας συντονίζεται με το συναίσθημα και σας απομακρύνει από την υπερβολική ανάλυση των πάντων. Ακολουθήστε τη φυσική σας αισιοδοξία και θα βρείτε μια αποδοτική οδό πίσω από κάθε εμπόδιο. Είστε ένα σπάνιο και πολύτιμο δώρο για όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην μείνετε στην εξωτερική εικόνα των πραγμάτων, η οξυμένη διαίσθησή σας θα εντοπίσει κάθε πρόβλημα για την ομάδα, προκειμένου να το χειριστείτε και να γλιτώσετε όλοι από πολύ κόπο και εντάσεις. Αν θέλετε να εξελίξετε μια ιδέα σας ή ένα καινούργιο εγχείρημα, αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα και δείξτε ότι γνωρίζετε κάθε αντιπαραγωγική συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ

Δεν υπάρχει λόγος να παλεύετε για όλα μόνοι. Λατρεύετε να εργάζεστε ομαδικά με άτομα που έχετε κοινές απόψεις και οράματα και τώρα όλοι θα ωφεληθούν από αυτό, στους επαγγελματικούς τομείς σας. Όχι μόνο θα μοιραστείτε τον εργασιακό φόρτο, θα έρθουν και ευκαιρίες για να ανοίξετε νέες πόρτες προς την επέκτασή σας, αρκεί να εκθέσετε στους αρμόδιους τα δικά τους κέρδη από τις προτάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να πάτε όσο ψηλά ή χαμηλά θέλετε. Οι επεκτατικές δονήσεις θα βοηθήσουν να δείτε σοβαρά την επιλογή να μην είστε τόσο σοβαροί. Αν είστε ελεύθεροι, είναι η στιγμή να δοκιμάσετε ξανά το ταλέντο σας στο φλερτ. Αν είστε δεσμευμένοι, απόψε κάντε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ποτέ δεν διστάζετε να εκφραστείτε με ειλικρίνεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μιλάτε από καρδιάς. Χρειάζεστε μια ενθάρρυνση για να μοιραστείτε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Αξιοποιήστε τη για να κάνετε ουσιαστικούς διαλόγους, ακόμα κι αν αρχικά νιώσετε κάπως άβολα ή ευάλωτοι. Η ανταπόκριση που θα λάβετε θα τονώσει τα επίπεδα της αλληλεπίδρασης και της αυτοπεποίθησής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχει διαφορά η παροχή βοήθειας από την αποδυνάμωση των άλλων. Προσέξτε μην ξεπεράσετε αυτή τη λεπτή γραμμή, επειδή θα είστε σαν ένα συναισθηματικό σφουγγάρι όπου βρεθείτε. Για να βγείτε από αυτή την δύστροπη συγκυρία, να θυμάστε ότι δεν πρέπει να φορτώνεστε εσείς τα βάρη των άλλων. Έτσι δεν τους αφήνετε το περιθώριο να πάρουν τα μαθήματα που πρέπει από κάθε εμπειρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να κάνετε τον εργασιακό σας χώρο ένα άσυλο δημιουργικότητας. Κρεμάστε στους τοίχους πίνακες με χρώματα και σχέδια που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Επιλέξτε τη μουσική ως συντροφιά σας όταν δουλεύετε και να κάνετε τακτά διαλείμματα μέσα στη μέρα. Έτσι θα καθαρίζετε τη σκέψη σας και θα κινείται το σώμα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Πάψτε να παραπονιέστε για τη ρουτίνα σας και αλλάξτε τη, τονώνοντας τη δημιουργικότητα και την έκφρασή σας. Μιλήστε για όσα έχετε μέσα σας και κάντε μικρές αλλαγές ακόμα και στην εμφάνισή σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε έξοδα, αναζητήστε προτάσεις σε σχετικές ιστοσελίδες ή ζητήστε τη βοήθεια έμπιστων φίλων. Ξέρετε ότι νιώθετε καλύτερα όταν φαίνεστε καλύτερα και αυτό θα σας κάνει πολύ παραγωγικούς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment