PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ατμόσφαιρα για δημιουργικότητα και επινοητικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για ενδιαφέρουσες συζητήσεις κάτω από τη στέγη σας. Η προσοχή σας θα στραφεί σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, που ίσως αποφεύγατε λόγω της καραντίνας που προηγήθηκε. Τώρα είναι καλή στιγμή να επιλύσετε τα πάντα. Ωστόσο, αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις εν βρασμώ, καθώς θα είστε αρκετά ευαίσθητοι τις επόμενες εννέα εβδομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Καιρός να ανασυντάξετε τις συμμαχίες σας, θα εντοπίσετε ικανότατους συνεργάτες. Αν έχετε όγκο εργασίας ή υποχρεώσεων, η σύμπραξη με άτομα που έχουν γνώσεις και εμπειρία θα μεγιστοποιήσει την απόδοσή σας. Και στη διάρκεια του καλοκαιριού, μπορεί να ωφεληθεί και ο ευρύτερος κύκλος σας από την πρακτική ιδιοσυγκρασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπαίνετε και πάλι σε αποδοτικούς ρυθμούς. Όπου στρέψετε την ενέργειά σας, εκεί θα δείτε καλύτερα λογιστικά αποτελέσματα. Αξιοποιήστε την ευγλωττία σας για να δικτυωθείτε καλύτερα και ενδυναμώστε τις σχέσεις με γνωστούς και φίλους. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε νέες πηγές εισοδήματος ή να προσεγγίσετε μια θέση που ονειρεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκφραστείτε με περισσότερη ένταση. Παραμερίστε τα φίλτρα στα συναισθήματα ή τις απόψεις σας, πλέον δεν θα σας παράσχουν ασφάλεια αλλά πίεση. Τώρα μπορείτε να ενδυναμώσετε τις θέσεις σας και να τις γνωστοποιήσετε. Όσο κι αν σας αρέσει να στηρίζετε τους άλλους, καλείστε να εστιάσετε σε όσα εσείς ποθείτε και στοχεύετε. Μιας και αυτή είναι η μοναδική επίσκεψη του αγγελιαφόρου πλανήτη σ’ εσάς για φέτος, αξιοποιήστε τη στο έπακρο.

ΛΕΩΝ

Επενδύστε στο δημιουργικό σας πνεύμα. Κλείστε τις διαδικτυακές σας εφαρμογές και ασχοληθείτε με χόμπι που ενεργοποιούν τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου σας. Η συμπονετική διάθεση θα βοηθήσει να χειριστείτε και να απαλλαγείτε από πικρίες του παρελθόντος. Σε κάποιες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να σημαίνει να απομακρυνθείτε από άτομα ή σχέσεις και να προχωρήσετε παρακάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ομαδικό σας πνεύμα επιστρέφει, όπως όλοι, λαχταράτε κι εσείς περισσότερη διαπροσωπική επαφή μετά τους περιορισμούς της καραντίνας. Ενδώστε σε όλες τις παρορμήσεις για να αναζητήσετε συμμάχους και ομοϊδεάτες. Παρά την αποδοτική σας φύση, σκεφτείτε πόσα περισσότερα οράματά σας μπορείτε να υλοποιήσετε με την ιδανική ομάδα.

ΖΥΓΟΣ

Στρέψτε το βλέμμα σας στο χρήμα. Είτε έχετε μόνιμη εργασία είτε είστε σε φάση αναζήτησης, τώρα θα θυμηθείτε πόσο μετρά το ποιους ξέρετε. Φανείτε δημιουργικοί για να προσεγγίσετε τους κατάλληλους ανθρώπους και μην περιοριστείτε στις επαφές σας. Ανοίξτε διάλογο όπου βρεθείτε, μέχρι να ενταχθείτε στις ομάδες που ονειρεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην ξεπερνάτε τα όριά σας, κάνοντας καυτό θέμα συζήτησης την ισονομία και την ενωτικότητα. Γι’ αυτό προσέξτε τις εικασίες σας, ώστε να μην θίξετε κάποιους στην παρόρμηση να εκφραστείτε. Να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε ή πριν αναρτήσετε κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρέπει να μειώσετε την ρομαντική σας ορμή, προσπαθήστε το, παρά την αντίσταση που θα βρείτε. Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να ενταθεί γρήγορα, γι’ αυτό πρέπει να ξέρετε αν πρόκειται για λαγνεία ή συναίσθημα. Θα ευνοηθείτε αν διοχετεύσετε την πνευματική σας δύναμη στη δουλειά και τα λοιπά θέματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδυναμώστε τα δυναμικά σας δίδυμα, διαβεβαιώστε τις σημαντικές σας συμμαχίες, επιθεωρήσετε την αγαστή επικοινωνία τους. Εστιάστε την προσοχή σας στις δραστηριότητες που σας δίνουν επιτυχίες μέσα από αυτές τις συμπράξεις και δείξτε την ευγνωμοσύνη σας. Μείνετε ανοικτοί σε προτάσεις, χειριστείτε άμεσα όποια δυσχέρεια προκύψει, κάντε εσείς το βήμα για να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποζητήστε την αρμονική καθημερινότητά σας, μην σπαταλάτε άλλο χρόνο και ενέργεια σε αντιπαραγωγικές και ανθυγιεινές πρακτικές, στήστε ένα καινούργιο πρόγραμμα καλής φυσικής κατάστασης. Απλοποιήστε τη ζωή σας για να ανανεώσετε το πνεύμα και το σώμα σας. Εξαφανίστε τους πειρασμούς από γύρω σας, προμηθευτείτε φρούτα και λαχανικά. Έτσι θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας, ενώ θα μειώσετε το άγχος και την πίεση.

ΙΧΘΥΕΣ.

Η αγάπη πλανάται στον αέρα. Προτεραιότητά σας θα γίνει η φροντίδα του εαυτού σας, τόσο σε επίπεδο εμφάνισης όσο και γκαρνταρόμπας. Αναζητήστε χρώματα που θα σας εκφράζουν. Επίσης, θα διαχέετε δονήσεις προσέγγισης στην ατμόσφαιρα. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές προοπτικές με μέλλον, οι δεσμευμένοι, ετοιμαστείτε για μοναδικές στιγμές. Δεν αποκλείεται και η επιστροφή μιας πρώην σχέσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment