PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα αυτοπεποίθηση και δυναμισμός.

ΚΡΙΟΣ

Μια διαφορετική γνωριμία ή μια ρομαντική περιπέτεια, μπορεί να σας βγάλει από τη ρουτίνα της καραντίνας. Σε κάθε περίπτωση, το πάθος σας φορτίζεται και μπορείτε να χειριστείτε με το ταίρι σας δύσκολα θέματα. Και η φήμη σας θα αποζητήσει τους προβολείς, γι’ αυτό γνωστοποιήστε τις θέσεις σας χωρίς φίλτρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα σαρωτικό κύμα θα αλλάξει την καθημερινότητά σας. Με τους τομείς σας της οικίας σπιτιού και της καριέρας φορτισμένους, μπορεί το σπίτι να γίνει η παραγωγική βάση σας. Επίσης, είναι καιρός να χειριστείτε βαλτωμένα θέματα, μόνο προσέξτε τις εκρήξεις ευαισθησίας και συναισθημάτων, τα νευρικά ξεσπάσματα στα ντουλάπια. Καλύτερα να συζητήσετε και να θέσετε νέα όρια και κανόνες. Μια δυναμική γυναίκα μπορεί να εμφανιστεί και να βοηθήσει στη λήψη κάποιων αποφάσεων ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα πλατωνική σχέση μπορεί να προκύψει, είτε να συμπορευτείτε επιτέλους με ένα άτομο. Επανασυνδεθείτε με ανθρώπους, διαθέστε ενέργεια σε νέες φιλίες. Αλλά μην κινηθείτε παρορμητικά. Αυτή είναι μια φάση, που απαιτεί ειλικρινείς θέσεις για να δράσει η μαγεία. Αν δεν συμφωνείτε με κάποιον, αποδεσμευτείτε και στραφείτε αλλού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε το χρήμα σε προτεραιότητα. Ίσως να σας γίνει μια προσφορά ζωής ή να προταθείτε για μια σημαντική προαγωγή. Μην είστε αναβλητικοί σε αυτή τη φάση. Φανείτε αποφασιστικοί, με την ευγένεια που σας διακρίνει. Θέστε τα δικά σας ζητούμενα και μην αποδεχθείτε τίποτα λιγότερο από αυτά.

ΛΕΩΝ

Προετοιμαστείτε για μια σπουδαία στιγμή της ζωής σας. Αν ειλικρινά φροντίζετε τις σχέσεις σας αλλά διατηρείτε την αυτονομία σας, ίσως κάνετε το επόμενο βήμα, μόνοι ή με παρέα. Αν θέλετε να τραβήξετε τον προβολέα, παραμερίστε την ταπεινότητα και γνωστοποιήστε τα επιτεύγματά σας. Ίσως η πιο συναρπαστική εξέλιξη να έρθει από αυτούς που θα έλξετε καθ’ οδόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και τώρα πρέπει να εγκαταλείψετε τον έλεγχο και να καλωσορίσετε το καινούργιο, ίσως να είναι γλυκόπικρο το φυσικό κλείσιμο κάποιων καταστάσεων. Παρά την όποια λύπη, πρέπει να κοιτάξετε στο μέλλον σε αυτή τη φάση. Πώς θέλετε να εξελιχθεί η ζωή σας; Η ειλικρίνεια θα δώσει στα πάντα μια δραστική και ενθουσιώδη κατεύθυνση. Αν πρέπει να κλείσετε κάποιο κεφάλαιο, αφήστε την περηφάνια και κάντε το για να απελευθερωθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η ομαδικότητα γίνεται πρωταγωνιστής. Χαρείτε για όλες τις επιτυχίες που έχετε καταφέρει από κοινού τους τελευταίους έξι μήνες, αλλά φανείτε ειλικρινείς για το αν υπάρχει δυναμική εξέλιξής σας στην ίδια ομάδα. Αν είναι καιρός να προχωρήσετε σόλο, μην μείνετε κάπου για χάρη του παρελθόντος. Αλλά αν μια συνεργασία έχει προοπτικές, αφοσιωθείτε της απόλυτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οραματιστείτε το καλύτερο για τον εαυτό σας. Συνειδητοποιήστε πόσα έχετε καταφέρει τους τελευταίους έξι μήνες, εκφράστε ευγνωμοσύνη σε όσους σας στήριξαν καθ’ οδόν. Αλλά φτάνει η μετριότητα, σκεφτείτε ποιες δεξιότητες και γνώσεις σας χρειάζονται αναβάθμιση. Τα εργασιακά σας μπορούν να ενισχυθούν με στήριξη του στενού σας κύκλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι εφικτό να γίνετε ακόμα πιο ειλικρινείς; Δεν υπάρχουν πλέον φίλτρα σε όσα νιώθετε και σκέφτεστε και ό,τι πείτε μπορεί να αποκτήσει άμεσα υπόσταση, γι’ αυτό εκφράστε τις προθέσεις σας. Μην εκπλαγείτε αν σας προταθεί να δημοσιεύσετε δουλειά σας, να γίνετε ομιλητές, να ταξιδέψετε ή να κάνετε μια έναρξη. Μια ευκαιρία για οπουδήποτε μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα τις επόμενες δύο εβδομάδες, γι’ αυτό ονειρευτείτε χωρίς σύνορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Μέρα των Ερωτευμένων έρχεται νωρίτερα για εσάς. Αξιοποιήστε αυτή την διεγερτική ενέργεια, αν έχετε σχέση, ίσως κάνετε τώρα το επόμενο βήμα. Μην χρονοτριβείτε. Μπορεί αυτός ο δεσμός να εξελιχθεί ή να προχωρήσετε σε έναν πιο ικανοποιητικό. Και το χρήμα θα παίξει καίριο ρόλο στη ζωή σας τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αν σας ταλαιπωρούν κάποια χρέη, τώρα πρέπει να κάνετε διακανονισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πείτε δυνατά αυτά που λαχταράτε και θα τα δείτε να υλοποιούνται. Αν είστε αδέσμευτοι, μια έλξη είναι πολλά υποσχόμενη και μπορεί να γίνει γρήγορα σοβαρή. Αν έχετε σχέση, θα αντιληφθείτε αν θέλετε να την εξελίξετε ή να αποχωρήσετε, κάτι που σκέφτεστε τους τελευταίους έξι μήνες.

ΙΧΘΥΕΣ

Καιρός να φροντίσετε τον εαυτό σας, σκεφτείτε πιο πρακτικά, τόσο σε επίπεδο διατροφής όσο και για μια οικονομική αναβάθμισή σας. Οι στόχοι σας των τελευταίων έξι μηνών μπορούν να ανταμειφτούν αυτή τη στιγμή. Τώρα μπορείτε να οραματιστείτε την εξάσκηση και τη δουλειά που θα σας χαροποιεί, ακόμα και σε ρομαντικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment