PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα δημιουργικά ανοίγματα που θα βοηθήσουν να προχωρήσουν οι συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ

Μην συγκρατείτε τα αισθήματά σας, όλοι θα εκτιμήσουν κάθε ειλικρινή προσέγγιση καρδιάς, ειδικά αν δεν φιλτράρετε καθόλου την παρόρμησή σας. Πείτε αλήθειες, δηλώστε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη σας για όσους είναι πάντα δίπλα σας και  κυρίως γιατί σας προκαλούν όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι καιρός να μειώσετε λίγο τις άμυνές σας. Τελευταία είστε πιο θωρακισμένοι απέναντι σε άτομο που έχει έντονες κυκλοθυμικές κρίσεις. Θα ωφεληθείτε αν προσεγγίσετε το εν λόγω άτομο με ανοικτό μυαλό, αντί να θεωρείτε ότι ξέρετε ποια θα είναι η αντίδρασή του. Αν συζητήσετε όσα σας απομακρύνουν, θα κάνετε άλματα που θα σας φέρουν πολύ κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως να μην είναι ξεκάθαρο το μέλλον μιας σχέσης σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε το κοινό σας παρόν και αν ασχοληθείτε να βρείτε τη ρίζα του προβλήματος, θα εντοπίσετε όσα αμελήσατε. Το άλλο άτομο έχει ποιότητες και στοιχεία που εκτιμάτε, ωστόσο μόνο εσείς θα επιφέρετε τη σταθερότητα που χρειάζεστε μέσα σας. Μην κρατάτε τοξικές καταστάσεις στη ζωή σας, αλλά αν επαναπροσδιορίσετε τις προσδοκίες σας, ίσως τελικά ενδυναμώσετε αυτή τη σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σώμα σας στέλνει μηνύματα που πρέπει να λάβετε υπόψιν. Τα άστρα σας λένε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε και να ισορροπήσετε. Αν κουράζεστε εύκολα τελευταία, να κάνετε τακτά διαλείμματα για να αποσυμπιέζεστε ή/και να διαλογίζεστε. Αρχίστε να φροντίζετε περισσότερο τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση και αν κάποιοι σας πιέζουν με υποχρεώσεις ή συζητήσεις, ξεκαθαρίστε ότι όλα θα γίνουν στον δικό σας χρόνο.

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ εύκολο να προτρέχετε για τα σχέδιά σας. Όσο κι αν οραματίζεστε την θετική έκβαση μιας συνεργασίας, πρέπει να δείτε και τις συγκυρίες που την εμποδίζουν. Στον ζήλο σας να λειτουργήσει, ίσως ωραιοποιείτε τις λεπτομέρειες που την διέπουν. Είναι καιρός να επανεξετάσετε τα κριτήριά σας και να βγάλετε από τη ζωή σας ό,τι και όποιον μόνο τόπο πιάνει. Θα γλιτώσετε από πολλούς μπελάδες, αν στραφείτε σε όσους πραγματικά το αξίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέστε καινούργια όρια, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις υποχρεώσεις σας και ξεχωρίστε όσες πραγματικά αξίζουν τον χρόνο σας. Το πρώτο βήμα. είναι να κατασταλάξατε σε αυτά που θα σας δώσουν ικανοποίηση. Μετά μπορείτε να αναζητήσετε και την ανάλογη στήριξη, με καταμερισμό ρόλων ανάλογα με τις ικανότητες του καθενός. Αν δεν ισορροπήσετε σε όλα τα επίπεδα, δεν πρόκειται να ολοκληρώσετε τους στόχους σας στον χρόνο που πρέπει.

ΖΥΓΟΣ

Είστε πραγματικά ευτυχείς όταν στηρίζετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους, προσέξτε μόνο να μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για χρόνο, γνώσεις ή την ενέργειά σας, σημασία έχει να μην καταλήξετε πικραμένοι. Αν ένας φίλος έχει άμεση ανάγκη από βοήθεια, μην ορμάτε να του λύσετε το πρόβλημα. Δώστε του κατευθυντήριες, που θα τον ενδυναμώσουν και θα ανταπεξέλθει μόνος του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε τις παρορμήσεις σας, μπορεί να φέρετε τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Αλλά αυτή η αναταραχή τελικά θα σας εξουθενώσει και θα καθυστερήσει τους στόχους σας. Αρχίστε με τα πιο διαχειρίσιμα, όπως εγχειρήματα που θέλετε να ολοκληρώσετε μέχρι τέλος του μήνα. Αν κάτι αφορά τη φυσική σας κατάσταση, να προχωράτε με ημερήσιο ή εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Η ρεαλιστική οπτική είναι αυτή που θα αποδειχθεί πιο αποδοτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αμελείτε την ευημερία σας όσο πολυάσχολοι κι αν είστε. Πρέπει να ισορροπήσετε το πρόγραμμά σας σε όλα τα επίπεδα, αντί να το αλλάζετε συνεχώς για να χωρέσει τα πάντα. Αφαιρέστε όσα σας πιέζουν υπερβολικά ή σας φορτίζουν. Παράλληλα, σκεφτείτε με ποιους δικούς σας ανθρώπους μπορείτε να συμπράξετε και να απολαύσετε από κοινού κάθε διαδικασία. Όταν τελειώσετε, ξεκουραστείτε με μια ταινία ή ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, πραγματικά θα νιώσετε ανακουφισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει ανισορροπία σε κάποιες σχέσεις σας. Όσο κι αν θαυμάζετε κάποια άτομα, δεν πρέπει να μετρά η άποψή τους περισσότερο από τη δική σας. Είναι καιρός να απαλλαγείτε από κατεστημένες δυναμικές, με ένα βήμα κάθε φορά. Ίσως δίνετε πολλά ή οι άλλοι δεν ανταποκρίθηκαν σε προσδοκίες σας. Εστιάστε στην εσωτερική σας γαλήνη, επιλέγοντας να λάμψετε αντί να καταπιέζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκτιμήστε τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, η υποστήριξή τους γλυκαίνει την ψυχή σας. Ανταποδώστε όσα σας προσφέρουν, με ένα όμορφο δείπνο ή μια ευχάριστη κουβέντα μέσω διαδικτύου. Αξιοποιήστε το χιούμορ σας αλλά χωρίς να το παρακάνετε, γιατί έχουν και οι σιωπές την αξία τους. Επίσης, αφήστε κάποιον άλλο να χειριστεί το δείπνο ή κάτι άλλη που κάνετε συνήθως εσείς, έτσι θα κερδίσετε και χρόνο για έναν όμορφο περίπατο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποδείξτε την αφοσίωσή σας, σταθείτε βράχοι στο πλευρό ενός φίλου που αντιμετωπίζει δυσκολίες, η αξιοποίηση της σοφίας από τις εμπειρίες σας θα βοηθήσει. Αλλά μην φτάσετε στο άλλο άκρο, να δώσετε κατευθυντήριες για τη ζωή του άλλου. Αυτή τη στιγμή αρκεί η κατανόηση και συμπαράστασή σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment