PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ασχοληθείτε με όσα έχετε σε εξέλιξη.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης. Ορθόδρομη πλέον στον τομέα σας της επικοινωνίας, θα επιστρέψει να επαναφέρετε τη γαλήνη στις σχέσεις με την οικογένεια και φίλους ή συνεργάτες. Οι δημιουργικοί συμβιβασμοί θα ικανοποιούν όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Και θα μπορείτε να εκφράσετε ό,τι θέλετε, γλυκά και ευγενικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις τελευταίες έξι εβδομάδες ενδέχεται να έχει διαφοροποιηθεί το τι και ποιον θεωρείτε πολύτιμο. Αν και δεν πρέπει να αρχίσετε τις σπατάλες, πολλές εκκρεμότητες θα βρουν λύση. Θετικές εξελίξεις αναμένουν τις σχέσεις με συνεργάτες, ειδικά στις οικονομικές πτυχές κάποιων απαιτητικών εγχειρημάτων. Οι ευκαιρίες θα επιστρέψουν και οι εξελίξεις στο εξής θα είναι καλοδεχούμενες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετοιμαστείτε για σημαίνουσες αποκαλύψεις. Ίσως κλυδωνιστήκατε για τα ερωτικά σας ζητούμενα, να προέκυψαν εμπόδια ή προστριβές με ένα πρώην ταίρι. Κάποιοι μπορεί να μην νιώθατε επαρκείς, να είχατε πολλές αδιαθεσίες ή να αμφισβητήσατε τον εαυτό σας. Ευτυχώς, στο εξής μπορείτε να συμβιβάζεστε λιγότερο, να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και τις ρομαντικές σας διεκδικήσεις. Έχετε άπλετο χρόνο να βρείτε την επιθυμητή πορεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και δεν είστε μελοδραματικοί, ενδέχεται να περάσατε μια φάση… σαπουνόπερας. Αποτινάξτε από πάνω σας κάθε μελαγχολία και αδράξτε την ευκαιρία να τονώσετε την ψυχολογία σας. Κινηθείτε αργά και σταθερά μπροστά, για να εξομαλύνετε και να επιλύσετε κάθε δυσχέρεια που σας προβλημάτιζε.

ΛΕΩΝ

Οι συνέργειες ξαναβρίσκουν την ισορροπία τους. Αφήστε πίσω σας αμφιβολίες για την εχεμύθεια ή αφοσίωση των συνεργατών σας. Πλέον θα έρθετε και πάλι πιο κοντά με φίλους και συμμάχους, έχοντας ξεκαθαρίσει τις δυναμικές των ομάδων σας. Και η ερωτική σας ζωή θα λάβει ώθηση, γι’ αυτό αρχίστε να στήνετε το σκηνικό για τα ρομαντικά ραντεβού που λαχταράτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα θα αρχίσουν να βρίσκουν ξανά τη θετική τους οπτική. Τα σύννεφα θα αρχίσουν να απομακρύνονται, τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και της αγάπης. Πλέον θα έχετε περισσότερη διαύγεια για να εστιάσετε στο δέντρο μέσα στο δάσος. Τα ζευγάρια επιστρέφουν στη σύμπραξη, οι αδέσμευτοι θα καταλήξετε στα μακροπρόθεσμα ζητούμενά σας. Εμπόδια και καθυστερήσεις σε συνεργασίες ή συνεργάτες θα παραμεριστούν και μια γυναίκα μπορεί να σας ανοίξει πόρτες εξαιρετικών ευκαιριών.

ΖΥΓΟΣ

Φρέσκο αεράκι φυσάει ξανά στη ζωή σας. Είναι βέβαιο ότι βιώσατε εμπόδια και δυσκολίες σε σημαίνοντες στόχους, ακόμα κι αν δεν εκτροχιαστήκατε. Αλλά πλέον θα σας κατακλύσει η αισιοδοξία και η δημιουργικότητα, θα νιώσετε να επιστρέφει το κέφι σας. Αν κάποιοι σχολιασμοί σας -δια ζώσης ή διαδικτυακά- έθιξαν κάποιους, στο εξής μπορείτε να επανορθώσετε. Η διπλωματική φύση σας θα βρει τις κατάλληλες λέξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μάχες ισχύος λαμβάνουν τέλος. Είναι πιθανό να περάσατε φάσεις ζήλιας ή κυριαρχίας, ακόμα και να «εκτραπήκατε» ερωτικά με ένα πρώην ταίρι. Σίγουρα δεν θα εξαφανιστούν όλα τα θέματά σας ως δια μαγείας τώρα, όμως θα επικρατήσει η ψυχραιμία και η λογική. Έχετε πλέον τα φόντα να διορθώσετε τις όποιες ρωγμές στις σχέσεις σας και να κοιτάξετε μπροστά με αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γεγονός ότι η προσωπική σας ζωή πέρασε αναταραχές τελευταία. Επανέρχεται η διαύγεια στο σκεπτικό και τα ζητούμενα σας. Με όποιο άτομο αποστασιοποιηθήκατε ή παρεξηγηθήκατε, θα μπορέσετε να απλώσετε κλάδο ελαίας. Μια τρυφερή συζήτηση μπορεί να διαλύσει τα όποια σύννεφα, αρκεί να γίνει με ειλικρίνεια και ευγένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καιρός για καθαριότητα, τις τελευταίες έξι εβδομάδες ενδέχεται να επικρατούσε χάος και αποδιοργάνωση στους χώρους σας. Σε συνδυασμό με τους υγειονομικούς περιορισμούς, η ψυχολογία σας δεν άντεχε να χειριστεί την πρακτική καθημερινότητα. Αλλά πλέον αρχίστε να καθαρίζετε και να τακτοποιείτε το σπιτικό σας, ακόμα κι αν επιστρατεύσετε τη βοήθεια επαγγελματιών. Βάλτε στα ντουλάπια και το ψυγείο σας φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά. Και αν κάποια σχέση σας επίσης «λερώθηκε», τώρα μπορείτε να την εξυγιάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο φτερωτός Έρωτας πρέπει να σας δώσει κάποιες απαντήσεις. Αλλά πλέον η προσωπική σας ζωή θα αρχίσει να θερμαίνεται και πάλι, να δείτε πιο καθαρά τα ρομαντικά σας ενδιαφέροντα. Να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για την κατεύθυνση που θα πάρετε, με οξυμένη τη δημιουργικότητα και την καλαισθησία. Είναι καιρός να θέσετε σε λειτουργία όσα λαχταρούσατε αλλά δεν τολμούσατε να εκφράσετε.

ΙΧΘΥΕΣ.

Η αρμονία επιστρέφει. Όσες παρεξηγήσεις ή συγκρούσεις προέκυψαν σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο, έχουν πλέον τη δυναμική να επιλυθούν. Οι δυσχερείς δονήσεις απομακρύνονται και είναι καιρός για ανανεώσεις, ακόμα και στο οικιακό σας περιβάλλον. Μια μικρής έκτασης αλλαγή στη διακόσμηση, ίσως και αλλαγή χρώματος σε κάποιους τοίχους, θα τονώσει το όλο κλίμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment