PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα να φροντίζετε τα κεκτημένα σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να προβείτε σε καινούργια επαγγελματικά άλματα. Για εσάς που θέλετε να επεκταθείτε ή να αναλάβετε επιχειρηματικά ρίσκα, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το ένστικτο σας, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας θα υπάρξει επιτυχημένη κατάληξη. Κλείνουν εμπόδια σχετικά με οικονομικά σας ζητήματα καταφθάνουν χρηματικές απολαβές. Η επενδυτική ιδέα που θα σας έρθει στο μυαλό θα είναι διορατική και έξυπνη, εφαρμόστε την άφοβα θα σας φέρει σταθερά κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα φανείτε ιδιαιτέρως μαχητικοί ίσως και αρκετά ανταγωνιστικοί, στόχος σας θα είναι να κυριαρχήσετε. Δυναμική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα εργασιακών ή οικονομικών διεκδικήσεων, δεν αποκλείεται να τεθεί ζήτημα προαγωγής ή χρηματικής αύξησης. Στον αισθηματικό σας τομέα, μια νέα γνωριμία θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, αυτή η ευκαιρία θα είναι κατάλληλη για όσους από εσάς θέλετε να αλλάξετε ταίρι ή είστε μόνοι και σας κούρασε το αβέβαιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, χρόνο θα διαθέσετε για τις επαγγελματικές σας εργασίες και υποχρεώσεις, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές αποφύγετε το άγχος. Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε χρηματικά ζητήματα και σε επικοινωνιακές συνευρέσεις για λογούς επαγγελματικούς. Στόχος σας θα είναι θα διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, να επεκταθείτε, να ανεβάσετε την καριέρα σας ένα σκαλί πιο πάνω. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους διασκέδασης, απρόοπτη εμφάνιση ελκυστικού προσώπου θα αναζωογονήσει τις διαθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα απαλλαγείτε από ψυχικές φοβίες και αναστολές, με δυναμικές πράξεις και αποφάσεις θα εναντιωθείτε σε εμπόδια και φραγμούς. Μη φρενάρετε την ανάγκη που θα νιώσετε να διεκδικήσετε την οικονομική σας βελτίωση, θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να κυνηγήσετε αύξηση ή προαγωγή. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, το αποτέλεσμα θα σας φέρει χαρά και όχι απογοήτευση. Θα δείτε πως θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, στα αισθηματικά σας θα υπάρξει ευχάριστη συνάντηση.

ΛΕΩΝ

Φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής ανόδου ίσως μια προαγωγή, ίσως ένα καινούργιο επιχειρηματικό άνοιγμα. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας και πέσετε σε υπερβολές. Πιθανή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας, εσείς που αναζητάτε καινούργιο ταίρι αξιοποιήστε τη γοητεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε τις βάσεις της ζωή σας, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις οικονομικές σχετικά με τις πηγές των εισοδημάτων σας. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, εφευρετική θα είναι η σκέψη σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, να κλείσετε εκκρεμότητες. Στον αισθηματικό σας τομέα συνομιλία με πρόσωπο καρδιάς θα καταλήξει σε υποσχέσεις και όρκους που θα αλλάξουν ριζικά το μέλλον σας, εσείς που διατηρείτε μακροχρόνια σχέση ίσως να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει καινούργια πρόταση στον επαγγελματικό σας τομέα, από οικονομικής απόψεως θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα, ωστόσο οι παρούσες συνθήκες ίσως να σας δυσκολέψουν να πάρετε μια οριστική απόφαση. Σας συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στο δίλημμα σας, μην κινηθείτε υπό πίεση. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξει ευχάριστη αναστάτωση, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας τηλεφωνήσει, η στάση του θα σας ενθουσιάσει, στο χέρι σας θα είναι να ανοιχτεί μεταξύ σας προοπτική σταθερού δεσμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ευνοήσει σε θέματα επαγγελματικών διαπραγματεύσεων, σήμερα θα καταφέρετε να περάσετε τις απόψεις ή τις ιδέες σας. Σε ζητήματα αγοροπωλησίας ή οικονομικών συμφωνιών εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας με φανερή διάθεση για ενέργειες ρίσκου, αυτή τη φορά θα κινηθείτε δυναμικά, στρατηγικά, ίσως και ανταγωνιστικά. Στον αισθηματικό σας τομέα η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες ανοίγοντας σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα θελήσετε να υπερισχύσετε και να κερδίσετε, δεν αποκλείεται να κινηθείτε κάπως ανταγωνιστικά. Δυναμική θα είναι η στάση σας, θα κυνηγήσετε την καταξίωση, στόχος σας θα είναι η βελτίωση ή η προαγωγή. Έρχονται νέα ενδεχόμενα τόσο επαγγελματικά όσο και αισθηματικά, προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα ισχυροποιήσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, για τους μοναχικούς ανοίγεται ευκαιρία νέας γνωριμίας και μάλιστα μελλοντικών προδιαγραφών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει κάπως κάθετους στις απόψεις σας, ενδεχομένως να βγάλετε πείσμα, προσοχή στις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Σήμερα ενδεχομένως να προσπαθήσετε να διαφοροποιήσετε συνεργασίες ή εργασιακές συνθήκες, το μυαλό σας θα αναζητά τρόπους αλλαγής και βελτίωσης. Λήγουν καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα, έρχονται χρήματα στα χέρια σας, ωστόσο προσοχή να μην παρασυρθείτε σε ανούσια έξοδα και σε αγορές άσκοπων υλικών αγαθών. Στον ασθματικό σας τομέα θα έχετε μια θερμή μέρα, παίρνετε την απόφαση να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, πρωτοποριακές οι ιδέες και οι απόψεις σας. Χωρίς ενδοιασμούς θα διατυπώσετε προτάσεις και νέες επαγγελματικές ιδέες. Δυναμικοί θα είναι οι στόχοι σας, βγαίνετε από την αδράνεια, με αισιοδοξία θα κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε αγορές, προσοχή στις σπατάλες. Στον αισθηματικό σας τομέα η ανοιχτή και εκδηλωτική σας συμπεριφορά θα δώσει το έναυσμα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας πλησιάσει, οι σκοποί του θα είναι ξεκάθαροι.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, θα λάβετε πρόταση που θα είναι ικανή να σας προσφέρει ισορροπημένη πορεία με δυνατότητα οικονομικής σταθερότητας. Στον αισθηματικό σας τομέα απρόοπτες συναντήσεις μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, σήμερα θα ακούσετε θερμές φιλοφρονήσεις, κάποιο άτομο θα σας φλερτάρει. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, θα συνομιλήσετε με καινούργια πρόσωπα, καταφθάνει άνοιγμα νέας σχέσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment